Verhuisbedrijf Arnhem

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf uit Arnhem? Bij A.N. Verhuizers helpen we u graag om uw verhuizing van, naar of in Arnhem zo soepel mogelijk te laten lopen. Dat doen we samen met u, vriendelijk, professioneel en betaalbaar.

Zorgeloos verhuizen van, naar of in Arnhem

Wij zijn een team van ervaren verhuizers uit Arnhem aan wie u uw verhuizing met een gerust hart kunt toevertrouwen. Ons doel is om u zonder zorgen te laten verhuizen. Naast het verhuizen van uw spullen naar uw nieuwe woning kunnen we u dan ook helpen met aanvullende verhuisdiensten. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van uw spullen en de belangrijkste klusjes in uw oude en/of nieuwe huis. Tot slot kunnen we uw spullen ook veilig opslaan in onze eigen moderne inboedelopslag totdat we deze naar uw nieuwe woning kunnen brengen. Zo verhuizen we samen met u zoals ú dat wilt!

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur na taxatie een offerte op maat. Al 900+ klanten gingen u voor!

Vraag een offerte aan

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Gaat u binnenkort verhuizen van, naar of in Arnhem? Dan komt er de komende tijd veel op u af. Er moet heel veel geregeld worden en een verhuizing kost veel tijd en energie. Er zijn dan ook meerdere redenen om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen:

  • Verhuizen is zwaar werk. Het is niet voor iedereen weggelegd om zelf bijvoorbeeld een zware bank omhoog te tillen. Als ervaren verhuizers vinden wij dat geen probleem.
  • Verhuizen kost veel tijd. Als verhuisbedrijf hebben wij de juiste spullen, ervaring en mankracht om uw verhuizing naar Arnhem soepel en snel te laten verlopen. Zo kunt u sneller genieten van uw nieuwe woning en hoeft u minder vakantiedagen op te nemen. Vaak zijn we al in 1 dagdeel helemaal klaar.
  • Verhuizen zonder schade. Wanneer u zelf gaat verhuizen gaat er toch vaak wel iets kapot en dat is zonde. Wij zorgen ervoor dat uw waardevolle spullen zonder schade aankomen bij uw nieuwe woning. Mocht er toch iets mis gaan? Dan zijn we uiteraard heel goed verzekerd!

Als u uw verhuizing niet zelf wilt doen met een gehuurd busje en alle risico’s van dien, laat uw verhuizing dan over aan een professioneel verhuisbedrijf in Arnhem. Een belangrijke reden om voor A.N. Verhuizers te kiezen is dat wij één van de meest vertrouwde en voordeligste verhuisbedrijven uit Arnhem zijn.

Neem contact op met A.N. Verhuizers

Wilt u uw verhuizing van, binnen of naar Arnhem overlaten aan een professioneel verhuisbedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij A.N. Verhuizers. U kunt hiervoor het formulier op de website gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen met u door te nemen en vervolgens brengen we binnen 24 uur een offerte op maat uit. Als u vragen heeft dan kunt u daarvoor ook contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 026 – 365 35 10.

Vraag een offerte op maat aan

1

Vraag een offerte aan

U dient allereerst via de website een offerte aanvraag in voor uw verhuizing (vrijblijvend). Wij nemen daarna contact met u op voor wat meer informatie.

2

Samen bespreken we uw wensen

Onze adviseur neemt contact op en bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u vrijblijvend een verhuisplan op.

3

Ontvang een offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Professioneel & voordelig zoals u van ons gewend bent!

Vraag een offerte aan!

Kosten Verhuisbedrijf Arnhem

Wanneer u een verhuisbedrijf wilt inschakelen dan zijn de kosten logischerwijs een belangrijke overweging. Een voordeel wanneer u A.N. inschakelt voor uw verhuizing is dat de kosten lager uitpakken omdat we bij u in de buurt zijn gevestigd.

Onze klanten zijn altijd zeer positief verrast door de combinatie van duidelijke communicatie, vriendelijke service en scherpe tarieven. Daarom geven ze ons gemiddeld ook een 9,3 waar we natuurlijk erg trots op zijn!

Als u wilt weten wat uw verhuizing gaat kosten als u ons als verhuisbedrijf inschakelt, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen altijd z.s.m. contact met u op om uw wensen te bespreken. We bepalen samen hoe de verhuizing eruit gaat zien en wat hiervoor nodig zal zijn. Na dit gesprek kunnen we al binnen 24 uur een passende offerte toesturen. Zo weet u binnen no-time wat de verhuizing u precies gaat kosten!


Vraag een offerte aan!

Zorgeloos en prettig verhuizen naar Arnhem

Bij A.N. Verhuizers beschikken we uiteraard over alle professionele verhuismaterialen en ervaring om uw verhuizing van of naar Arnhem perfect te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift, verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, transportkarren, draagsingels etc.

Wij willen dat uw verhuizing naar Arnhem een prettige ervaring voor u is. Daarom krijgt u van ons een GRATIS verhuispakket: Verhuisdozen, labels voor dozen, inpakmaterialen en meubelstickers. Daarnaast krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd! Hulp inschakelen van professionele verhuizers uit Arnhem zorgt dus niet alleen voor een snelle, maar ook voor een probleemloze verhuizing.


Vraag een offerte aan!

Opslagruimte in de buurt van Arnhem

Wanneer u aan het verbouwen of verhuizen bent of u tijdelijk kleiner gaat wonen dan is het handig om gebruik te maken van onze inboedelopslag service. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne en veilige opslagruimte (in Elst) in de buurt van Arnhem. Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade aan uw inboedel (door bijvoorbeeld schimmel) voorkomen.

Zoals u misschien al heeft gemerkt staat kwaliteit bij ons voorop in alles wat we doen. Wij streven ernaar dat ieder facet van uw verhuizing perfect verloopt; van inpakken en vervoer tot inboedel opslag en (de)montage.


Vraag een offerte aan!

Handige informatie

Wat gaat uw verhuizing kosten?

Bij het maken van een keuze voor een verhuisbedrijf is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor. Daarom komen we graag in contact om een beter beeld te krijgen van uw verhuizing. Wanneer we uw wensen in beeld hebben brengen we binnen 24 uur vrijblijvend een offerte uit!

Vraag een offerte aan!

Vraag een informatiemap aan!

Meer info, verhuistips & een handige checklist

Verhuizen naar Arnhem

Als u wilt verhuizen naar Arnhem zult u zich in deze stad zeker niet vervelen. Arnhem is een bruisende stad en ligt deels in de Veluwe. De groene omgeving is uitermate geschikt voor fietsen, wandelen en picknicken.

Arnhem is een zeer creatieve stad, in de binnenstad en in het Modekwartier zijn tal van modeateliers gevestigd. De stad is onder andere bekend van de Slag om Arnhem, die in en rondom Arnhem plaatsvond, dat onderdeel was van Operatie Market Garden. Verder heeft de stad vele topattracties waaronder de Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

In de stad is onder andere een groot ziekenhuis (Rijnstate), de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool voor de Kunsten, ArtEZ te vinden. Ook heeft de stad meerdere parken en een leuke binnenstad.

Verhuizing doorgeven aan gemeente Arnhem

Wordt u binnenkort inwoner van de gemeente Arnhem of verhuist u binnen de gemeente Arnhem? Geef dit dan vanaf 4 weken voor uw verhuizing tot uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. U kunt uw verhuizing online doorgeven aan de gemeente.

Van uw verhuizing binnen de gemeente ontvangt u een bevestiging binnen 5 werkdagen na de door u opgegeven verhuisdatum.

Interessante adressen

Hieronder enkele adressen die u kunnen helpen bij het verkennen van Arnhem. Wij wensen u veel woonplezier in Arnhem en helpen u graag bij uw verhuizing!
VVV Arnhem

Stationsplein 13
6811 KG Arnhem

Station Arnhem

Willemsplein
6811 KA Arnhem

Winkelgebied

Ketelstraat
6811 CZ Arnhem