Referenties

Wij van A.N. Verhuizers regelen alles voor je wat met verhuizen te maken heeft; het inpakken en uitpakken van je spullen, het transport en eventueel tijdelijke opslag van meubilair. Verschillende klanten hebben één of meerdere van deze verhuisdiensten beoordeeld.


Supersnel, vakkundig, gemotiveerd en opperbeste stemming :-)

De verhuizing was binnen een paar uurtjes gepiept. Om half acht kwamen de mannen binnen, acht uur gingen we van start en om elf uur stonden we helemaal klaar in ons nieuwe huis. Inclusief meubels uit elkaar halen en in elkaar knutselen! Geweldig, hierdoor konden wij de hele dag relaxed dozen uitpakken en waren we savonds écht al gesetteld.

Fijn ook om ontzorgd te zijn met het leveren en weer ophalen van de verhuisdozen.

Plus prettig en persoonlijk contact.

Janine, Wolfheze - 27/10/2020

Professioneel en ervaren.

Chauffeur is in staat om met de vrachtwagen op hele lastige locaties te komen. Hulde!

G., Ruurlo - 23/10/2020

Prima verhuizer

De aanloop verliep wat stroef maar na de eerste afspraak ging alles zoals afgesproken. Afspraken zijn helder en de werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd.

Tevens is er ruimte voor aanpassingen op de dag van de verhuizing.

Durk, Deventer - 21/10/2020

Perfecte service

A.N. Verhuizers denken vanaf de offerte me je mee. Hun advies is zeer welkom geweest. Bij de uitvoering van de verhuizing waren ze perfect op tijd en namen ook even de tijd om zaken op een hogere verdieping te zetten.

A.N.Verhuizers petje af en nog bedankt voor jullie prima service!

Jos, Emmerich Duitsland - 20/10/2020

Snelle verhuizing, goede service!

De verhuizing van onze grote meubelstukken ging gesmeerd dankzij een uitgebreide intake op locatie, helder overzicht van de mee te nemen spullen. Het team wat de verhuizing deed, werkte goed samen en vroeg waar alles moest komen te staan. Erg prettig!

Tjeu, Nijmegen - 20/10/2020

Vriendelijk, zorgvuldig en snel.

De praktijk vertelt genoeg.

R.J.M., Schoonebeek - 20/10/2020

Zeer goede ervaring met A.N. Verhuizers

Zeer goede en prettige ervaring met Arjan en zijn medewerkers! Professioneel verhuisbedrijf

Claudia, Nijmegen - 19/10/2020

Snel en netjes verhuisd

Wij hadden echt alles in dozen gedaan waardoor de verhuizing snel uitgevoerd kon worden, in sommige gevallen 1 artikel in 1 doos. De verhuizers waren vroeg aanwezig bij het oude adres en alles was rond de middag verhuisd. Snel en netjes uitgevoerd.

Joop Sr., Huissen - 19/10/2020

Helemaal geweldig

Vanaf het moment dat Arjan bij mij weg ging na het consult had ik er al een goed gevoel bij. Secuur wordt alles opgenomen wat er moet gebeuren en de wensen besproken. Op een door mij aangegeven dag werden de dozen en inpakmateriaal geleverd met duidelijke instructies hoe ik het best te werk kon gaan.

Op de dag van verhuizen stonden de mannen al vroeg op de stoep, en ondanks dat er wegens omstandigheden 2 minder waren dan normaal, verliep alles snel en efficiënt. De stress, zorgen en moeite die het inhuren van A.N. Verhuizers mij heeft bespaart zijn onbetaalbaar. De medewerkers zijn vriendelijk, professioneel en (weer dat woord) efficiënt. Heerlijk.

Wanneer ik een volgende keer ga verhuizen, kom ik zeker bij dit bedrijf terug.

Marisa, Tiel - 19/10/2020

Vlotte en snelle verhuizing en prima communicatie!

Met veel plezier hebben wij met de mannen van AN verhuizers gewerkt. Dank.

Paul, Zutphen - 18/08/2020

Prima

Alles volgens wat we afgesproken hadden. Ook het bijleveren van dozen en inpakpapier was geen probleem en snel geregeld.

Klaas, Huissen - 18/08/2020

Goed georganiseerde voorspoedig lopende verhuizing

Heldere offerte uitgebracht, redelijke prijs. Genoeg en op tijd vooraf dozen geleverd. Verhuisdag zelf verliep soepel. Vriendelijk en kundig team van verhuizers. We zijn heel tevreden!

Elwin, Nijmegen - 18/08/2020

Vriendelijk en professioneel

Een heel aardig team dat ons met zorg verhuisd heeft! Bedankt!

Bas, Nijmegen - 18/08/2020

Perfect!

Alles is netjes uitbreiding woning gehaald en in opslag geplaatst. En ook nog in een zeer korte tijd. Personeel was sociaal en helder in het uitleggen van wat ik kon verwachten. Een woord: perfect!

Ferry, Zevenaar - 18/08/2020

Alles volgens afspraak!

Intake via FaceTime en toch helemaal compleet. Vervolgens is alles volgens afspraak verlopen. Verhuizers zijn kundige, met respect voor de spullen en voor het huis. En ze hebben er lol in om het ook echt allemaal in 1 keer mee te krijgen. Vriendelijk & correct.

André, Zutphen - 19/06/2020

Goed

Vriendelijk, prettig, zorgzaam en behulpzaam. Een aanrader!

Monique, Oosterhout - 18/06/2020

Prima verhuizer. Afspraken worden nagekomen.

Er wordt een overzichtelijke offerte aangeleverd. Afspraken zijn nagekomen. De verhuizing is met zorg uitgevoerd. Correct personeel.

Gerrit, Veenendaal - 17/06/2020

Goed geregeld alles

Verhuizing is soepel verlopen erg blij mee. Ondanks warm weer gewoon schouders eronder. Verder goede communicatie en veel kan in overleg.

Bjorn, Wijchen - 17/06/2020

Perfecte, makkelijk verlopen verhuizing

Voor het eerst een verhuisbedrijf ingeschakeld. Heldere offerte, goede prijs, makkelijk contact. Een snelle verhuizing, zorgvuldig alles ingepakt en naar de opslag gebracht. Enkele weken later stond de verhuiswagen bij het nieuwe huis op de stoep. De verhuizers werken hard, denken goed mee. Een aanrader, AN verhuizers!

Hendrike, Nijmegen - 02/05/2020

Prima werkwijze en goede samenwerking

Keurig op tijd begonnen. Goede communicatie. Snel alles afgewerkt.

Edward, Oosterhout - 25/04/2020

Geweldig, efficiënt en oog voor de klant

We hadden ons schrap gezet tegen deze dag, maar nee… precies om half acht begonnen en om 14h stond alles netjes in het nieuwe huis: 160 dozen en 7 kamers aan spullen (plus een grote garage). En dat alles tegen een prima prijs, in één woord: chapeau!

Hans Erbrink, Soest - 24/04/2020

Betrouwbaar, behulpzaam en betaalbaar

Komen afspraken na, maken waar wat wordt overeengekomen en anticiperen efficient op elke situatie. Ook onder Corona omstandigheden levert A.N. voortreffelijk werk af. Chapeau voor Arjan Nazari en zijn team!

Richard, Ede - 16/04/2020

Uitstekend

Vooraf duidelijke instructies, ontspannen kunnen verhuizen op de dag zelf.

Irene, Heemskerk - 04/04/2020

Goede service en afspraken!

Goede inschatting van te verhuizen spullen. Wij hebben zelf ingepakt en de verhuizers hebben alles over verhuisd. Ook hebben ze kasten en bedden gedemonteerd en weer opgebouwd. Fijne communicatie en in rap tempo verhuisd.

Cin, Lent - 01/04/2020

Prima team, harde werkers en goed georganiseerd

Van A tot Z volledig ontzorgt en snel en kwalitatief verhuisd naar Arnhem. Spreekt tot de verbeelding.

Rutger van Dijk, Arnhem - 31/03/2020

Professioneel en persoonlijk in voorbereiding en uitvoering!

We hebben AN Verhuizers ingehuurd voor een seniorenverhuizing. Arjan en zijn verhuizers zijn toppers! Snel, flexibel, handig, vriendelijk, respectvol.

Neda, Gouda - 25/03/2020

Een prima verhuisbedrijf!!

AN verhuizers werkt met getalenteerde verhuizers. Ze werken snel en accuraat, denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Zeker aan te bevelen.

Wanda, Elst - 09/03/2020

Betrouwbaar, flexibel en accuraat

Offerte was prijstechnisch zeer concurrerend. Verhuizing werd snel en professioneel uitgevoerd, zonder beschadigingen aan de spullen en de woningen. Bedden en meubels werden gedemonteerd en op de plaats van bestemming weer in elkaar gezet. Het contact met de heren was prettig. Ik beveel deze crew van harte aan.

Rober, Wijchen - 01/03/2020

Prima!

De verhuizing verliep snel en bijna geruisloos. Er werd ook zorgvuldig omgegaan met de spullen. De communicatie vooraf vond ik wat slordig en ik had verwacht dat er iets van de offerteprijs zou afgaan omdat ik in het geheel geen dozen heb gebruikt (er waren er 20 toegezegd).

Anky, Ooij - 29/02/2020

Super goed! Bedankt mannen!

Wat een goed verhuisbedrijf is dit zeg! Professioneel, efficiënt en klantgericht. Mijn inboedel is vakkundig en met grote zorgvuldigheid verhuisd. Zonder enige twijfel absolute aanrader!

Ferry, Arnhem - 15/12/2019

Professioneel, efficiënt en prima geprijsde verhuizer

Na enkele verhuizers op gesprek te hebben gehad, kozen wij voor AN Verhuizers vanwege het prettige intakegesprek. De verhuizing was efficiënt, professioneel en netjes. Door iets meer tijd te nemen, zou met iets meer zorg voor de nieuwe vloeren, fris geverfde muren en het in elkaar zetten van de meubels/kasten de kwaliteit van de dienst nog verder verbeteren. In het algemeen zijn we tevreden over AN Verhuizers en zijn de medewerkers sympathiek en welwillend.

Johan, Arnhem - 29/10/2019

Fijn en professioneel verhuisbedrijf

Open en eerlijk bij de voorgesprekken. Doen niet moeilijk over extra dozen. Op de dag zelf een geoliede machine die in no-time de spullen had in en uitgeladen. Goede sfeer en weer niet moeilijk doen over laatse nog niet ingepakte spullen bijvoorbeeld.

Pim, Wageningen - 27/10/2019

Goed, gezellig en hard werken.

Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Vonden wij fijn, want verhuizen doe je niet vaak, dus veel ervaring heb je niet! Fijne begeleiding in de aanloop naar de dag van verhuizen. Tips en meedenken. Ook genoeg ruimte voor eigen ideeen. Aardige jongens!

Dianne, Laren - 27/10/2019

Snel reageren op verzoeken en vlotte verhuizing

Via tevreden familielid bij deze verhuizer uitgekomen die na vergelijking van offertes qua tarief ook nog eens zeer concurrerend bleek. Er wordt snel gereageerd op verzoeken en duidelijk, ook digitaal, gereageerd. Tijdige aanlevering van verhuisdozen. Verhuizing verliep vlot en kundig. Kortom zeker een aanrader.

Sjoerd, Duiven - 20/10/2019

Vriendelijk, netjes en meedenkend

Vanaf het eerste moment, bij het opnemen, viel mij op hoe precies Arjan te werk gaat. En dat bleef bij de hele verhuizing zo, bij alle vier de mannen. En niet te vergeten: héél schappelijk geprijsd. Aanrader als verhuisbedrijf.

André, Zutphen - 25/09/2019

Vlotte en goede verhuisservice

Goede communicatie, goede afspraken, op de dag zelf is alles uitstekend verlopen.

Frank, Nijmegen - 25/09/2019

Zeer positief team met grote kennis van zaken

Prima verhuizing, alles liep zeer georganiseerd en op elkaar ingespeeld. Ook goeie communicatie voor/tijdens/na verhuizing. Dankjulliewel!

Theo, Groesbeek - 23/09/2019

Goede verhuizing!

Ben zeer tevreden over de vakbekwaamheid, service en de netheid die werd geboden, niets was teveel. Het was een verhuizing die ik aan beveel, alle lof voor deze verhuizers. Nogmaals heel hartelijk dank.

Xandra, Nijmegen - 18/09/2019

Verhuizing is super verlopen.

De mannen begonnen op tijd waren heel beleefd en werkten snel. Beschermde de posten hielpen met laatste dingen. Voor en na alles nagelopen met ons. In 1 ochtend over.

Angelique, Zutphen - 16/09/2019

Zorgzame verhuizers!

Erg fijne coördinatie, nog even een belletje de dag vooraf om te vragen om alles naar wens verliep en nog wat laatste tips. De uiteindelijke factuur werd naar beneden afgerond omdat we zelf al behoorlijk wat dozen hadden verhuisd, super aardig. Beleefd personeel en geen schade of kapotte zaken aangetroffen. In zowel oude als nieuwe huis ter afronding met ons een rondje door het huis gelopen om te checken of alles naar wens was. Enige tip: lever grotere stickers aan opdat er duidelijker aangegeven kan worden wat er precies in de dozen zit, is fijn bij het uitpakken, nu past eigenlijk alleen het kamernummer er op.

Astrid Goossens, Lochem - 16/09/2019

Geweldig

Ze zijn super netjes met onze spullen omgegaan. Rustige jongens. Geweldige prestaties. Goede communicatie.

Yvonne, Elst - 18/07/2019

Super service, van begin tot eind!

Alles ging soepel; communicatie, afspraken, op tijd, verhuizing zelf, netjes en ook na afloop keurig op tijd weer de lege dozen opgehaald etc. Ik kan dit iedereen aanbevelen!

Sjoerd, Arnhem - 18/07/2019

Wat een topprestatie leveren deze verhuizers; dit doe ik nooit meer zelf!

Zeer plezierig en persoonlijk contact over de verhuizing, komen afspraken na voor inventarisatie, leveren van de dozen en stonden op de verhuisdag stipt half acht op de stoep. Ze gingen voorzichtig om met onze meubels en dozen, en maakten het tot een ontspannen verhuizing. Lekker doorgewerkt, bed gemonteerd om na de verhuizing in alle rust te beginnen met uitpakken.

Liesbeth, Gorinchem - 08/06/2019

Prima service

AN verhuizers is accuraat, to-the-point en tegen een gunstige prijs. Het personeel is behulpzaam en snel. De online informatie uitwisseling is van deze tijd.

Jaap, Strating - 07/06/2019

Geweldige service en personeel

In alle opzichten grandioos!!!

Hannie, Oosterbeek - 07/06/2019

Prettige verhuizers.

Komen afspraken na. Doordat ze van tevoren komen kijken, zijn er geen verassingen achteraf. Werken snel en kundig en de sfeer is erg prettig.

Jacobine, Druten - 06/06/2019

Professioneel, vriendelijk en betrouwbaar

We zijn erg tevreden dat we voor AN Verhuizers hebben gekozen. Het gesprek bij ons thuis, naar aanleiding waarvan we een offerte kregen, was heel prettig en de verhuizing zelf was goed geregeld. We hadden gekozen om AN verhuizers alle spullen in te laten pakken. Aanrader! Dit heeft ons zeer veel werk gescheeld en de prijs voor het inpakken was veel minder hoog dan we dachten. Fijne, gezellige verhuisploeg, die alles heel netjes van de oude naar de nieuwe woning heeft verplaatst. Top!

Elze, Nijmegen - 04/06/2019

Top verhuizers met goede service!

Mijn ervaring met A.N. Verhuizers kan ik niet anders omschrijven dan UITSTEKEND. Goede service en vooral vriendelijke mensen. Goedgesprek vooraf en alles naar afspraak verlopen. Ik zal jullie zeker aan mijn familie, kennissen en vrienden wanneer nodig aanbevelen! Bedankt voor jullie goede service nogmaals.

Hans, Huissen - 30/05/2019

Accuraat, prettig en zéér snel

Prettige contacten, duidelijke offerte, zeer zorgvuldig en het verhuizen zelf ging razendsnel door een grote efficiëntie.

Carel, Amsterdam - 26/05/2019
Ben jij tevreden? Laat ons weten hoe jij jouw verhuizing hebt ervaren! Schrijf een beoordeling

Klanten geven A.N. Verhuizers een 9,5!

Onze klanten geven onze service gemiddeld een 9,5! Wilt u ook uw verhuizing laten uitvoeren door ervaren verhuizers? Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing.

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie? Stuur dan een berichtje.

Ik help je graag verder!