Wat kost mijn verhuizing?

Natuurlijk wilt u graag zo snel mogelijk weten wat uw verhuizing gaat kosten, of in ieder geval een schatting krijgen. In dat geval brengen we graag een offerte op maat voor u uit. Er is op de vraag: “Wat kost mijn verhuizing?” namelijk geen kant en klaar antwoord te geven. Waarom? Iedere verhuizing is anders (qua inboedel, reistijd, soort woning, etc.) en iedereen heeft zijn/haar eigen wensen rondom de verhuizing. Misschien wilt u wel alleen de grote meubels laten vervoeren, of wilt u juist een all-inclusive verhuizing met opslag en (de-)montage en alle mogelijkheden daar tussenin. Het is daarom lastig om vooraf een prijs te geven.

Offerte aanvragen bij A.N. Verhuizers

Voorafgaand aan een verhuizing brengen we altijd een offerte op maat uit. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wordt u achteraf niet ineens geconfronteerd met onverwachtse rekeningen. Wij vertellen u hier graag meer over hoe de offerte aanvraag precies werkt.

In de meeste gevallen komen wij langs bij de klant om de verhuizing te bekijken zodat wij exact weten waar de verhuizing over gaat. Hierbij bespreken wij uw wensen en kunnen wij ter plekke uw verhuizing opnemen. Op basis van ons bezoek maken wij voor u een vrijblijvende offerte op.

Na het ontvangen van de offerte:

Wij proberen altijd binnen 24 uur na inventarisatie een offerte uit te brengen. Indien de offerte aansluit bij uw wensen en u kiest voor A.N. Verhuizers dan zal het proces er verder als volgt uitzien:

  1. Na acceptatie van de offerte leveren wij u de verhuisdozen, inpakpapier en overige inpakmaterialen (indien gewenst kunnen we het inpakken van uw inboedel ook uit handen nemen).
  2. De verhuizing wordt ingepland en uitgevoerd volgens uw persoonlijke verhuisplan. Ons motto is dat we samen met u verhuizen zoals u dat wilt. Dat houdt in dat we altijd maatwerk leveren en aansluiten bij hetgeen u fijn vindt.
  3. Uiteraard is er ruimte voor flexibiliteit! Vlak voor de verhuizing nemen wij contact op om te checken of er nog wijzigingen of vragen zijn.

Gedurende het gehele proces focussen we ons op duidelijke communicatie zodat u zorgeloos kunt verhuizen en precies weet wat u te wachten staat.

Offerte aanvragen

Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen beoordelingen 9,3
260+ beoordelingen

Hoe gaat uw aanvraag in zijn werking?

1

Vraag een offerte aan

U dient allereerst via de website een offerte aanvraag in voor uw verhuizing (vrijblijvend). Wij nemen daarna contact met u op voor wat meer informatie.

2

Samen bespreken we uw wensen

Onze adviseur neemt contact op en bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u vrijblijvend een verhuisplan op.

3

Ontvang een offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Professioneel & voordelig zoals u van ons gewend bent!

Vraag een offerte aan!
Klanten geven A.N. Verhuizers een 9,5!

Onze klanten geven onze service gemiddeld een 9,5! Wilt u ook uw verhuizing laten uitvoeren door ervaren verhuizers? Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing.

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!