Heeft u vragen? Bel: 026-365 3510
Referenties 2017-10-07T07:57:27+02:00

Referenties

Bedankt voor de fijne verhuizing!

Ze hebben onze loodzware behandeltafels met zorg en nauwkeurig verhuisd. Ook het feit dat er meer spullen waren dan oorspronkelijk beraamd was geen probleem.

Burke

Verhuizing in Nijmegen

Dank jullie wel voor de fijne verhuizing! Alles ging vlekkeloos en snel, van het begin tot het einde.Contact prima en prettig sfeer, helemaal top. En bijzonder scherp geprijst. Een aanrader!

Turkenburg

Verhuizing binnen Arnhem

Na al die lovende reviews hebben wij besloten om onze verhuizing ook door A.N. Verhuizers te laten uitvoeren. Hoewel je het bij een verhuizing niet direct verwacht, hadden we een leuke dag.

Fam. de Meijer

Verhuizing naar verzorgingshuis Elst

Ik ben erg tevreden over de goede service, ze werken heel hard en niks is ze teveel. Ze doen hun werk met veel plezier en ik was erg blij met ze! De volgende eker boek ik ze weer.

Sandra

Ede naar Emmerich

Zijn 27 januari verhuisd van Ede naar Emmerich. Perfekt hoe alles verlopen is. Echt een aanrader. Alles verliep zoals gepland. Alle lof en zeer scherp geprijsd.

Ga zo door Arjan!

Zeb

Verhuizing in Ede

Wij zijn op 30 januari j.l. met Arjan en zijn mannen binnen Ede verhuisd, en kunnen  alleen maar zeer tevreden en vol lof  terug kijken. Professioneel en toch zeer humaan!!!!

J. & S. Lingen

Verhuizing van Nijmegen naar Gouda

Arjan en zijn medewerkers verlenen prima werk en alles volgens afspraak.De verhuizing van Nijmegen naar Gouda verliep daardoor soepel. Bij een nieuwe verhuizing schakel ik ze weer in.

Bart

Verhuizing in Arnhem

Ik kan niet anders zeggen dan compleet tevreden. De communicatie was goed en we konden tot op het laatste moment beslissen met hoeveel krachten Arjan zou komen. De tijd was goed ingeschat en we zijn niet voor finaciele verrassingen komen te staan. Goed bezig Arjan!

Eerden

Naar ander appartement in Nijmegen

Deze verhuizer gaat heel professioneel te werk en is daarnaast ook flexibel. Opvallend bij onze verhuizing was het goede humeur waarmee de hele verhuizing gebeurde. Ik raad deze verhuizers aan.

Ramos

Verhuizing in Purmerend

Verhuizing van purmerend naar Almere van enkele spullen verliep vlekkeloos. Ze denken met je mee, komen hun afspraak na en zijn betrouwbaar. Klopt helemaal al die positieve adviezen. Ik raad ze aan en ze zijn harde werkers.

Loreen en Jan

Verhuizing in Leusden

Dit soort klantvriendelijkheid zie je niet veel meer. Niet twijfelen, maar doen. Ik steek mijn hand voor ze in het vuur.

Tom Slijkerman

Verhuizing Apeldoorn-Zwolle

Na een dag hard werken van de mannen zit ik hier tussen de georganiseerde zooi. Dik tevreden!! Als ik weer ga verhuizen bel ik Arjan weer, dat is zeker! Topprestatie…

Praktijk Mar Sarens

Verhuizing in Zoetermeer

Deze jongsen werken kei hard en doen hun werk goed. Onze verhuizing was van Emmen naar Zoetermeer. Alles liep strak via de planning en ze waren zelfs eerder klaar dan gedacht! Vriendelijke jongens die hun vak verstaan. Aarzel niet om ze in te schakelen.

Peltenburg

Verhuizing Doetinchem naar Breda

De kosten inschatting was perfect en kwam volgens verwachting uit. De ervaring was erg plezierig. Het was een ontspannen sfeer en de verhuizing liep op rolletjes. Geen stress en een goed gezelschap!, wat wil je nog meer?

Bas Berendsen

Verhuizen Achterhoek in Gelderland

De heren hebben hard gewerkt, efficiënt en met veel plezier. Geen beschadigingen aan meubels opgelopen. Geen oponthoud gehad. Binnen het offertebedrag gebleven. Kortom: we zijn zeer positief en raden AN Verhuizers van harte aan. TOP!!

Klaas

Verhuizing in Wageningen & Veenendaal

Tijdens onze vakantiesluiting hebben Arjan en zijn mannen ons uit de brand geholpen door een aantal verhuizingen van ons over te nemen. Prima vakwerk geleverd! Wat ons betreft een begin van een nieuwe samenwerking.

Tasman Verhuur

Verhuizing in Zeist

Goede communicatie.  Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk, ook op de dag zelf nog. Vriendelijke, enthousiaste verhuizers. Geen stress. En een goede prijs.

Nicole

verhuizing in bennekom

Prima verhuizers, niets was te gek, gingen tot ‘s avonds laat door en kwamen zelfs de volgende dag nog terug door een inschattings foutje, was toch veel meeer werk dan verwacht.. trap op, strap af, zonder een moment klagen. Zeer tevreden

de Ridder

Verhuizing in Arnhem s’Heerenberg

Zeer goed verhuisbedrijf, fijne jongens om mee te werken. Op hun vrije zondag hebben ze me toch willen verhuizen van Arnhem naar s Heerenberg. En dat tegen een prijs die je elders niet krijgt. Ze gaan netjes met je spullen om en werken keihard. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden!!!!  Jongens bedankt, jullie hebben me enorm geholpen en dat nog wel op jullie vrije dag, THANX…

verstraete

verhuizers in nijmegen

An Verhuizers kunnen we zeker aanraden, ze werken snel en goed, er werd goed gecommuniceerd en betaalbaar bovendien. Ze hebben ons prima geholpen met het verhuizen en met het in elkaar zetten van kasten en bureaus. Ook toen we meer tijd nodig hadden omdat we toch meer kasten hadden dan we hadden besproken was het geen probleem en hebben ze langer doorgewerkt. We hopen nooit meer te hoeven verhuizen maar met An Verhuizers was het een goede ervaring en nog gezellig ook.

scheeuwen

Verhuizing in Oosterbeek

Prima verhuizers. Voor een heel schappelijk tarief zijn wij prima verhuisd van Arnhem naar Oosterbeek in 1 dag. Door mee te helpen (wat ook leuk was) hebben we het in minder uren kunnen klaren en dus ook minder hoeven betalen.

Bouwman

Verhuizing in Ravenstein

De verhuizers van A.N. zijn prima. Ze werken netjes, hard en enthousiast.

Ze komen hun afspraken na en er is goed met ze te overleggen.
Een aanrader!!!

Nardie

Verhuisbedrijf Arnhem

Prima verhuizers. Goed werk voor een billijke prijs.

MC

Verhuizen in Nijmegen

Dit verhuisteam raad ik iedereen aan. Ze weten van aanpakken en gaan zeer zorgvuldig met andermans spullen om. Er was heel wat glaswerk en meerdere vitrine kasten te verhuizen en dat is allemaal probleemloos gegaan. Het was geen enkel probleem om twee maal te rijden. Zelfs een oude zware gaskachel draaiden ze hun hand niet voor om. Ze hebben zelfs aangeboden om kosteloos nog een oude gammele kast voor ons naar de stort te brengen. Kan me niet voorstellen dat iemand negatief over dit verhuisteam kan zijn. Jongens ik wist niet dat verhuizen ook nog gezellig kon zijn. Tot een volgende keer

Silvia

verhuizing in Limburg

Onlangs hebben 2 medewerkers van het team bij ons de verhuizing verzorgd en ben UITERST tevreden over de inzet, de snelheid en de goede communicatie en last but not least de PRIMA prijsverhouding!

Ik kan en zal jullie bij iedereen warm aanbevelen.
Jullie hebben ook nog een echt LOL in het werk, chapeau!

Keris

verhuizing in Deventer

Wij zijn zeer tevreden over de onze verhuizing die A.N. Verhuizers het afgelopen weekend ( in de hitte) heeft gedaan. Bedankt mannen en keep up the good work. Ik zal ze zo aanraden voor elke verhuizing.

Molthuis

Verhuisbedrijf in Nijmegen

Geweldig, wat een team!! De verhuizers waren keurig op tijd aanwezig, en wilden bijna geen pauze houden. Alles is in een record-tijd verhuisd naar mijn nieuwe appartement en zelfs riant binnen de geschatte tijd. Dit terwijl ze ook nog een enorme kast uit elkaar moesten halen en daarna ook weer keurig in elkaar gezet. De hele verhuizing gebeurde met een goede dosis humor en zonder enige schade. Als ik ooit weer een verhuizing of andere klus te doen heb, zal ik deze mensen zeker vragen. Een aanrader en dat voor een zeer bescheiden prijs. Nogmaals hartelijk bedankt voor deze supersnelle verhuizing.

Ed

Verhuizen in Boven Leeuwen

Positief,  alle afspraken zijn nagekomen. Was vroeger dan afgesproken dus waren we ook sneller klaar. Kan het iedereen aanbevelen.

Dit alles voor een redelijke prijs.

Peter

Verhuizing in Oldenzaal

Prima ervaring, ze waren goed op tijd, erg correct in afspraken en bleven ook in moeilijke omstandigheden( wasmachine door erg nauwe opening) net zo lang proberen tot het lukte.

Schreuder

verhuizen in Weesp/Muiden

We hebben een prettige verhuizing gehad met A.N. Verhuizers. Harde werkers en nog gezellig ook. In deze tijden nog eens extra prettig, want zeer betaalbaar.

Zeker doen als je een prettige en betaalbare verhuizer zoekt!

Marjolein

verhuizing in Amsterdam

zeer tevreden zijn wij over de inzet van jullie de verhuizing verliep snel ook de prijs die was ook nog laager als dat wij verwacht hadden wij zijn dan ook juli zeeer dankbaar voor de inzet gr van ons

Fred

Goedkoop verhuisbedrijf Arnhem

wij zijn heel tevreden over de verhuizers,het was gezellig,snel,betaalbaar.

ook hebben ze nog geholpen met vloerbedekking verwijderen in de oude woning.
bedankt jongens dat we de dag goed zijn door gekomen!
Toon

Verhuizing in Rotterdam

Wij zijn erg blij met hoe de verhuizing verlopen is. Ze waren heel flexibel en dachten met ons mee. Ik raad ze iedereen aan!

Sam

verhuizen in culemborg

Ze zijn vriendelijk, betaalbaar en ze werken flink door. ze geven beschadiging netjes aan. Ik ben tevreden.

Nicole

verhuizing in Apeldoorn

Ook wij zijn prima tevreden over de verhuizing. De vooraf begrote tijd was goed ingeschat en de verhuizing verliep soepel. Prettig vonden wij de flexibiliteit, alles ging in goed overleg, ze reden zelfs nog voor ons langs de stort.

Tevooren

Verhuizen in Arnhem

We zijn vanuit duitsland naar Arnhem verhuisd en hadden hulp nodig bij het uitladen van de verhuiswagen. Door de snelle reactie op mijn vragen en een scherpe prijs heb ik A.N verhuizers genomen en ik ben zeer tevreden. Het uitladen ging razend snel, ze gingen secuur met onze meubels om en ze hadden tijd voor een grapje. Mijn leukste verhuizing tot nu toe. Bedankt!

Dionne

verhuizing in Harderwold

Vanuit het buitenland had ik mijn verhuizing geregeld; ik vond het dus best wel een beetje eng. MAAR ik had me echt geen zorgen hoeven maken: als je wilt verhuizen kan ik je met klem aanraden om A.N. verhuizers oftewel Arjan te nemen om de klus te klaren, want dan gaat alles naar wens.

Heel veel succes Arjan; ik maak reclame voor je waar ik maar kan.
Groeten

Geertje

verhuizing in Hengelo ov

We hebben een goede ervaring met Arjan en Frank, ze komen afspraken stipt na en werken gestaag door.Ze zijn kundig en weten waar ze mee bezig zijn. Ook zijn ze vriendelijk en netjes in de omgang. Ze behandelen uw spullen als waren het hun eigen spullen.

Kortom verhuizers waar je mee thuis kunt komen In je nieuwe huis natuurlijk.

Corry en Eef

verhuizing in Veenendaal

Onze verhuizing was binnen Veenendaal en is prima verlopen.

Voor goede dienstverlening en een scherpe prijs.
Zeker aan te raden als je wilt verhuizen en niet duizend euro of meer wilt betalen.
Bedankt

Jannie en Ester

Verhuizing in Almelo

Wij zijn zeer tevreden over over onze verhuizing en de service van A.N. Verhuizers.

Het bedrijf maakt afspraken die netjes worden uitgevoerd en nagekomen.
De mannen werken goed door zijn vriendelijk en vakkundig.
Absoluut een aanrader en een scherp tarief.
Menno

Verhuizing in Almere

Arjan heeft ons perfect geinformeerd over de verhuizing. Afspraken zijn netjes nagekomen. De heren waren flexibel en behulpzaam. Absoluut een aanrader voor ieder die verhuizers nodig heeft. Hun prijs is ook uitstekend.

Alan

Goedkoop verhuizen Arnhem

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Ze kwamen precies op tijd en hebben hard gewerkt voor een goede prijs.

Als ik binnenkort nog eens ga verhuizen, zou ik dit bedrijf zeker nog eens gebruiken. Absoluut een aanrader!

Sandra

verhuizing in enschede

Ze zijn vriendelijk, het tarief is scherp en ze werken flink door. Ik ben tevreden!

Pascal

Verhuisbedrijf in Arnhem Amsterdam

A.N.-verhuizingen heeft mijn verhuizing van Arnhem naar Amsterdam gedaan. Ik ben heel tevreden over het geleverde werk:

– snelle reactietijd op vragen
– duidelijke en vriendelijke communicatie
– ze werken hard en snel
– afspraak is afspraak
– beiden waren prettig om mee samen te werken
Maas

Verhuizen zeer zware tafel in Amersfoort

Een lange zware tafel van eiken moest verhuisd worden op heel korte termijn. Anverhuizers heeft dit uitstekend verzorgd! De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten!

Aduren

Verhuisklus +- 20m3 in Bussum

Ik heb op basis van De snelle reactie, vriendelijkheid en nette prijs de klus aan Arjan gegeven.

Er moet nog verhuisd worden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Als de klus geklaard is zal ik zeker een update van deze beoordeling geven.

MJ

verhuizing in Beltrum

We hadden niets beschadigd. En ze zijn heel snel. Arjan rent zelfs met dozen. Koffiepauze is er nauwelijks. We hadden de dozen goed benoemd en alles kwam ook op de juiste kamer terecht.

De volgende keer (wat we niet hopen) zou ik ze zeker weer vragen. De prijs is laag. Geweldig!!!! Bedankt mannen!!!!!

Herman

Verhuisbedrijf Ede

Zij hebben ons prima geholpen met een verhuizing binnen Ede.

Arjan is eerst langs geweest om de boedel te inventariseren en een voorlopige offerte en prijs af te spreken; een zeer nette jongen waar we al snel veel vertrouwen in hadden.

De verhuizing ging prima. Wat nog niet was ingepakt ging snel in plastic en de mannen waren niet te stoppen. Ook de Miele wasmachine ging soepel van zolder via 2 draaitrappen.

Alles is netjes en onbeschadigd verhuisd. Ik heb ze zelfs moeten stoppen om even een kopje koffie te drinken, want anders waren ze aan een stuk doorgegaan. Ook hebben ze nog geassisteerd met het in elkaar zetten van meubels.

Wij zijn zeer tevreden. Ik wil ze bij iedereen aanraden als je hulp zoekt bij je verhuizing.
Prima prijs en geleverd werk.

Arnoud

verhuizing in aalten

Onze ervaring is zeer goed.

Mijn moeder en vriend zijn vanuit de achterhoek naar Friesland komen wonen en hebben hun prima geholpen zeer prima zelfs
Niks was hun teveel zelfs na dik 2 uur rijden naar Friesland zaten ze nog vol energie.
De volgende dag moesten ze nog eens 200 km heen en 200 terug want alles kon niet 1 keer mee en dit allemaal zonder moeite en voor een zeer lage prijs.

cindysplaceforever

Verhuizing in Groenlo

Aangezien ik als eerste een beoordeling over hun schrijf op marktplaats, zal ik het iets uitgebreider maken. wij kozen voor hun door hun prijsopgave, nabijheid en referenties. We zijn heel tevreden over de twee heren!

Arjan kwam langs voor een bezichtiging van de klus en kwam netjes en betrouwbaar over. Hij gaf ook nog twee referenties. Voor de verhuizing hadden wij onze spullen al ingepakt. Op de dag van de verhuizing pakten zij alles snel en efficient in hun bus. Zware spullen tilden ze met ze twee’en eruit. Alles kwam netjes en onbeschadigd aan.

De hele verhuizing ging vlot en goedkoop. Ik ben zeer tevreden, ik zou hun zeker aanraden voor anderen die vlot en goedkoop willen verhuizen.

Jaap
  • Betaalbaar & professioneel

  • Verzekerd; voor als het toch mis mocht gaan

  • Al ruim 800 tevreden klanten

  • Snelle en persoonlijk contact

  • Handige klusjesmannen