A.N. Verhuizers

Bij A.N. Verhuizers vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn én tevreden blijven! Dat begint natuurlijk bij een goede klantenservice. Wij doen met ons team graag ons best om u een prettige verhuiservaring te geven.

#1 in Arnhem-Nijmegen

We zijn enorm trots op de positieve reviews die we dagelijks weer mogen ontvangen van onze klanten. Door onze focus op professionaliteit i.c.m. scherpe tarieven beoordelen onze klanten ons met een 9,5 gemiddeld. Daarmee zijn we (voor zover wij weten) het best beoordeelde verhuisbedrijf in de regio Arnhem. Wij zijn gevestigd in Elst (Gelderland) en zijn vanuit hier actief door heel Gelderland en omstreken.

Gecertificeerd verhuisbedrijf

A.N. Verhuizers is niet aangesloten bij Erkende verhuizers, maar dat betekent zeer zeker niet dat we geen verhuisbedrijf zijn. A.N. Verhuizers is een officieel en gecertificeerd verhuisbedrijf en is dus in het bezit van de NIWO vergunning (eurovergunning). De NIWO vergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven, koeriersbedrijven en verhuisbedrijven. Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van deze eurovergunning. Kort samengevat houdt dat voor u in dat u de zekerheid heeft dat wij vakbekwaam en betrouwbaar zijn. Zo kunt u pas écht zorgeloos verhuizen.

Hulp nodig bij uw verhuizing?

Samen met een team van vriendelijke & vakkundige verhuizers help ik, Arjan Nazari, je graag bij een zorgeloze verhuizing. We kunnen de verhuizing van inpakken tot en met montage van apparatuur uit handen nemen, maar u kunt zelf kiezen wat u graag zelf zou willen doen.


Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen beoordelingen 9,3
260+ beoordelingen

Voordelig verhuisbedrijf bij u in de buurt

Onze eigen inboedelopslag

Wellicht bent u aan het verbouwen/renoveren of gaat u tijdelijk kleiner wonen. In welk geval u ook op zoek bent naar inboedel opslag, u wilt dat uw inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne inboedel opslag in de buurt van Arnhem. Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen.

Zoals u misschien al heeft gemerkt staat kwaliteit bij ons voorop in alles wat we doen. Wij zorgen dat ieder facet van uw verhuizing perfect verloopt. Inpakken, vervoer, opslag en montage.

Echt zorgeloos verhuizen

A.N. Verhuizers is een officiëel en gecertificeerd verhuisbedrijf en is dus in het bezit van de NIWO vergunning (eurovergunning).

De NIWO vergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven, koeriersbedrijven en verhuisbedrijven. Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van deze eurovergunning.

Kort samengevat houdt dat voor u in dat u de zekerheid heeft dat wij vakbekwaam en betrouwbaar zijn. Zo kunt u pas écht zorgeloos verhuizen.

Uw zorgeloze verhuizing

Inmiddels hebben wij vele tevreden klanten mogen verhuizen naar hun nieuwe start. Deze klanten beoordelen onze service met een gemiddelde score van 9,5. Bent u de volgende? Klik hier om ook een offerte aan te vragen!

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!