Verhuizen met opslag: waarop letten?

05-03-2024

Wanneer u gaat verhuizen, dan komt er natuurlijk een hele hoop op u af. Helemaal wanneer u niet direct van uw oude naar uw nieuwe woning kunt, maar tijdelijk ergens anders verblijft. Hoe fijn is het dan om gebruik te kunnen maken van verhuizen met opslag, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de opslag van uw spullen? Zo kunt u bij ons terecht voor een verhuizing met inboedelopslag, zodat wij uw spullen in de tussentijd opslaan, zodat u zelf geen opslag hoeft te regelen. Op het moment dat u dan in uw nieuwe woning kunt, zullen wij er ook keurig voor zorgen dat alles vanuit de opslag naar uw nieuwe woning wordt gebracht.

Wat is verhuizen met opslag precies?

Verhuizen met opslag is een dienst die steeds populairder wordt bij mensen die gaan verhuizen. Het voordeel van deze mogelijkheid is dat u uw spullen tijdelijk kunt opslaan tijdens de verhuizing. Zo wordt u volledig inboedel keurig bij u opgehaald en bij ons opgeslagen. Dit gebeurt uiteraard in een volledig beveiligde opslag en wordt uw inboedel op het gewenste moment afgeleverd op uw nieuwe adres.

De voordelen van verhuizen met opslag

Verhuizen met opslag biedt u verschillende voordelen. Allereerst geeft dit u de mogelijkheid om eerst rustig uit te zoeken wat u allemaal mee wilt nemen naar uw nieuwe woning. Zo hoeft u niet alles mee te nemen en kunt u, bijvoorbeeld wanneer u kleiner gaat wonen, al op voorhand afscheid nemen van spullen die u niet meer gebruikt of al jaren op zolder liggen en waarvan de kans groot is dat u niet eens meer wist dat u deze nog had. Zo begint u direct met een schone lei in uw nieuwe woning.

Een andere bijkomstigheid van een verhuizing met opslag, is dat u zelf kunt bepalen wanneer u daadwerkelijk overgaat naar uw nieuwe adres. Stel dat u een nieuw huis laat bouwen, maar dit loopt om wat voor reden dan ook, toch een aantal weken of zelfs maanden uit, dan hoeft u zich niet bezwaard te voelen om nog even gebruik te maken van de opslag. U kunt er namelijk op vertrouwen dat wij uw spullen veilig bewaren en pas op het moment dat u dat wilt, keurig netjes bij u komen afleveren. Dit geldt overigens niet alleen voor een particuliere verhuizing, maar ook voor een zakelijke verhuizing.

Hoe werkt verhuizen met opslag?

Nu u weet welke voordelen verhuizen met opslag werkt, snappen we heel goed dat u graag wilt weten hoe het precies werkt. In principe werkt het vrij eenvoudig. Nadat u de keuze heeft gemaakt om gebruik te maken van het opslaan van uw inboedel, zullen we samen met u kijken naar een geschikte datum om uw spullen bij u op het oude adres op te komen halen. Daarbij kunt u ervoor kiezen om alles zelf al in te pakken, maar kunnen wij u hier ook bij helpen.

Nadat uw spullen zijn opgehaald, zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt opgeslagen. Dit doen we in een opslagruimte die 24/7 wordt beveiligd. Zo kan er dus niemand bij uw spullen kan. Op het moment dat u klaar bent om uw nieuwe spullen op het nieuwe adres te ontvangen, kunt u samen met ons een gewenste dag en datum plannen, zodat wij alles keurig bij u komen leveren.

Handige tips voor het opslaan van uw inboedel

We kunnen ons heel goed voorstellen dat verhuizen met opslag best spannend kan zijn. Daarom hebben we een aantal handige tips, die ervoor zorgen dat u misschien net even wat meer gerustgesteld bent. Want laten we eerlijk zijn, u vertrouwt ons wel uw spullen toe. Nu zullen wij er uiteraard zorgvuldig mee omgaan, maar zijn er voor uw eigen gemoedsrust nog een aantal dingen die u kunt doen:

Maak een inventarislijst

Wil u zeker weten wat u allemaal bij ons in de opslag heeft staan, dan is het verstandig om een inventarislijst te maken voor uzelf. Zo weet u namelijk precies wat er allemaal bij ons staat en wat u eventueel al heeft meegenomen naar uw nieuwe woning. Vooral op het moment dat het een aantal maanden duurt voordat u de nieuwe woning volledig kunt betrekken, is dit vaak wel prettig, zodat u het overzicht kunt bewaren.

Markeer uw dozen

Verhuizen met opslag is ideaal, maar als het een aantal weken of maanden duurt voordat u al uw spullen op het nieuwe adres geleverd krijgt, kunnen we ons goed voorstellen dat u niet meer precies weet welke spullen nu in welke dozen zit. Handig is daarom om uw dozen te markeren. Dit is overigens ook zonder opslag verstandig. Zo weet u namelijk precies wat in welke verhuisdoos zit en kunt u uw spullen direct op de juiste plek in uw nieuwe woning zetten.

Zijn mijn spullen ook verzekerd?

Wanneer u kiest voor verhuizen met opslag bij AN verhuizers, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over een verzekering. Bij ons is uw volledig inboedel verzekerd volgens de All-in Verhuizerspolis van TVM. Bekijk hier welke voorwaarden er precies gelden. Zo kunt u dus met een gerust hart verhuizen en uw spullen veilig bij ons opslaan.

Terug naar overzicht

Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen

Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!