Zakelijke verhuizingen

Een zakelijke verhuizing vraagt vaak een strakke planning. U wilt immers op uw nieuwe locatie zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Misschien heeft u al geïnvesteerd in een campagne om de heropening van uw zaak aan te kondigen. De datum die daarin wordt vermeld moet natuurlijk wel gehaald worden. Daarom gaat A.N. Verhuizers zo snel mogelijk nadat u bij ons een offerte aanvraagt met u in gesprek over uw wensen. Wat moet er verhuisd worden? Wat doet u zelf en waarbij kunnen wij u van dienst zijn? Aan de hand van deze informatie wordt een plan gemaakt om de verhuizing van uw bedrijf zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Een goed georganiseerde verhuizing van uw bedrijf

Zakelijke verhuizingen hebben een goede voorbereiding nodig. Als u met uw bedrijf gaat verhuizen dan vraagt dat het nodige regelwerk. Allereerst moet u een goede en betrouwbare verhuizer vinden. A.N. Verhuizers heeft ruime ervaring met het verhuizen van bedrijven. Uw inventaris is bij ons in goede handen. Weet u de verhuisdatum al? Geef deze dan door als u een offerte bij ons aanvraagt, zodat wij u direct kunnen informeren of wij op deze dag voldoende personeel en verhuiswagens beschikbaar hebben. 

Zakelijke verhuizingen op maat in Gelderland

U kunt voor zakelijke verhuizingen een beroep op ons doen in onder andere de regio Arnhem, Nijmegen, Duiven, Zutphen en Tiel. Of u nu binnen de gemeente verhuist of naar een andere plaats in de regio, wij zorgen ervoor dat uw verhuizing zonder stress verloopt. Op de nieuwe locatie kunnen wij u uiteraard helpen met inrichten door bijvoorbeeld kasten en bureaus in elkaar te zetten. U kunt bij uw offerte aanvraag aangeven van welke extra diensten u gebruik wilt maken. 

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

 • Interne of externe verhuizingen
 • ICT diensten. Wij zorgen samen met selecte partners ervoor dat uw computers en netwerk zo snel mogelijk weer online zijn en u z.s.m. weer aan de slag kan.
 • Afvoeren van overtollige of oude meubilair. Hier kunt u naast het afvoeren naar de stort ook denken aan naar het vervoeren naar een kringloopwinkel of matchen met een opkoper. Behalve MVO is het ook veelal voordeliger, want u hoeft geen stortkosten te betalen.
 • Archiefvernietiging. Wij kunnen uw archief op een veilige manier vernietigen en zijn daarvoor ook gecertificeerd. 
 • Opslag. Voor het opslaan van bijvoorbeeld archief, of meubilair. Tevens dienen wij voor selecte zakelijke klanten als een externe magazijn.
 • Regie basis. Heeft u een kleine interne of externe verhuizing, of heeft u net behoefte aan een paar extra professionele handen? Ook daarbij kunnen wij u helpen op basis van regie. Handig als u iets snel of zonder al te veel poespas wilt regelen.

Wij sturen u graag een offerte op maat voor uw zakelijke verhuizing

U wilt natuurlijk weten waar u financieel aan toe bent als uw bedrijf gaat verhuizen. U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen voor zakelijke verhuizingen bij A.N. Verhuizers. U kunt hiervoor gebruik maken van het aanvraagformulier op de website, zie de button op de homepage. Als u uw zakelijke verhuizing liever persoonlijke met ons bespreekt dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 026 365 3510. Wij noteren uw wensen en sturen u een offerte voor de verhuizing. Zodra u deze heeft geaccordeerd zetten wij de datum in onze agenda en kunt u voor uw bedrijfsverhuizing op ons rekenen.

Bereken nu de kosten van uw verhuizing

verhuis offerte aanvragen Ja, ik wil een gratis offerte
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen beoordelingen 9,3
340+ beoordelingen

Waarom A.N. Verhuizers?

 • Scherpe vaste prijzen
 • Offerte binnen 24 uur na taxatie
 • Persoonlijk & professioneel
 • Handig (gratis) verhuispakket!
 • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen
Wij hebben alle verhuismaterialen voor je verhuizing beschikbaar.
Dag, ik ben Arjan Nazari

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Een greep uit onze verhuisdiensten

Ervaren verhuisbedrijf bij u in de buurt

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!