Verhuisbedrijf Arnhem

Zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf in Arnhem? Dan bent u aan het juiste adres bij A.N. Verhuizers. Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf aan wie u uw inboedel met een gerust hart kunt overlaten. Een verhuizing is vaak erg stressvol. Er moet veel geregeld worden, de spullen moeten worden ingepakt, meubels gedemonteerd en dan moet alles ook nog eens veilig en heelhuids op de nieuwe locatie arriveren. Als u uw verhuizing niet zelf wilt doen met een gehuurd busje met alle risico’s van dien, laat uw verhuizing dan over aan een professioneel verhuisbedrijf in de regio Arnhem.

Een vlotte verhuizing van of naar Arnhem

Gaat u binnen de gemeente Arnhem verhuizen of verhuist u in de regio Arnhem? Dan staat A.N. Verhuizers voor u klaar om uw verhuizing vlot en probleemloos te laten verlopen. U kunt ons de volledige verhuizing laten doen, maar u kunt ook een beroep op ons doen voor aanvullende diensten. Wij kunnen lampen van het plafond halen en schilderijen en andere wandversiering verwijderen. Uiteraard worden deze in het nieuwe huis weer netjes voor u opgehangen als u dat wilt. Ook het demonteren en na de verhuizing het weer in elkaar zetten van bedden en ander meubilair nemen wij graag voor onze rekening. En als u het niet ziet zitten om uw spullen zelf in te pakken dan nemen wij ook dat voor onze rekening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing in Arnhem

Wilt u uw verhuizing overlaten aan een professioneel verhuisbedrijf in Arnhem? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij A.N. Verhuizers. U kunt hiervoor het formulier op de website gebruiken. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen met u door te nemen en u een prijsopgave te doen. Als u vragen heeft dan kunt u ook daarvoor het contactformulier gebruiken. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 026 – 365 35 10. 

Verhuisadvies & offerte op maat

1

Vraag een offerte aan

U dient allereerst via de website een offerte aanvraag in voor uw verhuizing (vrijblijvend). Wij nemen daarna contact met u op voor wat meer informatie.

2

Samen bespreken we uw wensen

Onze adviseur komt kort langs en bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u vrijblijvend een verhuisplan op.

3

Ontvang een offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Professioneel & voordelig zoals u van ons gewend bent!

Vraag een offerte aan!

Ontdek wat uw verhuizing gaat kosten!

Onze klanten zijn vaak zeer positief verrast door de combinatie van duidelijke communicatie, vriendelijke service en scherpe tarieven. Daarom geven ze ons gemiddeld een 9,4 (110+ reviews).

Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten en hoe een verhuizing bij A.N. Verhuizers er uit ziet? Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt kunnen we u al gemakkelijk veel informatie bieden. Maar om een echt compleet beeld te krijgen van uw verhuizing nemen we altijd het liefst even telefonisch contact met u op. Als u graag wilt verhuizen met ons dan komen we eerst even langs voor een huisbezoek van ongeveer 30 minuten. Eén van onze verhuizers komt dan bij u langs en bespreekt samen met u uw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we ook al samen een verhuisplan op. 24 uur later kunnen we u al een passende offerte toesturen.

Vraag een offerte aan!

Verhuizen naar Arnhem? Kies voor een prettige verhuizing!

Wanneer u met A.N. Verhuizers wilt verhuizen van, binnen of naar Arnhem dan willen wij dat dit een prettige ervaring voor u is. Daarom krijgt u van ons een GRATIS verhuispakket: Verhuisdozen, labels voor dozen, inpakmaterialen en meubelstickers. Daarnaast krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Wij vinden het belangrijk dat u verhuist met een gerust hart. Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij daarom nog even telefonisch of per mail contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en of wij u nog ergens mee kunnen helpen. Tussendoor mag u overigens ook altijd contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar. Zo verhuizen wij samen met u, zoals ú dat wilt!

Gerust verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf uit Arnhem

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen en ervaring om uw verhuizing van, binnen of naar Arnhem perfect te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan: verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, transportkarren, draagsingels etc.

Wij vervoeren uw spullen in zeer stevige auto-lock verhuisdozen. Wij hebben zelfs speciale dozen voor uw kleding hebben, grote spullen (bijvoorbeeld: dekbedden) en schilderijen. Zodat uw spullen zonder beschadigingen of problemen aankomen bij uw nieuwe woning.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Opslagruimte in de buurt van Arnhem

Wellicht bent u aan het verbouwen/renoveren of gaat u tijdelijk kleiner wonen. In welk geval u ook op zoek bent naar inboedel opslag, u wilt dat uw inboedel staat opgeslagen in een veilige opslagruimte in de buurt. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne opslagruimte in de buurt van Arnhem. Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen.

Zoals u misschien al heeft gemerkt staat kwaliteit bij ons voorop in alles wat we doen. Wij zorgen dat ieder facet van uw verhuizing perfect verloopt; van inpakken tot vervoer tot inboedel opslag en montage.

Handige informatie

Wat gaat uw verhuizing kosten?

Bij het maken van een keuze voor een verhuisbedrijf is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor. Daarom komen we graag in contact om een beter beeld te krijgen van uw verhuizing. Wanneer we uw wensen in beeld hebben brengen we binnen 24 uur vrijblijvend een offerte uit!

Vraag een offerte aan!

Vraag een informatiemap aan!

Meer info, verhuistips & een handige checklist

Verhuizen naar Arnhem

Als u wilt verhuizen naar Arnhem zult u zich in deze stad zeker niet vervelen. Arnhem is een bruisende stad en ligt deels in de Veluwe. De groene omgeving is uitermate geschikt voor fietsen, wandelen en picknicken.

Arnhem is een zeer creatieve stad, in de binnenstad en in het Modekwartier zijn tal van modeateliers gevestigd. De stad is onder andere bekend van de Slag om Arnhem, die in en rondom Arnhem plaatsvond, dat onderdeel was van Operatie Market Garden. Verder heeft de stad vele topattracties waaronder de Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

In de stad is onder andere een groot ziekenhuis (Rijnstate), de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool voor de Kunsten, ArtEZ te vinden. Ook heeft de stad meerdere parken en een leuke binnenstad.

Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Arnhem of verhuist u binnen de gemeente Arnhem? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Voor meer informatie omtrent uw verhuizing naar Arnhem kunt u kijken op de website van de gemeente: www.arnhem.nl

Hieronder enkele adressen die u kunnen helpen bij het verkennen van Arnhem. Wij wensen u veel woonplezier in Arnhem en helpen u graag bij uw verhuizing!
VVV Arnhem

Stationsplein 13
6811 KG Arnhem

Station Arnhem

Willemsplein
6811 KA Arnhem

Winkelgebied

Ketelstraat
6811 CZ Arnhem