Verhuisbedrijf Arnhem

Gaat u binnenkort verhuizen en zoekt u een professioneel, maar betaalbaar, verhuisbedrijf uit Arnhem om u hierbij te helpen? Bij A.N. Verhuizers helpen we u graag bij uw verhuizing naar uw nieuwe woning.

Voordelig verhuisbedrijf uit Arnhem inschakelen

Gaat u verhuizen van, binnen of naar Arnhem? Dan komt er de komende tijd veel op u af. Een verhuizing is heel leuk, maar brengt ook de nodige inspanning en stress met zich mee. Er moet (vaak in korte tijd) heel veel geregeld worden; de spullen moeten worden ingepakt, meubels gedemonteerd en dan moet alles ook nog eens veilig en heelhuids op de nieuwe locatie arriveren. Vervolgens moet hier alles weer teruggeplaatst en gemonteerd worden. Dit kost veel tijd en energie. Overigens is het ook niet voor iedereen mogelijk om met een aanhanger of busje heen en weer te rijden of een bed naar boven te tillen. Daarom kiezen veel mensen er voor om een verhuisbedrijf in te schakelen die u bij het zware werk helpt en u begeleidt tijdens de gehele verhuizing. Als u uw verhuizing niet zelf wilt doen met een gehuurd busje en alle risico’s van dien, laat uw verhuizing dan over aan een professioneel verhuisbedrijf in Arnhem.

Waarom A.N. Verhuizers inschakelen?

Het inschakelen van een verhuisbedrijf brengt veel voordelen met zich mee. Naast het feit dat het u veel zorgen en stress bespaart, verhuizen wij ook een stuk sneller dan u dat zelf kunt. Wij hebben de juiste spullen, ervaring en mankracht om uw verhuizing naar Arnhem soepel en snel te laten verlopen. Door de tijd die u met ons bespaart hoeft u minder vrije dagen op te nemen en kunt u bezig zijn met hetgeen wat u leuk vindt.

Wij zijn een team van ervaren verhuizers uit Arnhem aan wie u uw verhuizing met een gerust hart kunt toevertrouwen. Naast het verhuizen van uw spullen naar uw nieuwe woning kunnen we u ook helpen met aanvullende verhuisdiensten. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van uw spullen en aan de belangrijkste klusjes in uw oude en/of nieuwe huis. Tot slot kunnen we uw spullen ook veilig opslaan in onze eigen moderne inboedelopslag totdat we deze naar uw nieuwe woning kunnen brengen. Zo verhuizen we samen met u zoals ú dat wilt!

Bent u op zoek naar een professioneel, maar betaalbaar, verhuisbedrijf uit Arnhem? Welkom bij A.N. Verhuizers! Wij zijn één van de grootste verhuisbedrijven uit regio Arnhem en we zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in. Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur na taxatie een offerte op maat. Al 900+ klanten gingen u voor!

Vraag een offerte aan

Neem contact op met A.N. Verhuizers

Wilt u uw verhuizing van, binnen of naar Arnhem overlaten aan een professioneel verhuisbedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij A.N. Verhuizers. U kunt hiervoor het formulier op de website gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen met u door te nemen en vervolgens brengen we binnen 24 uur een offerte op maat uit. Als u vragen heeft dan kunt u daarvoor ook contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 026 – 365 35 10.

Verhuisadvies & offerte op maat

1

Vraag een offerte aan

U dient allereerst via de website een offerte aanvraag in voor uw verhuizing (vrijblijvend). Wij nemen daarna contact met u op voor wat meer informatie.

2

Samen bespreken we uw wensen

Onze adviseur neemt contact op en bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u vrijblijvend een verhuisplan op.

3

Ontvang een offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Professioneel & voordelig zoals u van ons gewend bent!

Vraag een offerte aan!

Kosten Verhuisbedrijf Arnhem

Wanneer u een verhuisbedrijf uit Arnhem wilt inschakelen dan zijn de kosten logischerwijs een belangrijke overweging. Een voordeel wanneer u A.N. inschakelt voor uw verhuizing naar Arnhem is dat de kosten lager uitpakken omdat we bij u in de buurt zitten.

Onze klanten zijn altijd zeer positief verrast door de combinatie van duidelijke communicatie, vriendelijke service en scherpe tarieven. Daarom geven ze ons gemiddeld ook een 9,3 waar we natuurlijk erg trots op zijn!

Als u wilt weten wat uw verhuizing naar Arnhem gaat kosten bij A.N. Verhuizers en hoe uw verhuizing gaat verlopen wanneer u ons als verhuisbedrijf inschakelt, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt nemen we altijd z.s.m. contact met u op om uw wensen te bespreken. We bepalen samen hoe de verhuizing eruit gaat zien en wat hiervoor nodig zal zijn. Na dit gesprek kunnen we al binnen 24 uur een passende offerte toesturen. Zo weet u binnen no-time wat de verhuizing u precies gaat kosten!


Vraag een offerte aan!

Verhuizen naar Arnhem? Kies voor een prettige verhuizing!

Wanneer u met A.N. Verhuizers wilt verhuizen van, binnen of naar Arnhem dan willen wij dat dit een prettige ervaring voor u is. Daarom krijgt u van ons een GRATIS verhuispakket: Verhuisdozen, labels voor dozen, inpakmaterialen en meubelstickers. Daarnaast krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Wij vinden het belangrijk dat u verhuist met een gerust hart. Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij daarom nog even telefonisch of per mail contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en of wij u nog ergens mee kunnen helpen. Tussendoor mag u overigens ook altijd contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar. Zo verhuizen wij samen met u, zoals ú dat wilt!

Gerust verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf uit Arnhem

Bij A.N. Verhuizers beschikken we uiteraard over alle professionele verhuismaterialen en ervaring om uw verhuizing van of naar Arnhem perfect te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift, verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, transportkarren, draagsingels etc.

Wij vervoeren uw inboedel in zeer stevige auto-lock verhuisdozen. Wij hebben zelfs speciale dozen voor uw kleding, grote spullen (bijvoorbeeld: dekbedden) en schilderijen. Zo zorgen we ervoor dat uw spullen zonder beschadigingen of problemen aankomen bij uw nieuwe woning.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en seal-folie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd! Hulp inschakelen van professionele verhuizers uit Arnhem zorgt dus niet alleen voor een snelle, maar ook voor een probleemloze verhuizing.

Opslagruimte in de buurt van Arnhem

Wanneer u aan het verbouwen of verhuizen bent of u tijdelijk kleiner gaat wonen dan is het handig om gebruik te maken van onze inboedelopslag service. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne en veilige opslagruimte (in Elst) in de buurt van Arnhem. Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade aan uw inboedel (door bijvoorbeeld schimmel) voorkomen.

Zoals u misschien al heeft gemerkt staat kwaliteit bij ons voorop in alles wat we doen. Wij streven ernaar dat ieder facet van uw verhuizing perfect verloopt; van inpakken en vervoer tot inboedel opslag en (de)montage.


Vraag een offerte aan!

Handige informatie

Wat gaat uw verhuizing kosten?

Bij het maken van een keuze voor een verhuisbedrijf is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor. Daarom komen we graag in contact om een beter beeld te krijgen van uw verhuizing. Wanneer we uw wensen in beeld hebben brengen we binnen 24 uur vrijblijvend een offerte uit!

Vraag een offerte aan!

Vraag een informatiemap aan!

Meer info, verhuistips & een handige checklist

Verhuizen naar Arnhem

Als u wilt verhuizen naar Arnhem zult u zich in deze stad zeker niet vervelen. Arnhem is een bruisende stad en ligt deels in de Veluwe. De groene omgeving is uitermate geschikt voor fietsen, wandelen en picknicken.

Arnhem is een zeer creatieve stad, in de binnenstad en in het Modekwartier zijn tal van modeateliers gevestigd. De stad is onder andere bekend van de Slag om Arnhem, die in en rondom Arnhem plaatsvond, dat onderdeel was van Operatie Market Garden. Verder heeft de stad vele topattracties waaronder de Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

In de stad is onder andere een groot ziekenhuis (Rijnstate), de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool voor de Kunsten, ArtEZ te vinden. Ook heeft de stad meerdere parken en een leuke binnenstad.

Verhuizing doorgeven aan gemeente Arnhem

Wordt u binnenkort inwoner van de gemeente Arnhem of verhuist u binnen de gemeente Arnhem? Geef dit dan vanaf 4 weken voor uw verhuizing tot uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. U kunt uw verhuizing online doorgeven aan de gemeente.

Van uw verhuizing binnen de gemeente ontvangt u een bevestiging binnen 5 werkdagen na de door u opgegeven verhuisdatum.

Interessante adressen

Hieronder enkele adressen die u kunnen helpen bij het verkennen van Arnhem. Wij wensen u veel woonplezier in Arnhem en helpen u graag bij uw verhuizing!
VVV Arnhem

Stationsplein 13
6811 KG Arnhem

Station Arnhem

Willemsplein
6811 KA Arnhem

Winkelgebied

Ketelstraat
6811 CZ Arnhem