Referenties

Een verhuisbedrijf kies je niet zomaar. Misschien twijfel je nog tussen een aantal verhuizers of weet je nog niet zeker of je een verhuisbedrijf wilt inschakelen. Lees hiernaast de ervaringen van onze klanten en neem gerust contact op als u nog vragen heeft of als u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen.

Google Reviews voor AN Verhuizers

Google review

A.N. VERHUIZERS (Elst) heeft mij vriendelijk, snel, efficiënt geholpen door een aantal grote kasten (incl een antieke kast) en een grote loodzware tafel voor mij te versjouwen. Ze gingen professioneel dus ook voorzichtig te werk. Een kleine klus vergeleken met een verhuizing, maar ik zou het grotere werk zeker aan ze toevertrouwen! 100% tevreden, dus 5 sterren.

Roland van Gaalen, Elst - 3 maart 2024

Voor de tweede keer fantastisch!

De eerste keer dat ik met AN Verhuizers ging verhuizen, was fantastisch. Echt aanpakken en niet zeuren tot de laatste minuut!
De tweede keer was de koffie nog niet klaar. Geen gemopper, maar dan eerst maar aan de slag en binnen no time was ik over.

Thea Mulders, Wageningen - 16 augustus 2023

Onze verhuizing is soepel verlopen en beslist aan te raden

Goede communicatie. Goede kwaliteit en een fijn klein team met korte lijnen. Denken goed met je mee. Transparant. Inboedel in opslag geweest en daarover ook alleen maar lof.

M, Mook - 15 augustus 2023

Zoals verhuizen hoort ... !

Verhuizing afspraak zo geregeld. Super & zeer goed verhuisteam … aanrader!

Arthur, Arnhem - 5 februari 2023

Goede efficiënte verhuizing

Goede gezellige club sterke mannen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Communicatie per mail verloopt ook vlot.

Conny, Apeldoorn - 5 februari 2023

Goede ervaring tot nu toe. Fijn personeel.

Op tijd verhuisdozen gebracht, zodat ik zelf kon inpakken en registreren wat er in de dozen zit. Prettig personeel. Vriendelijk en netjes.

Wim Kreuk, Tiel - 2 februari 2023

AN verhuizers zijn makkelijk toegankelijk en leveren uitstekend werk.

Met AN Verhuizers is het prettig en soepel communiceren. Men houdt zich aan afspraken en leveren uitstekend werk. De verhuizing verliep vlot en in goede harmonie.

Annelies, Haarlem - 2 februari 2023

Snel en efficiënt

Alles liep erg soepel. Het team werk snel.en effectief en in no time alles was ingepakt en we waren op pad naar ons nieuwe huis. Daar ging ook alles netjes en redelijk snel. Een goede bedrijf met goede prijzen en professionele team.

Garcia Alvarez , Zutphen - 23 oktober 2022

Prima

Fijn voorgesprek en alle toezeggingen werden nagekomen.De verhuizing verliep heel rustig en met overleg. Fijne medewerkers.

De Graaf, Rheden - 21 oktober 2022

Prima, correct, behulpzaam en vriendelijk

Netjes en correct

Breddels, Oosterbeek - 19 oktober 2022

Wij vonden het toppers,

Ondanks de enorme warme dagen verliep de verhuizing probleemloos en vlekkeloos. Wat een ontzettend goed team verhuizers. Super aardige en behulpzame mannen. Er werd meegedacht en niets was teveel. Ik zal jullie bij iedereen die gaat verhuizen zeker aanbevelen. Mochten we ooit weer verhuizen dan weet ik waar we moeten zijn!!!

W.G. de Bont, Arnhem - 19 oktober 2022

Een keurig verhuisbedrijf

Zeer nette mannen die snel en vakkundig de inboedel in de vrachtauto hadden geladen.

Alles soepel en zonder schade vakkundig over gehuisd.

Volgens afspraak ruim dozen geleverd en ook weer opgehaald .

Dit bedrijf is een aanrader en ook de prijs is zeer gunstig.

Jolanda, Bemmel - 25 mei 2022

De verhuizing verliep professioneel en naar tevredenheid

Enkele aandachts/kritiekpuntjes:

– Het werd ons op de donderdag pas duidelijk dat de verhuiswagen een nacht in opslag ging en pas de volgende dag bij de nieuwe woning zou arriveren (de communicatie hierover had wat duidelijker gekund).
– Er werd niet altijd goed op de dozen gekeken of er breekbare spullen in zaten (maar er is niks kapot gegaan).
– Bij het uitladen is een houten bank (door schuiven) ontzet, dit ia niet verholpen.
– Door het gewicht van de verhuiswagen is de oprit enigszins verzakt op enkele punten.

Martijn, Renkum - 25 mei 2022

Goede service en uitvoering

Van het eerste contact tot uitvoering van de opdracht; perfect! Er werd snel gereageerd, afspraken werden nagekomen, de verhuizing werd professioneel uitgevoerd door vriendelijke medewerkers.

Sarah, Bemmel - 23 mei 2022

Snel, klantvriendelijk en efficient

Een zeer prettige ervaring. Ze starten rustig maar nadat ze het huis hebben verkend is het een geolied proces van leegruimen.
Ze werken erg professioneel en geven je bijna direct het gevoel dat het goed gaat komen, en dat gaat het ook.

Martin, Oosterbeek - 19 mei 2022

Verbazend snel, en prettig

Op tijd, netjes, correct, deskundig.

Oplossingsgericht.

Sonja, Bemmel - 19 mei 2022

Goede organisatie van de verhuizing.

Aanrader.

Siep, Duiven - 19 mei 2022

Vriendelijk, professioneel, snel, betrouwbaar

Vriendelijk voorgesprek met goede offerte, reageerden altijd vriendelijk op mijn vele vragen.

Kwamen alle afspraken naar. Op de verhuisdag zelf stond er een professioneel team van 6 jonge , aardige, goed organiseerde mannen. Binnen 2 uur was alles geladen zonder dat iets kapot ging. Net zo snel was alles op de nieuwe adres ook weer uitgeladen. Ook de af- en opbouw dienst verliep uitstekend.
Hartstikke bedankt jullie allemaal
Sofia en Bernd

Sofia, Millingen a/d Rijn - 19 mei 2022

Vakkundig, zorgzaam en snel

Bij onze verhuizing gebruik gemaakt van A.N. Verhuizers. Arjan kwam thuis om eea te bespreken en op te nemen. Samen de verhuizing op een prettige manier doorgenomen.

De communicatie daarna verliep ook goed. Duidelijk werd er gecommuniceerd wanneer we oa de verhuisdozen konden verwachten.

De dag van de verhuizing stonden er 4 vriendelijke mannen voor de deur. Met hen de woning doorlopen. Hierna zijn de mannen aan de slag gegaan. Binnen 4 uur was alles ingeladen en reden we naar de nieuwe woning. Ook daar was alles zo uitgeladen. De heren zijn vakkundig en hebben zeer zorgvuldig gewerkt.

Wij zouden AN Verhuizers zeker aanraden.Zij verzorgden de verhuizing zodanig prettig, zodat wij redelijk stressloos konden verhuizen.

Arjan en personeel AN Verhuizers bedankt

Tom, Groesbeek - 19 mei 2022

A.N. Verhuizers heeft mijn verhuizing van A tot Z prima verzorgd!

Vanaf de offerte tot en met het weer ophalen van de verhuisdozen was het contact heel prettig. Heldere afspraken die ook nagekomen zijn.. De verhuizers doen hun werk op een professionele manier en zijn klantgericht. Ik kijk terug op een hele prettige verhuizing, waarbij ik ontzorgd ben. Ik kan A.N,Verhuizers dan ook van harte aanbevelen!

Annemarie Groenveld , Tiel - 13 mei 2022

Niets dan lof

De medewerkers van AN verhuizers verdienen een dikke pluim. Zij doen hun werk rustig en toch voortvarend. Het zijn harde werkers die op een plezierige manier van wanten weten.

P.F. van der Munnik, Groningen - 24 april 2022

Alles uitermate correct uitgevoerd; ook de planning ging in goed overleg; geen beschadigingen opgel

dit was mijn 2e verhuizing; van de 1e wist ik niets meer; waarschijnlijk zelf gedaan; te lang geleden.
Mijn dochters waren eerder met AHVerhuizers verhuisd dus vroeg ik hen naar hun ervaringen; ook de moeder is destijds door AHV verhuisd.
Ze hadden alleen maar goede ervaringen dus heb ik contact gezocht met AHV.
Na de verhuizing heb ik een zeer tevreden gevoel overgehouden en kan ik iedereen zeggen dat ik dit bedrijf kan aanbevelen.

Dirk, Bentelo - 4 april 2022

Professionele en goede verzorging van onze verhuizing

A.N. Verhuizers hebben onz verhuizing goed en professioneel verzorgd en uitgevoerd.

Fijne verhuizers en prima in contact en overleg.

Ik zou ze aan anderen aanbevelen.

met vriendelijke groet,
Fam Wissink

Renate, Heelsum - 3 maart 2022

Verhuisservice is hier in goede handen!

Wij zijn zeer tevreden over deze verhuizers: ze stonden stipt op tijd voor de deur en weten van aanpakken. Ze werken als een ge-oliede machine met elkaar samen en ’trekken’ in no time het huis leeg. Alles wordt zorgvuldig in de verhuiswagen gezet/gelegd en goed vastgemaakt. Ze overleggen steeds en bij twijfel stellen ze vragen, wij stelden deze manier van communiceren erg op prijs.

Ze gaan voorzichtig met je spullen om en de handyman is een zeer vriendelijke kundige jongen die weet wat hij doet. (elektrische boxspring en een aantal kasten uit- en in elkaar gezet)
Wij voelden ons zeer ontzorgd en dat alles voor een uitstekend prijs-kwaliteit verhouding. AN Verhuizers hanteert concurrerende tarieven, maar doet niets af aan de kwaliteit.

Van te voren ontvang je een heldere offerte, verhuisdozen, barrels, labels, tape en inpakpapier. Enige opmerking van onze kant is de persoonlijke hygiëne van de verhuizers: één van hen walmde ’s morgens vroeg al een uur in de wind naar oud zweet. We hebben hem (hoe genant ook…) gevraagd of hij deo op wilde doen. Hij had duidelijk geen schoon shirt aan getrokken die ochtend. Waar gewerkt wordt, wordt op den duur zeker getranspireerd, maar direct al bij aanvang van de werkdag zó’n stank om je heen hebben terwijl je wel constant in iemands huis rond loopt, dat kan echt niet. Ook roken enkele jongens, waardoor er een flinke nicotine walm om hen heen hangt. Bij de nieuwe woning hebben we hen vriendelijk gevraagd om dit niet bij onze openstaande voordeur te doen. Zij pakten dit sportief en beleefd op en zijn aan de zijgevel gaan staan.

Gerard van Deelen, Elst gld - 25 februari 2022

Rustig en fijn verhuisteam, met een vlekkeloze verhuizing als gevolg

Fijne ervaren verhuizers, die tussen het werken door ook even de tijd nemen voor contact. Het verliep soepel en relaxed. De kasten werden vakkundig uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Een dag voor de verhuizing dozen kunnen ophalen en de geleende dozen konden in een keer weer mee terug. Ook het contact van te voren verliep goed en het was mogelijk om kortdag een verhuizing te plannen. Al met al een positieve ervaring! Mijn opa woont nu met veel plezier op zijn nieuwe plekje.

Suzanne, Bemmel - 24 februari 2022

Geweldig

Een goede prijs. Alles zeer netjes en correct verhuisd. Wij waren zeer tevreden hoe het ging, genoeg dozen om het in te pakken.
Bij deze nog hartelijk dank. Aan iedereen aan te bevelen

Wim, Tiel - 24 februari 2022

Uitstekende verhuizer!

Door omstandigheden 2x gebruik gemaakt vaan de diensten van A.N. verhuizers in een jaar tijd. Ervaren en keurig nette medewerkers, die in korte tijd alles vakkundig inpakken en verhuizen. Ze gaan uiterst voorzichtig te werk. Geen enkele schade aan onze spullen en ook niet aan onze nieuwe woning. Ik hoop dat ik voorlopig niet meer hoef te verhuizen, maar anders schakel ik ze zeker weer in. Top!

Huib, Tiel - 24 februari 2022

Nette en goede service

Goede voorbereiding, vriendelijke mensen. Werken snel en goed. Erg tevreden over alles.

Kim Kewal-Willems, Millingen aan de Rijn - 24 februari 2022

Professioneel, vriendelijk en flexibel

We zijn erg tevreden over de manier waarop Arjan en zijn team onze verhuizing hebben verzorgd. Geen moeite was ze teveel. We raden dit verhuisbedrijf dan ook graag aan.

Irma, Valburg - 19 december 2021

Uitstekende dienstverlening bij kleine verhuizing

AN Verhuizers kon mij op heel korte termijn helpen bij de verhuizing van een aantal meubels van mijn moeder die helaas naar een verzorgingstehuis verhuisd is. Dit was snel geregeld met een tweetal vriendelijke en vooral professionele collega’s die ook actief meedachten over de beste wijze van verhuizing. Gezien deze dienstverlening was de rekening alleszins redelijk.

RJS, Doorwerth - 14 december 2021

Dit verhuisbedrijf is efficiënt, snel en betrouwbaar.

Om 7.30 uur stonden vijf vrolijke verhuizers in onze woonkamer die er zin in hadden. Rond 10.30 uur was alles in de verhuiswagen geladen, 50 kuub. In die tijd hadden ze ook nog koffie gedronken met zelfgebakken appeltaart. Om 15.30 uur zaten we op de bank in ons nieuwe huis nadat we de verhuizers hadden uitgezwaaid. Aanrader!

Paul en Yvonne Van der Heijden, Nijmegen - 14 december 2021

Topverhuizers

Hardwerkende mannen met een goed humeur!

Lous Jacobs, Tiel - 14 december 2021

Vlot en netjes

De verhuizing verliep vlot en netjes.

Diederik Bel, Doesburg - 14 december 2021

Super efficient verhuizing!

Wat een genoegen om door dit bedrijf verhuisd te zijn. Ze waren een geweldig team die zeer snel en efficiënt waren. Ze waren zelfs eerder klaar dan verwacht.

Ze zijn echt aan te bevelen. Ze zetten alles waar je het wil hebben, hebben de kasten weer goed in elkaar gezet en zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam. We zijn zeer onder de indruk van een fantastische verhuis team/bedrijf.

Karen van Veen, Oosterhout - 13 december 2021

Goed geregeld

Vriendelijk, proffesioneel verhuizers

Mariette, Elst - 13 december 2021

Netjes

Verhuizing is keurig vlot verlopen.

Anita, Bennekom - 11 december 2021

Het was zeer goed geregeld.

Prima en op tijd en fijne samenwerking met goed en vriendelijk personeel.

H van Thiel, Wijchen - 11 december 2021

Prima team en snel klaar.

A.N. verhuizers is een aanrader. Professionals die hard werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Keurige en beleefde medewerkers die niets te veel is. Ook tijdens de voorbereiding staan ze voor je klaar

Marco, INGEN - 11 december 2021

Super

Snelle en nette jongens

Peters, Rheden - 10 december 2021

Prima communicatie, aardige en nette verhuizers, alles netjes en vlot geregeld

Ze komen de afspraken goed na, brengen en halen van de verhuisdozen netjes geregeld. Ook de verhuizing zelf liep zeer gesmeerd, lekker vlot alles over. Van harte aanbevolen.

Henry van der Graaf, Arnhem - 10 december 2021

Verhuizing exact uitgevoerd zoals dat van te voren was afgesproken!

Er waren wat meubelstukken die speciale aandacht verdienden. Er zijn daarover afspraken gemaakt hoe daar mee om te gaan en die werden op de verhuisdag uitstekend nagekomen. We hebben de dozen ruim van te voren gekregen zodat er voldoende tijd was om alles netjes in te pakken. Voldoende etiketten en plakband er bij. Ook de kleding en andere grote stukken in aparte dozen.

Frits Oosterhof, Ottersum - 10 december 2021

Verhuizen is stressvol maar met A.N.Verhuizers raak je ontstressed!

Professionele, vriendelijke, klantgerichte mannen die zonder omhaal hun werk doen met veel zorg voor je spullen. TOP.

Betty, Nijmegen - 19 november 2021

Hebben waar gemaakt waar ze voor staan.

Er werd zorgzaam met onze spullen omgegaan. Personeel was vriendelijk en stond open voor vragen.

Pijnappel, Sambeek - 19 september 2021

Betrouwbaar en adequaat verhuisbedrijf

Goede communicatie vooraf en op de dag dag zelf. Verhuizing ging vlot en volgens planning. Geen probleem om buiten de regio te verhuizen. Zou hen opnieuw inzetten bij een volgende verhuizing. Veel dank aan Arjan en zijn mannen!

Sanne, Amsterdam naar Oosterbeek - 19 september 2021

Vriendelijk, zakelijk en deskundig.

Zie hierboven.

Ruud en Rob, Colmschate - 19 september 2021

Zijn zeer flexibel en zorgen dat alles volgens afspraak wordt verhuisd.

Dit bedrijf weet heel goed hoe ze een bedrijfsverhuizing moeten doen, alles verliep volgens plan en bij een volgende verhuizing zal ik ze zeker weer inschakelen.

Peter, BREDA - 16 september 2021

Erg behulpzame mensen, niets is teveel gevraagd.

Wij hebben van A.N. Verhuizers gebruik gemaakt om ons pand te verbouwen. Het pand moest worden uitgehuisd, het meubilair worden opgeslagen en na 3 weken moest alles weer terug worden ingehuisd. Ook moesten er spullen naar een ander pand worden gebracht en bij weer een ander pand spullen worden opgehaald. Nergens is iets mis gegaan en steeds weer waren de verhuizers vriendelijk en behulpzaam.

Niets is teveel gevraagd en zeker de gezamenlijke eindcheck van elke ruimte is fijn aan de werkwijze.

Wendy, Rotterdam - 16 september 2021

Snel en soepel

Onze ervaringen met A.N. verhuizers zijn alleen maar positief. Het contact en de communicatie waren vanaf het eerste moment al goed en duidelijk. De uiteindelijke verhuizing ging razendsnel. Met 4 hartstikke gezellige en kundige mannen die prima raad wisten met de gehele operatie was deze zo gepiept.

Annemieke, Malden - 16 september 2021

Fantastisch!

Het was een warme (8 sept. 2021) en hele fijne verhuisdag. Een leuk en zeer kundig team wat alles razendsnel (maar zonder stress) had ingeladen en weer uitgeladen. Ook alles werd vakkundige uit elkaar en weer in elkaar gezet. Goede samenwerking en hele gezellige sfeer. Zeker aan te bevelen!

Gerrie Beumer, Renkum - 9 september 2021

Vlotte verhuizing

We waren blij met de nette en snelle verhuizing met A.N. Verhuizers!

Olga, Arnhem - 17 augustus 2021

Helemaal prima

Heel goed en duidelijk contact. Verhuizing verliep snel, (niet haastig) soepel en er is niets gesneuveld. Fijne mensen!

Caroline, Nijmegen - 15 augustus 2021

Goed en leuk verhuizen!

Het was een hele fijne verhuisdag. Een leuk en kundig team wat alles razendsnel (maar zonder stress) had ingeladen. Goede samenwerking en hele prettige sfeer. Alles is in de aangegeven kamers neergezet. Echte aanrader!

Leonie, Nijmegen - 12 augustus 2021

Super vriendelijk en efficiënt en snel.

Prima service en prettig contact. Wat een sterke mannen!

Anneke Grünefeld, Gorssel - 11 augustus 2021

Het was een gezellige dag!

Verhuizen en gezellig, dat gaat toch niet altijd samen in één zin! Met deze mensen wel!! Wat een toppers. Ze werken keihard en vragen alleen om een kopje koffie of thee af en toe. Ze denken mee over zaken en ze zijn super voorzichtig met je spullen. Top dus!

Louwers, Nijmegen - 11 augustus 2021

Uitstekende ervaring, zeer aanbevelingswaardig.

Een uitstekend verhuisbedrijf.
Een keurig en heel goed op elkaar ingespeeld team, wat de verhuizing prettig en vakkundig doet verlopen.
Niets op aan te merken.

Tonny, Tiel - 17 juni 2021

Top

Geweldig, er werd netjes en snel gewerkt. De mannen waren heel beleefd en behulpzaam.

Dus heel tevreden.

Marjolein, Druten - 23 mei 2021

Vakkundig en snel !!

Opgewekte medewerkers met een grap en een lach .
Supergoed !

Carla, Nijmegen - 20 mei 2021

Prima gewerkt.

Er werd hard en professioneel gewerkt. Team werkte goed samen. Klus was binnen eennhalve dag geklaard.
Prettig voorgesprek gehad. Heldere afspraken.

Martijn, Zevenaar - 19 mei 2021

Niks negatiefs te bedenken over onze verhuiservaring met A.N. Verhuizers

Begin mei ’21 verhuisd. Zowel tijdens het vooraf inpakken als op de verhuisdag zelf waren de medewerkers meedenkend en vriendelijk. Hun kalme en professionele aanpak maakte dat de verhuizing zonder problemen en snel verliep. We hebben een prima indruk overgehouden aan dit bedrijf; een aanrader voor wie een goede en ook betaalbare verhuizer zoekt. Klasse!

Johan, Nijmegen - 19 mei 2021

Fijne verhuizing!

Wij zijn heel fijn verhuisd met de hulp van A.N. Verhuizers. Allereerst een zeer prettige kennismaking met Arjan Nazari, gevolgd door spoedig een overzichtelijke offerte. Alle verhuisdozen zijn geleverd zoals afgesproken en op de dag van de verhuizing waren de verhuizers mooi op tijd. Ze hebben razendsnel en professioneel verhuisd. Alles is in de goede kamers gezet en alle meubels in elkaar geschroefd en op de juiste plaats achtergelaten. Tot slot zijn de dozen ook weer na afspraak opgehaald. Wij zijn ontzettend tevreden over de verhuizing en zouden zo weer met A.N. Verhuizers in zee gaan!

Daniëlle, Heelsum - 19 mei 2021

Een geweldig team harde werkers en bijzonder efficiënt .

Het was echt een goed team .
Om 08.00 uur kwamen ze voorrijden en om 13.45 waren ze al weer weg.
Fantastisch gewoon.
Ik zal ze echt overal aanbevelen.

Peter, Cuijk - 19 mei 2021

Uitstekende prijs en vakkundigheid

Fijne en vakkundige medewerkers.
Verhuizing vlot en correct uitgevoerd.

Jan, Veenendaal - 19 mei 2021

Alles perfect en ontspannen geregeld!

Alles perfect en ontspannen geregeld!

Ernest, Nijmegen - 19 mei 2021

Kwalitatief perfect.

Vriendelijke, vakkundige verhuizers. De eigenaar neemt professioneel de inventaris op.
Onze spullen zijn opgeslagen, want het nieuwe huis is nog niet opgeleverd.
Na het lossen op ons nieuwe adres meer ervaringen.

Joop, Tiel - 19 mei 2021

Heel goed werk

Snel, goed, aardig personeel. Komen afspraken na.
Wel is met het vervoeren van de (grote) bank bij de trapleuning wat afgeschaaft.

Louise, Nijmegen - 19 mei 2021

Behulpzaam, hardwerkend en netjes

AN Verhuizers hebben onze verwachtingen overtroffen. Ze werkte snel en zorgvuldig en hadden een net voorkomen. Zondermeer aan te raden.

Mark, Arnhem - 19 mei 2021

Uitstekend

Prima bedrijf houd zich altijd aan zijn afspraak

Harry, Teuge - 19 mei 2021

Zeer tevreden!

Wij zijn voor de tweede keer verhuist met A.N. Verhuizers en zijn erg tevreden over alle aspecten die je van een verhuizer mag verwachten. Zeker aan te raden.

Maria, Kranenburg - 8 maart 2021

Prettige en kundige verhuizers

Wij zijn erg blij met de service van AN Verhuizers, de kennismaking met Arjan was prettig en de service met de dozen brengen wanneer wij wilden ook. De verhuisdag zelf liep ook goed. De verhuizers waren snel en efficiënt.

Marieke, Ede - 8 maart 2021

Professioneel, vakkundig en vriendelijk

Fijne verhuizing gehad met A.N verhuizers. Denken mee, werken snel, netjes en zijn vriendelijk.

Jacqueline, Tiel - 7 maart 2021

Goedfunctionerend team dat verhuizing goed geregeld heeft

Goede communicatie voorafgaand aan verhuizing. Zelf bijna alles ingepakt en bestickert zoals was afgesproken. Daarna heeft het team zorgvuldig onze inboedel verplaatst naar het nieuwe adres.
Behulpzaam, meedenkend en heel vriendelijk.

Janny, Alverna - 3 maart 2021

Betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf

onze ervaring met AN verhuizers is zeer goed. vanaf de intake tot de laatste doos in ons nieuwe huis. prima mederwerkers waarmee het zeer goed samenwerken is. niets was te veel op de verhuisdag.

Bovendien en niet onbelangrijk een goede prijs/prestatie verhouding.

Wij wonen nu in een tijdelijke woning en onze volgende verhuizing zal zeker weer door AN verhuizers verzorgd worden.

Hans Planken, VEENENDAAL - 3 maart 2021

Fantastisch

Op het afgesproken tijdstip waren de mannen aanwezig! Met 4 uur was mijn woning leeg en alles netjes in de verhuiswagen! Naar nieuwe adres en na 3 uur stond alles op de plek! Een aangebrachte kleine beschadiging werd direct gemeld.
Ben zeer tevreden over de aanpak en de vriendelijkheid van de verhuizers. Ik raad dit verhuis bedrijf zeker aan.

Janneke, Ooij - 3 maart 2021

Super vlotte en zorgvuldige verhuizing ervaren.

Het verhuisteam was exact op de afgesproken tijd bij ons. Na een kopje koffie en een inspectierondje werd om 08.00 uur begonnen met de verhuizing, Om 09.15 uur was alles in de verhuiswagen. De verhuisafstand was ongeveer 10 kilometer. Na aankomst bij ons appartement was het even oriënteren waar de diverse kamers zich bevonden en begon het lossen. Om 11.15 uur stond alles daar waar wij het wilden hebben. De verhuizers waren heel voorzichtig met onze spullen. Nog even wat te drinken en napraten en om 11.45 vertrok het verhuisteam. Wij waren en zijn zeer tevreden.

Ruud en Trix Terpstra, Arnhem - 3 februari 2021

De meest ontspannen verhuizing die ik heb gehad!

De vier verhuizers kwamen stipt op tijd en zorgden ervoor dat onze spullen snel en vakkundig op het nieuwe adres waren. Ze waren zorgvuldig, vriendelijk en werkten ontspannen samen. Helemaal top! Ook de intake en verder contact vooraf was prima.

Nienke, Zutphen - 25 januari 2021

Zorgeloze en gezellige verhuizing!

Arjan en zijn team hebben onze verhuizing vlekkeloos laten verlopen. Een goed samenwerkend team dat ook nog voor gezelligheid zorgt. A.N. Verhuizers is zeker een aanrader!

Judith, Herten - 25 januari 2021

Top verhuizer

Het was echt relaxed, om half acht kwamen de mannen en na een bakkie koffie begonnen ze met inladen
Bij het nieuwe huis werd alles met zorg uitgeladen en op de door ons aangegeven plek gezet.
Om twaalf uur stond alles!
Wil je ook verhuizen?, schakel dan deze verhuizers in.

J. Baart, Veenendaal - 24 januari 2021

Snel en vakkundig verhuisd

Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. De offerte was snel en scherp geprijsd, de verhuizing vlot en vakkundig uitgevoerd. De mannen waren mooi op tijd, hebben niets beschadigd en waren beleefd.

Cees, Ede - 22 januari 2021

Professioneel, attent, snel en scherpe prijs!

Attente verhuizers, heel beleefd, enorm snel met een scherpe prijs! Enorm aardige mannen, nemen de stress van een verhuizing zoveel mogelijk bij je weg. Niks is te gek of te moeilijk. Hebben mij echt geholpen om alle spullen zo goed mogelijk op de plek te zetten in het nieuwe huis. Moet dit jaar waarschijnlijk weer verhuizen, geen fijn vooruitzicht, maar Het geeft wel rust dat ik weet dat ik bij AN in goede handen ben. Lijkt een reclame boodschap maar het is echt mijn ervaring.

Beveel ze van harte aan!

Erica, Deventer - 21 januari 2021

Efficiënt en vriendelijk

Heldere afspraken over de prijs en werkzaamheden. De verhuizers werken heel netjes . Genoeg verhuisdozen gekregen en inpakmateriaal.

Koen, Arnhem - 26 december 2020

Goede kwaliteit. Aardige mensen

Mijn opdracht lag nogal ver van huis, maar de verhuizing

door AN ging snel en perfect.
Bijzonder tevreden over hen.
Kan deze onderneming absoluut aanbevelen.
Ook de communicatie ging snel en adequaat.

Ben, Duiven - 22 december 2020

Vakkundig en vriendelijk

Rob, Floris, Sanyan en Jeffrey,

Het was een hele klus, 2 vrachtwagens met verhuisboxen naar de opslag. Niks teveel, meedenkend, hardwerkend met veel gezelligheid onderling. Bedankt en tot over een paar maanden.
Maurice en Bianca Link
Bemmel

Bianca Link, Bemmel - 9 december 2020

Supersnel, vakkundig, gemotiveerd en opperbeste stemming :-)

De verhuizing was binnen een paar uurtjes gepiept. Om half acht kwamen de mannen binnen, acht uur gingen we van start en om elf uur stonden we helemaal klaar in ons nieuwe huis. Inclusief meubels uit elkaar halen en in elkaar knutselen! Geweldig, hierdoor konden wij de hele dag relaxed dozen uitpakken en waren we savonds écht al gesetteld.

Fijn ook om ontzorgd te zijn met het leveren en weer ophalen van de verhuisdozen.

Plus prettig en persoonlijk contact.

Janine, Wolfheze - 27 oktober 2020

Professioneel en ervaren.

Chauffeur is in staat om met de vrachtwagen op hele lastige locaties te komen. Hulde!

G., Ruurlo - 23 oktober 2020

Prima verhuizer

De aanloop verliep wat stroef maar na de eerste afspraak ging alles zoals afgesproken. Afspraken zijn helder en de werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd.

Tevens is er ruimte voor aanpassingen op de dag van de verhuizing.

Durk, Deventer - 21 oktober 2020

Perfecte service

A.N. Verhuizers denken vanaf de offerte me je mee. Hun advies is zeer welkom geweest. Bij de uitvoering van de verhuizing waren ze perfect op tijd en namen ook even de tijd om zaken op een hogere verdieping te zetten.
A.N.Verhuizers petje af en nog bedankt voor jullie prima service!

Jos, Emmerich Duitsland - 20 oktober 2020

Snelle verhuizing, goede service!

De verhuizing van onze grote meubelstukken ging gesmeerd dankzij een uitgebreide intake op locatie, helder overzicht van de mee te nemen spullen. Het team wat de verhuizing deed, werkte goed samen en vroeg waar alles moest komen te staan. Erg prettig!

Tjeu, Nijmegen - 20 oktober 2020

Vriendelijk, zorgvuldig en snel.

De praktijk vertelt genoeg.

R.J.M., Schoonebeek - 20 oktober 2020

Zeer goede ervaring met A.N. Verhuizers

Zeer goede en prettige ervaring met Arjan en zijn medewerkers!
Professioneel verhuisbedrijf

Claudia, Nijmegen - 19 oktober 2020

Snel en netjes verhuisd

Wij hadden echt alles in dozen gedaan waardoor de verhuizing snel uitgevoerd kon worden, in sommige gevallen 1 artikel in 1 doos. De verhuizers waren vroeg aanwezig bij het oude adres en alles was rond de middag verhuisd. Snel en netjes uitgevoerd.

Joop Sr., Huissen - 19 oktober 2020

Helemaal geweldig

Vanaf het moment dat Arjan bij mij weg ging na het consult had ik er al een goed gevoel bij. Secuur wordt alles opgenomen wat er moet gebeuren en de wensen besproken. Op een door mij aangegeven dag werden de dozen en inpakmateriaal geleverd met duidelijke instructies hoe ik het best te werk kon gaan.

Op de dag van verhuizen stonden de mannen al vroeg op de stoep, en ondanks dat er wegens omstandigheden 2 minder waren dan normaal, verliep alles snel en efficiënt. De stress, zorgen en moeite die het inhuren van A.N. Verhuizers mij heeft bespaart zijn onbetaalbaar. De medewerkers zijn vriendelijk, professioneel en (weer dat woord) efficiënt. Heerlijk.

Wanneer ik een volgende keer ga verhuizen, kom ik zeker bij dit bedrijf terug.

Marisa, Tiel - 19 oktober 2020

Vlotte en snelle verhuizing en prima communicatie!

Met veel plezier hebben wij met de mannen van AN verhuizers gewerkt. Dank.

Paul, Zutphen - 18 augustus 2020

Prima

Alles volgens wat we afgesproken hadden.
Ook het bijleveren van dozen en inpakpapier was geen probleem en snel geregeld.

Klaas, Huissen - 18 augustus 2020

Goed georganiseerde voorspoedig lopende verhuizing

Heldere offerte uitgebracht, redelijke prijs. Genoeg en op tijd vooraf dozen geleverd. Verhuisdag zelf verliep soepel. Vriendelijk en kundig team van verhuizers. We zijn heel tevreden!

Elwin, Nijmegen - 18 augustus 2020

Vriendelijk en professioneel

Een heel aardig team dat ons met zorg verhuisd heeft! Bedankt!

Bas, Nijmegen - 18 augustus 2020

Perfect!

Alles is netjes uitbreiding woning gehaald en in opslag geplaatst. En ook nog in een zeer korte tijd. Personeel was sociaal en helder in het uitleggen van wat ik kon verwachten. Een woord: perfect!

Ferry, Zevenaar - 18 augustus 2020

Alles volgens afspraak!

Intake via FaceTime en toch helemaal compleet. Vervolgens is alles volgens afspraak verlopen. Verhuizers zijn kundige, met respect voor de spullen en voor het huis. En ze hebben er lol in om het ook echt allemaal in 1 keer mee te krijgen. Vriendelijk & correct.

André, Zutphen - 19 juni 2020

Goed

Vriendelijk, prettig, zorgzaam en behulpzaam. Een aanrader!

Monique, Oosterhout, Gelderland - 18 juni 2020

Goede service zoals afgesproken

Vriendelijk, attent, netjes, snel

Karel, Nijmegen - 17 juni 2020

Prima verhuizer. afspraken worden nagekomen.

er wordt een overzichtelijke offerte aangeleverd. Afspraken zijn nagekomen. De verhuizing is met zorg uitgevoerd. Correct personeel.

Gerrit, Veenendaal - 17 juni 2020

Goed geregeld alles

Verhuizing is soepel verlopen erg blij mee. Ondanks warm weer gewoon schouders eronder. Verder goede communicatie en veel kan in overleg.

Bjorn, Wijchen - 17 juni 2020

Perfecte, makkelijk verlopen verhuizing

Voor het eerst een verhuisbedrijf ingeschakeld. Heldere offerte, goede prijs, makkelijk contact. Een snelle verhuizing, zorgvuldig alles ingepakt en naar de opslag gebracht. Enkele weken later stond de verhuiswagen bij het nieuwe huis op de stoep. De verhuizers werken hard, denken goed mee. Een aanrader, AN verhuizers!

Hendrike, Nijmegen - 2 mei 2020

Prima werkwijze en goede samenwerking

Keurig op tijd begonnen. Goede communicatie. Snel alles afgewerkt.

Edward, Oosterhout - 25 april 2020

Geweldig, efficiënt en oog voor de klant

we hadden ons schrap gezet tegen deze dag:

maar nee, precies om half acht begonnen en pom 14h stond alles netjes in het nieuwe huis: 160 dozen en 7 kamers aan spullen (e=lus een grote garage).
En dat alles tegen een prima prijs,
inéén woord: chapeau!

hans erbrink, soest - 24 april 2020

Betrouwbaar, behulpzaam en betaalbaar

Komen afspraken na, maken waar wat wordt overeengekomen en anticiperen efficient op elke situatie. Ook onder Corona omstandigheden levert A.N. voortreffelijk werk af. Chapeau voor Arjan Nazari en zijn team!

Richard, Ede - 16 april 2020

Uitstekend

Vooraf duidelijke instructies, ontspannen kunnen verhuizen op de dag zelf.

Irene, Heemskerk - 4 april 2020

Goede service en afspraken!

Goede inschatting van te verhuizen spullen. Wij hebben zelf ingepakt en de verhuizers hebben alles oververhuisd. Ook hebben ze kasten en bedden gedemonteerd en weer opgebouwd. Fijne communicatie en in rap tempo verhuisd.

Cin, Lent - 1 april 2020

Prima team, harde werkers en goed georganiseerd

Van A tot Z volledig ontzorgt en snel en kwalitatief verhuisd naar Arnhem. Spreekt tot de verbeelding

Rutger, van Dijk - 31 maart 2020

Professioneel en persoonlijk in voorbereiding en uitvoering!

We hebben AN Verhuizers ingehuurd voor een seniorenverhuizing. Arjan en zijn verhuizers zijn toppers! Snel, flexibel, handig, vriendelijk, respectvol.

Neda, Gouda - 25 maart 2020

Eeen prima verhuisbedrijf!!

AN-verhuizingen werkt met getalenteerde verhuizers. Ze werken snel en accuraat, denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Zeker aan te bevelen.

Wanda, Elst - 9 maart 2020

Betrouwbaar, flexibel en accuraat

Offerte was prijstechnisch zeer concurrerend. Verhuizing werd snel en professioneel uitgevoerd, zonder beschadigingen aan de spullen en de woningen.

Bedden en meubels werden gedemonteerd en op de plaats van bestemming weer in elkaar gezet.
Het contact met de heren was prettig.
Ik beveel deze crew van harte aan.

Rober, Wijchen - 1 maart 2020

Prima!

De verhuizing verliep snel en bijna geruisloos. Er werd ook zorgvuldig omgegaan met de spullen.
De communicatie vooraf vond ik wat slordig en ik had verwacht dat er iets van de offerteprijs zou afgaan omdat ik in het geheel geen dozen heb gebruikt. ( er waren er 20 toegezegd )

Vriendelijke groet,
Anky Marijnissen
0624658978

Anky, OOIJ - 29 februari 2020

Super service!

Verhuizing is erg soepel verlopen.

Esther, Nijmegen - 17 februari 2020

Uitruimen kantoor

Vlot en snel gerealiseerd, werken netjes en correct.

Han, Kesteren - 12 februari 2020

Vlot en netjes

Er werd netjes gewerkt Vriendelijke en behulpzame verhuizers.
Gewoon…een aanrader!

Marja, Opijnen - 31 januari 2020

Vaklui in verhuizen

Leuke sfeer, spontane mannen. Spullen zijn prima overgekomen en niemand was te beroerd om een tandje extra bij te zetten.
Het toilet was wel erg geliefd bij een paar mensen.

Peter, Zeist - 30 januari 2020

We hebben de verhuizing gekregen die we wilden; zorgvuldig, snel en volgens gemaakte afspraken

Positief, communicatie verliep prettig.

Jan en Marianne, Nijmegen - 26 januari 2020

Komen afspreken na

Goed contact en alles perfect geregeld

Olaf, Arnhem - 24 januari 2020

Prima verhuiservaring

Prettige en professionele intake, vriendelijke mannen, geoliede machine, afspraak = afspraak, efficiënt, overleg waar nodig.

Richard, Zutphen - 15 december 2019

Super goed! Bedankt mannen!

Wat een goed verhuisbedrijf is dit zeg! Professioneel, efficiënt en klantgericht. Mijn inboedel is vakkundig en met grote zorgvuldigheid verhuisd. Zonder enige twijfel absolute aanrader!

Ferry, Arnhem - 15 december 2019

Professioneel, efficiënt en prima geprijsde verhuizer

Na enkele verhuizers op gesprek te hebben gehad, kozen wij voor AN Verhuizers vanwege het prettige intakegesprek. De verhuizing was efficiënt, professioneel en netjes. Door iets meer tijd te nemen, zou met iets meer zorg voor de nieuwe vloeren, fris geverfde muren en het in elkaar zetten van de meubels/kasten de kwaliteit van de dienst nog verder verbeteren. In het algemeen zijn we tevreden over AN Verhuizers en zijn de medewerkers sympathiek en welwillend.

Johan, Arnhem - 29 oktober 2019

Fijn en professioneel verhuisbedrijf

Open en eerlijk bij de voorgesprekken. Doen niet moeilijk over extra dozen.
Op de dag zelf een geoliede machine die in no-time de spullen had in en uitgeladen. Goede sfeer en weer niet moeilijk doen over laatse nog niet ingepakte spullen bijvoorbeeld.

Pim, Wageningen - 27 oktober 2019

Fijn en professioneel verhuisbedrijf

Prima en open in de voorbereidingen. Niet moeilijk doen, no nonsense. Op de dag zelf een geoliede machine die in een mum van tijd alles van ons oude naar ons nieuwe huis brachten.

Niet moeilijk doen over laatste nog niet ingepakte spullen.

Pim, Wageningen - 27 oktober 2019

Goed, gezellig en hard werken.

Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Vonden wij fijn, want verhuizen doe je niet vaak, dus veel ervaring heb je niet!

Fijne begeleiding in de aanloop naar de dag van verhuizen. Tips en meedenken. Ook genoeg ruimte voor eigen ideeen.

Aardige jongens!

Dianne, Laren Gelderland - 27 oktober 2019

Super

Ze kwamen professioneel over. Verder ging de verhuizing heel vlot. Aardige mannen.

Daniëlle, Nijmegen - 25 oktober 2019

Snel reageren op verzoeken en vlotte verhuizing

Via tevreden familielid bij deze verhuizer uitgekomen die na vergelijking van offertes qua tarief ook nog eens zeer concurrerend bleek. Er wordt snel gereageerd op verzoeken en duidelijk, ook digitaal, gereageerd. Tijdige aanlevering van verhuisdozen. Verhuizing verliep vlot en kundig. Kortom zeker een aanrader.

Sjoerd, Duiven - 20 oktober 2019

Vriendelijk, netjes en meedenkend.

Vanaf het eerste moment, bij het opnemen, viel mij op hoe precies Arjan te werk gaat. En dat bleef bij de hele verhuizing zo, bij alle vier de mannen. En niet te vergeten: héél schappelijk geprijsd. Aanrader als verhuisbedrijf.

André, Zutphen - 25 september 2019

Vlotte en goede verhuisservice

Goede communicatie, goede afspraken, op de dag zelf is alles uitstekend verlopen.

Frank, Nijmegen - 25 september 2019

Zeer positief team met grote kennis van zaken

Prima verhuizing, alles liep zeer georganiseerd en op elkaar ingespeeld.

Ook goeie communicatie voor/tijdens/na verhuizing.
Dankjulliewel.
Theo en Maria

Theo, Groesbeek - 23 september 2019

Prima, kundig

Prima ervaring, kundig team, werken goed door, alles prettig in overleg

A., Zutphen - 20 september 2019

Goed

ben zeer tevreden over de vakbekwaamheid, service en de netheid die werd geboden, niets was teveel. Het was een verhuizing die ik aan beveel, alle lof voor deze verhuizers. Nogmaals heel hartelijk dank

Xandra, Nijmegen - 18 september 2019

Verhuizing is super verlopen.

De mannen begonnen op tijd waren heel beleefd en werkten snel. Beschermde de posten hielpen met laatste dingen. Voor en na alles nagelopen met ons. In 1 ochtend over.

Angelique, Zutphen - 16 september 2019

Zorgzame verhuizers!

Erg fijne coordinatie, nog even een belletje de dag vooraf om te vragen om alles naar wens verliep en nog wat laatste tips. De uiteindelijke factuur werd naar beneden afgerond omdat we zelf al behoorlijk wat dozen hadden verhuisd, super aardig. Beleefd personeel en geen schade of kapotte zaken aangetroffen. In zowel oude als nieuwe huis ter afronding met ons een rondje door het huis gelopen om te checken of alles naar wens was. Enige tip: lever grotere stickers aan opdat er duidelijker aangegeven kan worden wat er precies in de dozen zit, is fijn bij het uitpakken, nu past eigenlijk alleen het kamernummer er op.

Astrid Goossens, Lochem - 16 september 2019

Betrouwbaar!

Alles volgens afspraak en dus betrouwbaar. Fijne gasten en efficiënte verhuizers!

Diederik, Bussum - 3 september 2019

Als zeer prettig ervaren echt een aanrader.

Erg prettige verhuizing gehad , nette collega,s fijn geholpen met alles niks was hun teveel,we hoefden zelf niks te doen alles werd gedaan en op de plaats gezet.
Een verhuisbedrijf om aan te raden.
Alles werd volgens afspraak gedaan.

theo, Arnhem - 30 augustus 2019

Prima en betrouwbaar bedrijf.

Duidelijke afspraken vooraf, prima communicatie. Professionele medewerkers die meedenken met de klant! Nette manier van werken!

Ron, Driel - 15 augustus 2019

Zie onderstaand> 1 zin dekt absoluut de positieve lading niet :)

Bij diverse verhuisbedrijven offertes aangevraagd…
A.N. Verhuizers als enige ! > direct en adequaat gereageerd !
Binnen een paar dagen bezoek mbt inventarisatie van de werkzaamheden (de te verhuizen zaken) en dezelfde dag nog een zeer overzichtelijke offerte !
Het team kwam ALLE afspraken na, was zeer goed gemanierd en goed op elkaar ingespeeld !
Dit gaf rust en vertrouwen. Een verhuizing is en blijft nu eenmaal een emotionele / stressvolle gebeurtenis.
Een voorbeeld voor vele bedrijven van hoe het moet, kan en ook mogelijk is. HET KAN DUS TOCH ! 🙂

dhr. Cloosterman, Arnhem - 10 augustus 2019

Punctueel, accuraat en efficiënte dienstverlening tegen een concurrerend tarief

Zie bovenstaand

Jaap, Zutphen - 9 augustus 2019

Alles is vakkundig gedaan, van voorbereiding tot met einde vd verhuizing.

Onze verhuizing is soepel gegaan. A.N. Verhuizers hebben goede voorbereidingen getroffen en op de dag zelf ging het zeer voorspoedig.

Bart, Arnhem - 9 augustus 2019

Snel, vriendelijk en handig

De verhuizing ging erg vlot, de jongens waren handig en creatief. Een heel relaxte verhuizing zo.

Margreet, Deventer - 29 juli 2019

In het algemeen goed; netjes met de spullen, op tijd, vlot.

Zorg dat over ALLE spullen die mee moeten duidelijke afspraken worden gemaakt; oa volle rugzakken, duffelbags ed moest nadrukkelijk verzocht worden die ook mee te verhuizen. Bleven in eerste instantie staan.

Martin, Nijmegen - 24 juli 2019

Professioneel,snel en betrouwbaar

Heldere offerte, communicatie verliep soepel. Positief is de pro actieve benadering en de flexibele aapak

A.K., Soest - 23 juli 2019

Snel, correct en plezierig

Deze verhuizers werken snel, voorzichtig en correct. Ook demonteren en monteren van meubels gaat goed. Hele traject was prettig, transparant en duidelijk.

Floris, Arnhem - 20 juli 2019

Vlug en professioneel, goede ervaring

Binnen de ochtend alle grote meubels van m’n maisonnette op 3 hoog naar m’n nieuwe woning. Zeker aan te raden, ik had deze meubels nooit zo vlug over gekregen.

Kevin, Nijmegen - 18 juli 2019

Geweldig

Ze zijn super netjes met onze spullen omgegaan

Rustige jongens

Geweldige prestaties

Goede communicatie

Yvonne, Elst - 18 juli 2019

Super service, van begin tot eind!

Alles ging soepel; communicatie, afspraken, op tijd, verhuizing zelf, netjes en ook na afloop keurig op tijd weer de lege dozen opgehaald etc. Ik kan dit iedereen aanbevelen!

Sjoerd, Arnhem - 18 juli 2019

Wat een topprestatie leveren deze verhuizers; dit doe ik nooit meer zelf!

Zeer plezierig en persoonlijk contact over de verhuizing, komen afspraken na voor inventarisatie, leveren van de dozen en stonden op de verhuisdag stipt half acht op de stoep. Ze gingen voorzichtig om met onze meubels en dozen, en maakten het tot een ontspannen verhuizing. Lekker doorgewerkt, bed gemonteerd om na de verhuizing in alle rust te beginnen met uitpakken.

Liesbeth, Gorinchem - 8 juni 2019

Prima service

AN verhuizers is accuraat, to-the-point en tegen een gunstige prijs. Het personeel is behulpzaam en snel. De on-line informatie-uitwisseling is van deze tijd

Jaap, Strating - 7 juni 2019

Geweldige service en personeel

In alle opzichten grandioos!!!

Hannie, Oosterbeek - 7 juni 2019

Prettige verhuizers.

Komen afspraken na. Doordat ze van tevoren komen kijken, zijn er geen verassingen achteraf. Werken snel en kundig en de sfeer is erg prettig.

Jacobine, Druten - 6 juni 2019

Goede ervaring.

Zo als ik al eerder heb laten weten was ik zeker tevreden. De gemaakte afspraken werden goed na gevolgd. Men was op tijd en ging zorgvuldig te werk. Ben dus een tevreden klant! Jammer alleen dat jullie geen naam of logo voeren op de vrachtwagen het zou mooie herkenning én reclame zijn.

Nicoline, Rhenen - 6 juni 2019

Professioneel, vriendelijk en betouwbaar

We zijn erg tevreden dat we voor AN Verhuizers hebben gekozen. Het gesprek bij ons thuis, naar aanleiding waarvan we een offerte kregen, was heel prettig en de verhuizing zelf was goed geregeld. We hadden gekozen om AN verhuizers alle spullen in te laten pakken. Aanrader! Dit heeft ons zeer veel werk gescheeld en de prijs voor het inpakken was veel minder hoog dan we dachten. Fijne, gezellige verhuisploeg, die alles heel netjes van de oude naar de nieuwe woning heeft verplaatst. Top!

Elze, Nijmegen - 4 juni 2019

Top verhuizers met goede service...heb jullie als zeer goed ervaren kan niet anders zeggen!

Mijn ervaring met A.N. Verhuizers kan ik niet anders omschrijven als

UITSTEKEND.
Goede service en vooral vriendelijke mensen.
Goedgesprek vooraf en alles naar afspraak verlopen.
Ik zal jullie zeker aan mijn familie, kennissen en vrienden wanneer nodig aanbevelen!
Bedankt voor jullie goede service nogmaals..

Hans, Huissen - 30 mei 2019

Accuraat, prettig en zéér snel

Prettige contacten, duidelijke offerte, zeer zorgvuldig en het verhuizen zelf ging razendsnel door een grote efficiëntie.

Carel, Amsterdam - 26 mei 2019

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Doris en Hannie Hoefs, Heelsum en Oosterbeek - 7 mei 2019

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dennis, Berghem - 21 april 2019

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helga Stenssen, Nijmegen - 10 april 2019

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ronald, Didam - 2 april 2019

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

anoniem, Elst - 11 maart 2019

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

anoniem, - 6 maart 2019

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

anoniem, - 3 maart 2019

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Camiel, Velp - 2 maart 2019

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Harmien, Elst - 16 januari 2019

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

wim, - 20 december 2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

anoniem, - 27 augustus 2018

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jorn, Nijmegen - 23 augustus 2018

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

anoniem, - 23 augustus 2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Milou, Bemmel - 23 augustus 2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

anoniem, - 19 juni 2018

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Henny, Nijmegen - 16 juni 2018

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Riwi, Tiel - 13 juni 2018

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Thomas Linders, Rotterdam - 10 april 2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wick Slicher, Doorwerth - 10 april 2018

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

B. Janssen, Nijmegen - 1 februari 2018

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Willemijn, Arnhem - 16 november 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Stefanie, Wijchen - 15 november 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Annette, Wageningen - 13 november 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dick, Wijchen - 24 oktober 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hans Wijers, Heelsum - 22 juli 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jasper, Wageningen - 18 juli 2017

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

rob, deventer - 18 juli 2017

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Willem Vliem, Dieren - 16 juli 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Familie Vijn, Leiden - 6 juli 2017

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rosa, Veenendaal - 4 juli 2017

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cindi, Wageningen - 28 juni 2017

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jan, Arnhem - 27 juni 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

anoniem, - 12 juni 2017

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

anoniem, Bemmel - 6 juni 2017

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

anoniem, Arnhem - 6 juni 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Koen, Doesburg - 5 juni 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Yvonne, Vinkel - 4 juni 2017

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Corinne, Ruurlo - 7 maart 2017

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

anoniem, - 14 februari 2017

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heidi, Oss - 13 februari 2017

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Feenstra, Zutphen - 6 januari 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijmen, Wolfheze - 5 januari 2017

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jeanette, Zutphen - 3 januari 2017

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

J, Bemmel - 8 september 2016

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Astrid, Veenendaal - 3 september 2016

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jan, Bemmel / Maarn - 30 augustus 2016
Ben jij tevreden? Laat ons weten hoe jij jouw verhuizing hebt ervaren! Schrijf een beoordeling

Klanten geven A.N. Verhuizers een 9,5!

Onze klanten geven onze service gemiddeld een 9,5! Wilt u ook uw verhuizing laten uitvoeren door ervaren verhuizers? Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing.

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!