Heeft u vragen? Bel: 026-365 3510
Verhuisbedrijf Arnhem 2019-10-02T16:41:41+02:00

Op zoek naar verhuisbedrijf Arnhem? Welkom bij A.N. Verhuizers!

Hét verhuisbedrijf voor de regio Arnhem, Nijmegen, Deventer en Doetinchem.

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Arnhem? Wij zijn een professioneel & voordelig verhuisbedrijf gevestigd in Arnhem. Klanten geven ons gemiddeld een 9 voor onze service! Welkom bij A.N. Verhuizers!

Het is een van de grote stressvolle gebeurtenissen in ons leven: verhuizen. Wij begrijpen dat deze bijzondere gebeurtenis de nodige spanning met zich mee brengt, u verhuist namelijk niet elke dag. Wij werken dagelijks met betrouwbare verhuizers die hun vak goed verstaan. Zij hebben jarenlange ervaring met verhuizen en houden dus het hoofd koel in elke verhuis situatie.

Voordelig maar professioneel verhuizen, dat is A.N. Verhuizers. Bij ons krijgt u altijd een GRATIS verhuispakket!
Al vele tevreden klanten gingen u voor. Klik hier om ook een offerte aan te vragen!

Naast complete particuliere verhuizingen kunt u bij A.N. Verhuizers ook terecht voor transport van grote (meubel) stukken of piano’s, zakelijke en interne verhuizingen en seniorenverhuizingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor tijdelijke opslag van uw inboedel.

Wij verhuizen samen met u zoals ú dat wilt! Uw verhuizing uit handen geven is een kwestie van vertrouwen. Bij ons geen gekke voorwaarden en dus ook geen verrassingen achteraf. Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent uw verhuizing.

Meer informatie
  • Uw eigen persoonlijke verhuisadviseur
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekende recensies
  • Handyman en inpakservice
  • Kosteloos verhuisdozen in bruikleen
Vraag offerte aan

Verhuisadvies op maat in 3 stappen

Offerte inzending

U dient via de website kosteloos een offerte aanvraag in. Wij nemen daarnaa contact met u op.

Vrijblijvend verhuisplan

Onze taxateur (tevens verhuizer) bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u een verhuisplan op.

Offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd.

Offerte aanvragen

Voordelig maar professioneel verhuizen, dat is A.N. Verhuizers. Bij ons krijgt u altijd een GRATIS verhuispakket! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten?

wat een topprestatie leveren deze verhuizers; dit doe ik nooit meer zelf!

Zeer plezierig en persoonlijk contact over de verhuizing, komen afspraken na voor inventarisatie, leveren van de dozen en stonden op de verhuisdag stipt half acht op de stoep. Ze gingen voorzichtig om met onze meubels en dozen, en maakten het tot een ontspannen verhuizing. Lekker doorgewerkt, bed gemonteerd om na de verhuizing in alle rust te beginnen met uitpakken.

Liesbeth , Gorinchem

Professioneel, vriendelijk en betouwbaar

We zijn erg tevreden dat we voor AN Verhuizers hebben gekozen. Het gesprek bij ons thuis, naar aanleiding waarvan we een offerte kregen, was heel prettig en de verhuizing zelf was goed geregeld. We hadden gekozen om AN verhuizers alle spullen in te laten pakken. Aanrader! Dit heeft ons zeer veel werk gescheeld en de prijs voor het inpakken was veel minder hoog dan we dachten. Fijne, gezellige verhuisploeg, die alles heel netjes van de oude naar de nieuwe woning heeft verplaatst. Top!

Verhuis impressies

U vraagt een offerte aan, wat gebeurt er daarna?

Nadat u een offerte heeft aangevraagd nemen wij telefonisch contact met u op. Zo krijgen wij alvast een beter beeld van uw verhuizing. Wij maken daarna graag samen met u een afspraak voor een taxatie door middel van een huisbezoek.

Dit huisbezoek duurt ongeveer 30 minuten. Onze taxateur (tevens verhuizer) bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u een verhuisplan op. Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd.

Na acceptatie van de offerte krijgt u van ons verhuisdozen, inpakpapier en overige inpakmaterialen GRATIS geleverd. De verhuizing wordt vervolgens ingepland en uitgevoerd volgens uw persoonlijke verhuisplan. Tussendoor kunt u contact met ons opnemen om uw eventuele zorgen en aangepaste wensen met ons te bespreken. Zo verhuizen wij samen met u, zoals ú dat wilt!

Vrijblijvende offerte aanvragen

De klant staat bij ons voorop

Wij vinden een prettige verhuiservaring heel belangrijk en daarom staat klantvriendelijkheid bij ons op nummer 1. Wij geven u een GRATIS verhuispakket als u uw verhuizing door A.N. Verhuizers, verhuisbedrijf Arnhem laat uitvoeren. In het gratis verhuispakket zitten verhuisdozen, labels voor dozen, meubelstickers en inpakpapier. Als aanvulling krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing. U betaald alleen een borgsom voor de verhuisdozen. De borg krijgt u weer retour als alle verhuisdozen zijn ingeleverd.

Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij telefonisch of per mail contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en of wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Tussendoor kunt u altijd zelf nog contact met ons opnemen via de mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar.

Verhuisbedrijf Arnhem

Verhuizen met verhuisbedrijf Arnhem

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, transportkarren, draagsingels en dergelijke.

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief stevige auto-lock verhuisdozen, dit zijn speciale verhuisdozen waar u geen tape voor hoeft te gebruiken. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u dan één meter aan hangkleding kwijt. Voor spullen die niet in een normale verhuisdoos passen (bijvoorbeeld dekbedden) kunt u kwijt in een barrel. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Opslag van uw inboedel in Arnhem

Wellicht bent u aan het verbouwen/renoveren of gaat u tijdelijk kleiner wonen. In welk geval u ook op zoek bent naar inboedel opslag, u wilt dat u inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne inboedel opslag, Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van ongedierte bestrijding, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Offerte aanvragen

Wij helpen u graag verder met uw verhuisplan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar Arnhem

Als u wilt verhuizen naar Arnhem zult u zich in deze stad zeker niet vervelen. Arnhem is een bruisende stad en ligt deels in de Veluwe. De groene omgeving is uitermate geschikt voor fietsen, wandelen en picknicken.

Arnhem is een zeer creatieve stad, in de binnenstad en in het Modekwartier zijn tal van modeateliers gevestigd. De stad is onder andere bekend van de Slag om Arnhem, die in en rondom Arnhem plaatsvond, dat onderdeel was van Operatie Market Garden. Verder heeft de stad vele topattracties waaronder de Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

In de stad is onder andere een groot ziekenhuis (Rijnstate), de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool voor de Kunsten, ArtEZ te vinden. Ook heeft de stad meerdere parken en een leuke binnenstad.

De burgemeester van Arnhem is A. (Ahmed) Marcouch. Arnhem telt circa 152.288 inwoners. Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Arnhem of verhuist u binnen de gemeente Arnhem? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Voor meer informatie omtrent uw verhuizing naar Arnhem kunt u kijken op de website van de gemeente: www.arnhem.nl

Hieronder enkele adressen die u kunnen helpen bij het verkennen van Arnhem. Wij wensen u veel woonplezier in Arnhem!

VVV Arnhem

Stationsplein 13
6811 KG Arnhem

  Station Arnhem 

Willemsplein
6811 KA Arnhem

   Winkelgebied 

 Ketelstraat
6811 CZ Arnhem

 

Verhuisbedrijf Arnhem