Verhuisbedrijf Arnhem

Op zoek naar een verhuisbedrijf uit Arnhem?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. A.N. Verhuizers is namelijk één van de meest bekende verhuizers uit Gelderland en met een 9,6 het best beoordeelde verhuisbedrijf in Arnhem en omgeving, daar zijn we als team uiteraard erg trots op!

Gaat u binnenkort verhuizen van, naar of binnen Arnhem en wilt u dat met een verhuisbedrijf doen?
Wij helpen u graag om het proces van begin tot eind zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat doen we samen met u zoals ú dat wilt. Dat houdt in dat u zelf kiest wat u wel en niet door ons wilt laten doen. Naast de reguliere verhuisservice kunnen onze ervaren verhuizers u ook helpen door middel van onze inboedelopslag, inpak-service en handyman-service. Ook krijgt u van ons altijd, geheel gratis, een verhuispakket in bruikleen. Zo weet u zeker dat uw spullen veilig aan de overkant komen.

Vergeet u niet uw verhuizing door te geven aan de gemeente?
Als u gaat verhuizen binnen of naar Arnhem, dan is het belangrijk om dit door te geven aan de gemeente. Dit kan 4 weken voorafgaand tot 5 dagen aan de gemeente Arnhem, zo voorkomt u een onnodige boete. U kunt uw verhuizing melden via: www.arnhem.nl

Vriendelijk, professioneel en voordelig!
Vraag via de knoppen hieronder vrijblijvend een offerte of informatiemap aan. Of lees eerst gerust nog even verder op onze website. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, via WhatsApp, door te bellen naar 026 – 365 3510 of een mail te sturen.

Offerte aanvragen Informatiemap

Waarom kiezen voor A.N. Verhuizers Arnhem?

Onze verhuizers hebben ieder jarenlange ervaring met verhuizen in Arnhem en omgeving en zorgen voor een probleemloze, prettige en snelle verhuizing. Ons doel is om uw verhuizing zo prettig mogelijk te maken. Klanttevredenheid staat bij ons heel hoog in het vaandel en we streven altijd naar een 10+! Wij helpen u graag zodat u zich geen zorgen hoeft te maken voor, tijdens of na de verhuizing!

Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd! A.N. Verhuizers inschakelen als verhuisbedrijf zorgt dus niet alleen voor een snelle, maar ook voor een probleemloze verhuizing.


Offerte aanvragen

Wat gaat uw verhuizing kosten?

Als u wilt weten wat uw verhuizing van, naar of binnen Arnhem gaat kosten met A.N. verhuizers, vraag dan een vrijblijvende offerte aan! We bepalen dan samen hoe de verhuizing eruit gaat zien en wat hiervoor nodig zal zijn. Na dit gesprek kunnen we al binnen 24 uur een passende offerte toesturen. Zo weet u binnen no-time wat de verhuizing u precies gaat kosten!

Onze klanten zijn altijd zeer positief verrast door de combinatie van duidelijke communicatie, vriendelijke service en scherpe tarieven. Ze beoordelen ons dan ook met een 9,6 waar we natuurlijk erg trots op zijn!


Vraag een offerte aan!

Verhuisbedrijf met eigen inboedelopslag

Wanneer u aan het verbouwen of verhuizen bent of u tijdelijk kleiner gaat wonen dan is het handig om gebruik te maken van onze inboedelopslag service. Wij slaan uw inboedel / huisraad op in onze moderne en veilige opslagruimte (in Elst) vlakbij Arnhem. Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade aan uw inboedel (door bijvoorbeeld schimmel) voorkomen.


Vraag een offerte aan!

Verhuisbedrijf in Arnhem nodig?

Bij het maken van een keuze voor een verhuisbedrijf is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor. Daarom komen we graag in contact om een beter beeld te krijgen van uw verhuizing. Wanneer we uw wensen in beeld hebben brengen we binnen 24 uur vrijblijvend een offerte uit!

Vraag een offerte aan!

Vraag een informatiemap aan!

Meer info, verhuistips & een handige checklist

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie? Stuur dan een berichtje.

Ik help je graag verder!