Verhuisbedrijf Arnhem

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf uit Arnhem? Bij A.N. Verhuizers helpen we u graag om uw verhuizing van, naar of binnen Arnhem zo soepel mogelijk te laten lopen. Dat doen we samen met u. Vriendelijk, professioneel en betaalbaar.

Over A.N. Verhuizers

Wij zijn een team van ervaren verhuizers uit Arnhem aan wie u uw verhuizing met een gerust hart kunt toevertrouwen. Ons doel is om u zonder zorgen te laten verhuizen. Naast het verhuizen van uw spullen naar uw nieuwe woning kunnen we u, indien gewenst, ook helpen met aanvullende verhuisdiensten. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van uw spullen en de belangrijkste klusjes in uw oude en/of nieuwe huis. Tot slot kunnen we uw spullen, indien nodig, ook veilig opslaan in onze eigen moderne inboedelopslag totdat we deze naar uw nieuwe woning kunnen brengen. U bepaalt zelf in hoeverre u zelf meehelpt. Zo verhuizen we samen met u zoals ú dat wilt!

Neem contact op met A.N. Verhuizers

Als u uw verhuizing niet zelf wilt doen met een gehuurd busje en alle risico’s van dien, laat uw verhuizing dan over aan een professioneel verhuisbedrijf in Arnhem. Een belangrijke reden om voor A.N. Verhuizers te kiezen is dat wij één van de grootste en voordeligste verhuisbedrijven in omgeving Arnhem zijn.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026 365 35 10.

Vraag een offerte op maat aan

1

Vraag een offerte aan

U dient allereerst via de website een offerte aanvraag in voor uw verhuizing (vrijblijvend). Wij nemen daarna contact met u op voor wat meer informatie.

2

Samen bespreken we uw wensen

Onze adviseur neemt contact op en bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u vrijblijvend een verhuisplan op.

3

Ontvang een offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Professioneel & voordelig zoals u van ons gewend bent!

Vraag een offerte aan!

Kosten Verhuisbedrijf Arnhem

Wanneer u een verhuisbedrijf wilt inschakelen dan zijn de kosten logischerwijs een belangrijke overweging. Een voordeel wanneer u A.N. inschakelt voor uw verhuizing in (de buurt van) Arnhem is dat de kosten lager uitpakken omdat we bij u in de buurt zijn gevestigd.

Onze klanten zijn altijd zeer positief verrast door de combinatie van duidelijke communicatie, vriendelijke service en scherpe tarieven. Ze beoordelen ons dan ook met een 9,5 waar we natuurlijk erg trots op zijn!

Als u wilt weten wat uw verhuizing van, naar of binnen Arnhem gaat kosten met A.N. verhuizers, vraag dan een vrijblijvende offerte aan! We bepalen dan samen hoe de verhuizing eruit gaat zien en wat hiervoor nodig zal zijn. Na dit gesprek kunnen we al binnen 24 uur een passende offerte toesturen. Zo weet u binnen no-time wat de verhuizing u precies gaat kosten!


Vraag een offerte aan!

Zorgeloos verhuizen naar Arnhem

Bij A.N. Verhuizers beschikken we uiteraard over alle professionele verhuismaterialen en ervaring om uw verhuizing van of naar Arnhem perfect te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift, verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, transportkarren, draagsingels, etc.

Wij willen dat uw verhuizing een prettige ervaring voor u is. Daarom krijgt u van ons een GRATIS verhuispakket: Verhuisdozen, labels voor dozen, inpakmaterialen en meubelstickers. Daarnaast krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd! A.N. Verhuizers inschakelen als verhuisbedrijf zorgt dus niet alleen voor een snelle, maar ook voor een probleemloze verhuizing.


Vraag een offerte aan!

Inboedelopslag in de buurt van Arnhem

Wanneer u aan het verbouwen of verhuizen bent of u tijdelijk kleiner gaat wonen dan is het handig om gebruik te maken van onze inboedelopslag service. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne en veilige opslagruimte (in Elst) in de buurt van Arnhem. Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade aan uw inboedel (door bijvoorbeeld schimmel) voorkomen.


Vraag een offerte aan!

Handige informatie

Wat gaat uw verhuizing kosten?

Bij het maken van een keuze voor een verhuisbedrijf is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor. Daarom komen we graag in contact om een beter beeld te krijgen van uw verhuizing. Wanneer we uw wensen in beeld hebben brengen we binnen 24 uur vrijblijvend een offerte uit!

Vraag een offerte aan!

Vraag een informatiemap aan!

Meer info, verhuistips & een handige checklist

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie? Stuur dan een berichtje.

Ik help je graag verder!