Referenties

Wij van A.N. Verhuizers regelen alles voor je wat met verhuizen te maken heeft; het inpakken en uitpakken van je spullen, het transport en eventueel tijdelijke opslag van meubilair. Verschillende klanten hebben één of meerdere van deze verhuisdiensten beoordeeld.

Vlotte en goede verhuisservice

Goede communicatie, goede afspraken, op de dag zelf is alles uitstekend verlopen.

Frank, Nijmegen

Vriendelijk, netjes en meedenkend

Vanaf het eerste moment, bij het opnemen, viel mij op hoe precies Arjan te werk gaat. En dat bleef bij de hele verhuizing zo, bij alle vier de mannen. En niet te vergeten: héél schappelijk geprijsd. Aanrader als verhuisbedrijf.

André, Zutphen

Snel reageren op verzoeken en vlotte verhuizing

Via tevreden familielid bij deze verhuizer uitgekomen die na vergelijking van offertes qua tarief ook nog eens zeer concurrerend bleek. Er wordt snel gereageerd op verzoeken en duidelijk, ook digitaal, gereageerd. Tijdige aanlevering van verhuisdozen. Verhuizing verliep vlot en kundig. Kortom zeker een aanrader.

Sjoerd , Duiven

Goed, gezellig en hard werken.

Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Vonden wij fijn, want verhuizen doe je niet vaak, dus veel ervaring heb je niet! Fijne begeleiding in de aanloop naar de dag van verhuizen. Tips en meedenken. Ook genoeg ruimte voor eigen ideeen. Aardige jongens!

Dianne, Laren Gelderland

Fijn en professioneel verhuisbedrijf

Open en eerlijk bij de voorgesprekken. Doen niet moeilijk over extra dozen. Op de dag zelf een geoliede machine die in no-time de spullen had in en uitgeladen. Goede sfeer en weer niet moeilijk doen over laatse nog niet ingepakte spullen bijvoorbeeld.

Pim, Wageningen

Professioneel, efficiënt en prima geprijsde verhuizer

Na enkele verhuizers op gesprek te hebben gehad, kozen wij voor AN Verhuizers vanwege het prettige intakegesprek. De verhuizing was efficiënt, professioneel en netjes. Door iets meer tijd te nemen, zou met iets meer zorg voor de nieuwe vloeren, fris geverfde muren en het in elkaar zetten van de meubels/kasten de kwaliteit van de dienst nog verder verbeteren. In het algemeen zijn we tevreden over AN Verhuizers en zijn de medewerkers sympathiek en welwillend.

Johan, Arnhem

Bedankt voor de fijne verhuizing!

Ze hebben onze loodzware behandeltafels met zorg en nauwkeurig verhuisd. Ook het feit dat er meer spullen waren dan oorspronkelijk beraamd was geen probleem.

Burke

Verhuizing naar verzorgingshuis Elst

Ik ben erg tevreden over de goede service, ze werken heel hard en niks is ze teveel. Ze doen hun werk met veel plezier en ik was erg blij met ze! De volgende eker boek ik ze weer.

Sandra

Verhuizing in Nijmegen

Dank jullie wel voor de fijne verhuizing! Alles ging vlekkeloos en snel, van het begin tot het einde. Contact prima en prettig sfeer, helemaal top. En bijzonder scherp geprijst. Een aanrader!

Dhr. Turkenburg
Ben jij tevreden? Laat ons weten hoe jij jouw verhuizing hebt ervaren! Schrijf een beoordeling

Klanten geven A.N. Verhuizers een 9,3!

Onze klanten geven onze service gemiddeld een 9,3! Wilt u ook uw verhuizing laten uitvoeren door ervaren verhuizers? Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing.

Ze hebben onze loodzware behandeltafels met zorg en nauwkeurig verhuisd. Ook het feit dat er meer spullen waren dan oorspronkelijk beraamd was geen probleem.

Burke, bedankt voor de fijne verhuizing!
Arjan Nazari
Wij hebben alle verhuismaterialen voor je verhuizing beschikbaar. Direct contact