Heeft u vragen? Bel: 026-365 3510
Verhuisbedrijf Tiel 2019-03-18T21:59:36+02:00

Op zoek naar een verhuisbedrijf? Welkom bij A.N. Verhuizers Tiel!
Hét verhuisbedrijf voor de regio ArnhemNijmegenDeventer en Doetinchem.

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Tiel en bent u op zoek naar een voordelig maar professioneel verhuisbedrijf? Welkom bij A.N. Verhuizers Tiel!

Het is een van de grote stressvolle gebeurtenissen in ons leven: verhuizen. Wij begrijpen dat deze bijzondere gebeurtenis de nodige spanning met zich mee brengt, u verhuist namelijk niet elke dag. Wij werken dagelijks met betrouwbare verhuizers die hun vak goed verstaan. Zij hebben jarenlange ervaring met verhuizen en houden dus het hoofd koel in elke verhuis situatie.

Al meer dan 850 tevreden klanten gingen u voor, klik hier om direct een offerte aan te vragen!

Wij besteden dagelijks de grootste zorg aan iedere verhuizing en we zijn ervaren in verschillende soorten verhuizingen, hierbij kunt u denken aan:

 • Particuliere verhuizingen
 • Zakelijke verhuizingen
 • Interne verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Het vervoeren/verplaatsen van piano’s, keramiekovens en dergelijke

Wij verhuizen samen met u zoals ú dat wilt! Uw verhuizing uit handen geven is een kwestie van vertrouwen. Bij ons geen gekke voorwaarden en dus ook geen verrassingen achteraf. Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent uw verhuizing.

 • Betaalbaar & professioneel

 • Verzekerd; voor als het toch mis mocht gaan

 • Al ruim 850 tevreden klanten

 • Snelle en persoonlijk contact

 • Handige klusjesmannen

Offerte aanvragen

Inmiddels hebben wij meer dan 800 klanten mogen verhuizen naar hun nieuwe start. Deze klanten beoordelen onze service met een gemiddelde score van 9,1. Bent u de volgende?

Offerte aanvragen

Tijd voor koffie!

Wellicht hebt u al ervaring met verhuizen met een verhuisbedrijf… maar wij verhuizen net even anders! Veel verhuisbedrijven beginnen direct met het inladen van de verhuiswagen. Wij beginnen graag de dag met een kopje koffie. Voor dat wij beginnen aan uw verhuizing nemen wij uw verhuizing nog eens rustig door en vragen aan u wat u belangrijk vindt op deze dag!

Wij werken met Kiyoh voor onafhankelijke klantbeoordelingen. Via Kiyoh geven klanten ons gemiddeld een 9,1!

Ik heb een offerte aangevraagd, hoe gaan jullie daarna te werk?

 • Van te voren komen wij uw inboedel taxeren (door middel van een huisbezoek)
 • Onze verhuizer/taxateur bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u een verhuisplan op
 • Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u een offerte toegestuurd
 • Na acceptatie van de offerte krijgt u van onze verhuisdozen, inpakpapier en overige inpakmaterialen geleverd
 • De verhuizing wordt ingepland en uitgevoerd volgens de afspraken die we met u hebben gemaakt
 • Uiteraard is er ruimte voor flexibiliteit. Het is tenslotte uw verhuizing!

Klantenservice staat bij ons centraal

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Bij ons krijgt u een GRATIS verhuispakket als u uw verhuizing door A.N. Verhuizers laat uitvoeren. U betaald (eventueel) haal en brengkosten en borg voor de verhuisdozen, de borg krijgt u weer retour na de verhuizing. In dit pakket zitten verhuisdozen, labels voor dozen, verhuisstickers en inpakpapier. Ook krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij telefonisch contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en wij u nog ergens mee kunnen helpen. Tussendoor kunt u altijd zelf nog contact met ons opnemen via de mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar.

Zorgvuldig van of naar Tiel verhuizen

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, draagsingels, etcetera.

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief goede autolock verhuisdozen en barrels. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u één meter aan hangkleding kwijt. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets misgaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Over Tiel

Als u denkt aan Tiel, dan denkt u waarschijnlijk aan Flipje. Flipje is het fruitbaasje van de voormalige jamfabriek ‘De Betuwe’. Flipje is nog steeds erg belangrijk in Tiel, er staat ook niet zomaar een stambeeld midden in het stadscentrum.

Toch heeft Tiel meer te bieden, de stad staat ook bekend als gastvrij en ondernemend. Zo worden er jaarlijks meerdere evenementen georganiseerd waaronder het (gratis) festival Appelpop en het Fruitcorso.

Tiel telt circa 41.650 inwoners. Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Tiel of verhuist u binnen de gemeente Tiel? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente.

Opslag van uw inboedel in Tiel

Wellicht bent u aan het verbouwen/renoveren of gaat u tijdelijk kleiner wonen. In welk geval u ook op zoek bent naar inboedel opslag, u wilt dat u inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne inboedel opslag, Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van ongedierte bestrijding, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Gemakkelijk een offerte aanvragen

Hier kunt u gemakkelijk en snel online uw persoonlijke offerte voor uw verhuizing aanvragen. Dit is handig, want u krijgt direct te zien hoe groot uw te verhuizen inboedel is.
Wij gaan vervolgens met uw gegevens aan de slag.

an vrachtwagen verhuizingNadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit kan telefonisch of per mail zijn.

Wij plannen graag een bezichtiging met u in. Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek inventariseren wij uw inboedel, zo kunnen wij een correcte offerte voor u opstellen.

Wij vertellen u graag over onze werkwijze en welke materialen wij gebruiken. Uiteraard beantwoorden wij graag al uw vragen.

Vervolgens nemen wij contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en de offerte eventueel nog af te stemmen op uw (gewijzigde/aanvullende) verhuiswensen. Uiteraard horen wij dan graag of het A.N. Verhuizers het verhuisbedrijf is waarvoor u kiest.

Ons werkgebied

In principe verhuizen wij in heel Gelderland. Onze verhuizers met blauwe polo’s zijn inmiddels een bekend gezicht geworden. Klik hieronder op uw (toekomstige) woonplaats voor meer informatie. Staat uw plaats er niet bij en gaat u ergens anders naar toe verhuizen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij graag naar wat wij voor u kunnen betekenen