Verhuisbedrijf Zevenaar

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Zevenaar? Kies dan voor A.N. Verhuizers: een professioneel & voordelig verhuisbedrijf actief in Zevenaar en omstreken. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5 voor onze service! Welkom bij A.N. Verhuizers!

Gaat u binnenkort van, binnen of naar Zevenaar verhuizen? Spannend! Verhuizen is één van de grote en vaak ook stressvolle gebeurtenissen in ons leven. U verhuist namelijk niet dagelijks en wilt uiteraard dat alles goed gaat. Wanneer u niet vaak verhuist dan brengt een verhuizing de nodige spanning met zich mee. Al uw waardevolle spullen moet u vervoeren en u wilt niks beschadigen. Een grote taak met veel risico. Wij helpen u graag bij uw verhuizing en zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in. Ons doel: uw verhuizing zonder problemen en stress laten verlopen.

Goedkoop verhuizen met A.N. Verhuizers

Goedkoop, maar professioneel verhuizen. Dat is A.N. Verhuizers. Bij ons krijgt u altijd een GRATIS verhuispakket! Al 900+ klanten gingen u voor!

Dat wil ik ook!

Verhuizingen van en naar Zevenaar

Wij zijn erg actief in Gelderland en hebben al enorm veel verhuizingen uitgevoerd in Zevenaar en omliggende plaatsen zoals Angerlo, Babberich, Giesbeek, Lobith, Pannerden en Tolkamer. Misschien heeft u via via al van ons gehoord of heeft u onze vrachtwagen zien rijden. Onze verhuisteam wordt steeds bekender in de regio. Ons team bestaat uit professionele, vriendelijke verhuizers met jarenlange ervaring. Wij weten precies hoe een verhuizing hoort te verlopen en houden ons hoofd koel in elke verhuis situatie. We hebben een duidelijk plan en zorgen er op ieder moment voor dat u hiervan op de hoogte bent. Kortom, uw verhuizing voeren wij uit zoals ú dat wilt. Uw verhuizing uit handen geven is overigens een kwestie van vertrouwen. Bij ons geen gekke voorwaarden en dus ook geen verrassingen achteraf. Samen verhuizen zonder stress of zorgen.

Verhuizen met Verhuisbedrijf Zevenaar

Wij besteden dagelijks de grootste zorg aan iedere verhuizing en we zijn ervaren in verschillende soorten verhuizingen, hierbij kunt u denken aan:

  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Interne verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen
  • Het vervoeren/verplaatsen van piano’s, keramiekovens en dergelijke

Neem gerust eens contact met ons op over uw verhuizing in Zevenaar

Wilt u verhuizen van, binnen of naar Zevenaar? Wij helpen u graag! Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent uw verhuizing. Als u ons belt krijgt u een vriendelijke professional aan de lijn die u meteen alle informatie kan geven die u nodig heeft. Zo heeft u al binnen een paar minuten antwoord op uw vragen.

Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen

Een verhuisofferte op maat

1

Vraag een offerte aan

U dient allereerst via de website een offerte aanvraag in voor uw verhuizing (vrijblijvend). Wij nemen daarna contact met u op voor wat meer informatie.

2

Samen bespreken we uw wensen

Onze adviseur neemt contact op en bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u vrijblijvend een verhuisplan op.

3

Ontvang een offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Professioneel & voordelig zoals u van ons gewend bent!

Vraag een offerte aan!

Ontdek wat uw verhuizing gaat kosten!

Onze klanten zijn vaak zeer positief verrast door de combinatie van duidelijke communicatie, vriendelijke service en scherpe tarieven. Daarom geven ze ons gemiddeld een 9,5 (250+ reviews).

Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten en hoe een verhuizing bij A.N. Verhuizers er uit ziet? Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt kunnen we u al gemakkelijk veel informatie bieden. Maar om een echt compleet beeld te krijgen van uw verhuizing nemen we altijd het liefst even telefonisch contact met u op. Als u graag wilt verhuizen met ons dan komen we eerst even langs voor een huisbezoek van ongeveer 30 minuten. Eén van onze verhuizers komt dan bij u langs en bespreekt samen met u uw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we ook al samen een verhuisplan op. 24 uur later kunnen we u al een passende offerte toesturen.


Vraag een offerte aan!

Van of naar Zevenaar verhuizen met de grootste zorg

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, draagsingels, etcetera.

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief goede autolock verhuisdozen, dit zijn speciale verhuisdozen waar u geen tape voor hoeft te gebruiken. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u één meter aan hangkleding kwijt. Voor spullen die niet in een normale verhuisdoos passen, zoals dekbedden kunt u kwijt in een barrel. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Opslagruimte in de buurt van Zevenaar

Bent u bezig met uw verhuizing van naar of binnen Zevenaar? In welk geval u ook op zoek bent naar opslagruimte, u wilt dat uw inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne opslagruimte. Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Als verhuisbedrijf vinden we het belangrijk om u alle zorg uit handen te nemen en daarom bieden we u ook opslagruimte aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Handige informatie

Wat gaat uw verhuizing kosten?

Bij het maken van een keuze voor een verhuisbedrijf is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor. Daarom komen we graag in contact om een beter beeld te krijgen van uw verhuizing. Wanneer we uw wensen in beeld hebben brengen we binnen 24 uur vrijblijvend een offerte uit!

Vraag een offerte aan!

Vraag een informatiemap aan!

Meer info, verhuistips & een handige checklist

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!