Kan ik nog verhuizen tijdens de corona crisis?

02-04-2020

Dat kan zeker! Zolang er voor de verhuisbranche door de overheid geen verdere maatregelen worden genomen, zullen wij uw verhuizing gewoon uitvoeren zoals u dit van ons verwacht. Eventueel met een kleiner verhuisteam. U kunt op dit moment gewoon een offerte aanvragen en verder gaan met de planning en voorbereiding van uw verhuizing. Mocht er in deze situatie toch iets veranderen dan zullen wij u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte brengen.

Wat voor maatregelen treffen wij, zodat u veilig kunt verhuizen?

  • U kunt nog steeds een offerte aanvragen, maar wij beperken het maken van huisbezoeken voor het opstellen van offertes, dit gebeurd nu zo veel mogelijk via videobellen. Mocht een huisbezoek noodzakelijk zijn dan zullen wij uiteraard afstand houden en indien gewenst een mondmasker gebruiken.
  • Verhuispakketten worden nog steeds afgeleverd, maar tot aan de voordeur of in schuur of onder carport.
  • Contact via mail en telefoon kan wat trager verlopen dan normaal, de bezetting op kantoor is minimaal doordat wij zoveel mogelijk vanuit huis werken.
  • Op de dag van de verhuizing begroeten we u graag met een glimlach in plaats van het schudden van de hand ☺
  • Wij vragen u om op de dag van de verhuizing geen bezoek (vrienden, familie) te ontvangen om kans op eventuele besmetting te verlagen.
  • Wij werken met kleinere teams om ons te houden aan de gestelde maatregelen, daardoor kan de verhuizing iets langer duren.
  • Ons verhuisteam houdt zich aan de maatregelen en houdt ook 1,5 meter afstand.
  • Krijgt u of een van uw gezinsleden klachten van verkoudheid en/of koorts vlak voor de verhuisdag? In dit geval vragen we u dringend om contact met ons op te nemen, het namelijk niet veilig voor de verhuizers om in uw woning aan het werk te zijn. We zoeken graag met u samen naar een andere oplossing.

Heeft u nog vragen omtrent dit artikel? We staan graag voor u klaar!

Terug naar overzicht

Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!