Hebt u vragen? Bel: 026-365 3510
Verhuisbedrijf Arnhem 2018-03-14T11:15:31+00:00

Op zoek naar een verhuisbedrijf? Welkom bij A.N. Verhuizers Arnhem!

Hét verhuisbedrijf voor de regio Arnhem, Nijmegen, Deventer en Doetinchem.

A.N. Verhuizers | verhuisbedrijf Arnhem | inpakken & uitpakken ✓ opslag ✓ verhuizen ✓ met GRATIS verhuisdozen ✓ Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 via Kiyoh! 

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Arnhem en bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf! Wij zetten ons 100% in voor uw verhuizing!

Inmiddels hebben wij meer dan 850 klanten mogen verhuizen naar hun nieuwe begin

Onze vakkundige verhuizers maken gebruik van degelijke verhuismaterialen zodat de veiligheid van uw inboedel gewaarborgd blijft. Wij kunnen u omtrent uw verhuizing veel zorgen uit handen nemen voor een stressloze verhuizing.

Misschien wel een van de spannendste gebeurtenissen in het leven: verhuizen. Wij begrijpen dat deze bijzondere gebeurtenis de nodige stress met zich mee brengt, verhuizen is niet iets dat u dagelijks doet. Wij wél! Wij werken dagelijks met betrouwbare verhuizers die goed zijn in hun werk. Zij hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met verhuizen en houden dus het hoofd koel in elke verhuis situatie.
 000000000000000000000000000000000000000000000
Wij verhuizen samen zoals ú dat wilt! Uw verhuizing uit handen geven is een kwestie van vertrouwen. Wilt u ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem gerust contact met ons op en wie weet zien we u snel!
  00000000000000

 Verhuizen met verhuisbedrijf Arnhem

Als u wilt verhuizen naar Arnhem zult u zich in deze stad zeker niet vervelen. Arnhem is een bruisende stad en ligt deels in de Veluwe. De groene omgeving is uitermate geschikt voor fietsen, wandelen en picknicken.

Arnhem is een zeer creatieve stad, in de binnenstad en in het Modekwartier zijn tal van modeateliers gevestigd. De stad is onder andere bekend van de Slag om Arnhem, die in en rondom Arnhem plaatsvond, dat onderdeel was van Operatie Market Garden. Verder heeft de stad vele topattracties waaronder de Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

De burgemeester van Arnhem is A. (Ahmed) Marcouch. Arnhem telt circa 152.288 inwoners. Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Arnhem of verhuist u binnen de gemeente Arnhem? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Voor meer informatie omtrent uw verhuizing naar Arnhem kunt u kijken op de website van de gemeente: www.arnhem.nl

verhuisbedrijf arnhem
  • Professioneel & voordelig

  • Verzekerd; voor als het toch schade is ontstaan

  • Ruim 850 tevreden klanten mogen verhuizen

  • Vlot en persoonlijk contact

  • Handige handyman service

Offerte aanvragen

Inmiddels hebben wij meer dan 800 klanten mogen verhuizen naar hun nieuwe start. Deze klanten beoordelen onze service met een gemiddelde score van 9,1. Bent u de volgende?

Offerte aanvragen

Maar nu eerst… koffie!

Misschien heeft u al enige ervaring met een ander verhuisbedrijf, maar wij verhuizen net even anders! Wij beginnen graag de dag met een kopje koffie. Voor dat wij beginnen aan uw verhuizing, van of naar Arnhem, nemen wij uw verhuizing nog eens rustig door en vragen we nogmaals aan u wat u belangrijk vindt op deze dag. Zo proberen wij van uw verhuizing een zorgeloze dag te maken!

Wij werken met Kiyoh voor onafhankelijke klantbeoordelingen. Via Kiyoh geven klanten ons gemiddeld een 9,3!

Klantenservice staat bij ons centraal

Klantvriendelijkheid staat bij ons op nummer 1. Wij geven u een GRATIS verhuispakket als u uw verhuizing door A.N. Verhuizers laat uitvoeren. Als u het pakket wilt laten bezorgen betaald u hiervoor verzendkosten. Ook betaald u borg. De borg krijgt u weer retour na de verhuizing als alle verhuisdozen weer zijn ingeleverd. In het gratis verhuispakket zitten verhuisdozen, labels voor dozen, verhuisstickers en inpakpapier. Als aanvulling krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij telefonisch of per mail contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en of wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Tussendoor kunt u altijd zelf nog contact met ons opnemen via de mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar.

Van of naar Arnhem verhuizen met de grootste zorg

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan:

  • Verhuisdekens
  • Verhuishondjes, steekwagens en transportkarren
  • Draagsingels

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief goede auto-lock verhuisdozen, dit zijn speciale verhuisdozen waar u geen tape voor hoeft te gebruiken. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u één meter aan hangkleding kwijt. Voor spullen die niet in een normale verhuisdoos passen, zoals dekbedden kunt u kwijt in een barrel. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw verhuizing naar Arnhem

Op deze pagina kunt u gemakkelijk en snel online uw persoonlijke offerte voor uw verhuizing aanvragen. Wij gaan vervolgens met uw gegevens aan de slag.

an vrachtwagen verhuizingHeeft u een kleine inboedel? Dan kunt u in principe uw verhuizing geheel online regelen, u ontvangt dan een offerte op basis van een prijs per uur! Bij grotere inboedels of bijzonderheden maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging om een offerte op maat te maken.

Nadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit kan telefonisch of per mail zijn. Afhankelijk van de grootte van uw verhuizing, sturen wij u na dit contact uw offerte toe of plannen wij een bezichtiging in.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek inventariseren wij uw inboedel, zo kunnen wij een passende offerte voor u opstellen. Wij vertellen u graag over onze werkwijze en welke materialen wij gebruiken. Uiteraard beantwoorden wij graag al uw vragen. Arjan Nazari neemt elke bezichtiging voor zijn rekening en ondersteunt u bij uw verhuizing. Zo heeft u altijd één vast aanspreekpunt voor uw verhuizing. Uiteraard is dit gesprek volledig gratis.

Enkele dagen nadat u de offerte heeft ontvangen nemen wij contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en de offerte eventueel nog af te stemmen op uw (gewijzigde/aanvullende) verhuiswensen. Uiteraard horen wij dan graag of het A.N. Verhuizers het verhuisbedrijf is dat uw verhuizing mag uitvoeren.

Werkgebied verhuisbedrijf Arnhem

In principe verhuizen wij in heel Gelderland. Onze verhuizers met blauwe polo’s zijn inmiddels een bekend gezicht geworden. Klik hieronder op uw (toekomstige) woonplaats voor meer informatie. Staat uw plaats er niet bij en gaat u ergens anders naar toe verhuizen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij graag naar wat wij voor u kunnen betekenen!