Verhuisbedrijf Tiel

Heeft u binnenkort een verhuisbedrijf in Tiel nodig? A.N. Verhuizers levert uitstekende service voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen in de regio Tiel. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing op rolletjes loopt en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Of het nu gaat om een verhuizing van een eenpersoonshuishouden of van een bedrijf, u kunt altijd rekenen op onze uitstekende service en onze ruime ervaring met het uitvoeren van verhuizingen.

Gaat u binnenkort verhuizen naar uw nieuwe huis in Tiel?

Een verhuizing is altijd spannend. Meestal kijken mensen vol verwachting uit naar de dag van de verhuizing. Een nieuwe start op een nieuwe plek betekent vaak veel positieve energie. Maar tegen de verhuizing ziet u misschien op als tegen een berg. Dat hoeft niet als u gebruik maakt van de diensten van een professioneel verhuisbedrijf in Tiel. Wij zorgen ervoor dat u tijdig voldoende verhuisdozen in bruikleen krijgt zodat u alvast kunt gaan inpakken. Wilt u liever dat wij uw spullen voor u inpakken dan kan dat ook. Wij kunnen ook zorgen voor het demonteren van grote meubelstukken zoals bedden en kasten. Natuurlijk zetten we die in het nieuwe huis ook weer netjes voor u in elkaar.

Uw bedrijfsverhuizing in Tiel professioneel geregeld

De verhuizing van uw bedrijf in Tiel wilt u natuurlijk probleemloos laten verlopen. U wilt zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Wij begrijpen dat als geen ander. Als u ons verhuisbedrijf in Tiel en omgeving inschakelt voor uw bedrijfsverhuizing dan komen wij ruim van tevoren bij u langs om met u te bespreken wat er precies verhuisd moet worden. Wij zorgen voor voldoende mankracht en verhuiswagens om de verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. De opening van uw nieuwe pand kan als het aan ons ligt plaatsvinden zoals gepland.

Neem contact op over uw verhuizing in Tiel

Gaat u binnenkort verhuizen? Wacht dan niet langer en neem contact op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en

Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen

Een offerte op maat?

1

Vraag een offerte aan

U dient allereerst via de website een offerte aanvraag in voor uw verhuizing (vrijblijvend). Wij nemen daarna contact met u op voor wat meer informatie.

2

Samen bespreken we uw wensen

Onze adviseur neemt contact op en bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u vrijblijvend een verhuisplan op.

3

Ontvang een offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Professioneel & voordelig zoals u van ons gewend bent!

Vraag een offerte aan!

Wat gaat mijn verhuizing in Tiel kosten?

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kosten die een verhuisbedrijf in Tiel aan u in rekening brengt. U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen bij A.N. Verhuizers door gebruik te maken van het offerte aanvraagformulier op onze website. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk ook bellen, ons telefoonnummer is 026 365 3510. Wij zorgen ervoor dat u snel antwoord krijgt en wij hopen dat u ons het vertrouwen geeft om als verhuisbedrijf in Tiel voor u aan het werk te gaan. Als u uw verhuisdatum al weet, vermeld die dan bij uw offerte aanvraag zodat wij deze alvast onder voorbehoud kunnen noteren. U weet dan zeker dat u op de verhuisdag op ons kunt rekenen.


Vraag een offerte aan!

Van of naar Tiel verhuizen met de grootste zorg

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, draagsingels, etcetera.

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief goede autolock verhuisdozen, dit zijn speciale verhuisdozen waar u geen tape voor hoeft te gebruiken. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u één meter aan hangkleding kwijt. Voor spullen die niet in een normale verhuisdoos passen, zoals dekbedden kunt u kwijt in een barrel. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!


Vraag een offerte aan!

Een verhuisbedrijf in Tiel met eigen opslagruimte

Bent u bezig met uw verhuizing van naar of binnen Tiel? In welk geval u ook op zoek bent naar opslagruimte, u wilt dat uw inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne opslagruimte. Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Als verhuisbedrijf vinden we het belangrijk om u alle zorg uit handen te nemen en daarom bieden we u ook opslagruimte aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt.


Vraag een offerte aan!

Handige informatie

Wat gaat uw verhuizing kosten?

Bij het maken van een keuze voor een verhuisbedrijf is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor. Daarom komen we graag in contact om een beter beeld te krijgen van uw verhuizing. Wanneer we uw wensen in beeld hebben brengen we binnen 24 uur vrijblijvend een offerte uit!

Vraag een offerte aan!

Vraag een informatiemap aan!

Meer info, verhuistips & een handige checklist

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!