Hebt u vragen? Bel: 026-365 3510
Verhuisbedrijf Arnhem 2019-01-12T16:07:08+00:00

Op zoek naar verhuisbedrijf Arnhem? Welkom bij A.N. Verhuizers!

Hét verhuisbedrijf voor de regio Arnhem, Nijmegen, Deventer en Doetinchem.

Heeft u een nieuwe woning gevonden en gaat u binnenkort verhuizen van of naar Arnhem? Welkom bij A.N. Verhuizers Arnhem! Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf met scherpe tarieven. 

Het is een van de grote stressvolle gebeurtenissen in ons leven: verhuizen. Wij begrijpen dat deze bijzondere gebeurtenis de nodige spanning met zich mee brengt, u verhuist namelijk niet elke dag. Wij werken dagelijks met betrouwbare verhuizers die hun vak goed verstaan. Zij hebben jarenlange ervaring met verhuizen en houden dus het hoofd koel in elke verhuis situatie.

Goedkoop maar professioneel verhuizen, dat is A.N. Verhuizers. Bij ons krijgt u altijd een GRATIS verhuispakket!
Al meer dan 850 tevreden klanten gingen u voor. Klik hier om ook een offerte aan te vragen!

Wij besteden dagelijks de grootste zorg aan iedere verhuizing en we zijn ervaren in verschillende soorten verhuizingen, hierbij kunt u denken aan:

 • Particuliere verhuizingen
 • Zakelijke verhuizingen
 • Interne verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Het vervoeren/verplaatsen van piano’s, keramiekovens en dergelijke

Wij verhuizen samen met u zoals ú dat wilt! Uw verhuizing uit handen geven is een kwestie van vertrouwen. Bij ons geen gekke voorwaarden en dus ook geen verrassingen achteraf. Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent uw verhuizing.  00000000000000

 Verhuizen met verhuisbedrijf Arnhem

Als u wilt verhuizen naar Arnhem zult u zich in deze stad zeker niet vervelen. Arnhem is een bruisende stad en ligt deels in de Veluwe. De groene omgeving is uitermate geschikt voor fietsen, wandelen en picknicken.

Arnhem is een zeer creatieve stad, in de binnenstad en in het Modekwartier zijn tal van modeateliers gevestigd. De stad is onder andere bekend van de Slag om Arnhem, die in en rondom Arnhem plaatsvond, dat onderdeel was van Operatie Market Garden. Verder heeft de stad vele topattracties waaronder de Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

De burgemeester van Arnhem is A. (Ahmed) Marcouch. Arnhem telt circa 152.288 inwoners. Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Arnhem of verhuist u binnen de gemeente Arnhem? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Voor meer informatie omtrent uw verhuizing naar Arnhem kunt u kijken op de website van de gemeente: www.arnhem.nl

Hieronder enkele adressen die u kunnen helpen bij het verkennen van Arnhem. Wij wensen u veel woonplezier in Arnhem!

  VVV Arnhem

 

Stationsplein 13

6811 KG Arnhem

   Station Arnhem   

 

Willemsplein

6811 KA Arnhem

    Winkelgebied    

  Ketelstraat

6811 CZ Arnhem

verhuisbedrijf arnhem
 • Professioneel & voordelig

 • Verzekerd; voor als het toch schade is ontstaan

 • Ruim 850 tevreden klanten mogen verhuizen

 • Vlot en persoonlijk contact

 • Handige handyman service

Offerte aanvragen

Inmiddels hebben wij meer dan 800 klanten mogen verhuizen naar hun nieuwe start. Deze klanten beoordelen onze service met een gemiddelde score van 9,1. Bent u de volgende?

Offerte aanvragen

Maar nu eerst… koffie!

Misschien heeft u al enige ervaring met een ander verhuisbedrijf, maar wij verhuizen net even anders! Wij beginnen graag de dag met een kopje koffie. Voor dat wij beginnen aan uw verhuizing nemen wij uw verhuizing nog eens rustig met u door en vragen we nogmaals aan u wat u belangrijk vindt op deze dag. Zo proberen wij uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken!

Wij werken met Kiyoh voor onafhankelijke klantbeoordelingen. Via Kiyoh geven klanten ons gemiddeld een 9,4!

U vraagt een offerte aan, wat gebeurt er daarna?

 • Van te voren vindt er een taxatie plaats (door middel van een huisbezoek)
 • Onze verhuizer/taxateur bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u een verhuisplan op
 • Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u een offerte toegestuurd
 • Na acceptatie van de offerte krijgt u van onze verhuisdozen, inpakpapier en overige inpakmaterialen geleverd
 • De verhuizing wordt ingepland en uitgevoerd volgens uw persoonlijke verhuisplan
 • Uiteraard is er ruimte voor flexibiliteit!

Klantenservice staat bij ons centraal

Wij vinden een fijne verhuiservaring heel belangrijk en daarom staat klantvriendelijkheid bij ons op nummer 1. Wij geven u een GRATIS verhuispakket als u uw verhuizing door A.N. Verhuizers laat uitvoeren. U betaalt alleen borg en (eventuele) verzendkosten. De borg krijgt u weer retour als alle verhuisdozen weer zijn ingeleverd. In het gratis verhuispakket zitten verhuisdozen, labels voor dozen, meubelstickers en inpakpapier. Als aanvulling krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij telefonisch of per mail contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en of wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Tussendoor kunt u altijd zelf nog contact met ons opnemen via de mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar.

Zorgvuldig van of naar Arnhem verhuizen

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan:

 • Verhuisdekens
 • Verhuishondjes, steekwagens en transportkarren
 • Draagsingels

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief stevige auto-lock verhuisdozen, dit zijn speciale verhuisdozen waar u geen tape voor hoeft te gebruiken. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u dan één meter aan hangkleding kwijt. Voor spullen die niet in een normale verhuisdoos passen, zoals dekbedden kunt u kwijt in een barrel. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Opslag van uw inboedel in Arnhem

Wellicht bent u aan het verbouwen/renoveren of gaat u tijdelijk kleiner wonen. In welk geval u ook op zoek bent naar opslag, u wilt dat u inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw inboedel op in onze verwarmde en beveiligde opslag, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw verhuizing naar Arnhem

Op deze pagina kunt u gemakkelijk en snel online uw persoonlijke offerte voor uw verhuizing aanvragen. Wij gaan vervolgens met uw gegevens aan de slag.

an vrachtwagen verhuizingNadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit kan telefonisch of per mail zijn.

Tijdens dit contact vragen wij ten eerste naar uw verhuissituatie. We plannen daarna graag een bezichtiging met u in. Na dit vrijblijvende kennismakingsgesprek proberen wij u binnen 24 uur een offerte toe te sturen.

Enkele dagen nadat u de offerte heeft ontvangen nemen wij contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en de offerte eventueel nog af te stemmen op uw (gewijzigde of aanvullende) verhuiswensen. Uiteraard horen wij dan graag of A.N. Verhuizers het verhuisbedrijf is dat uw verhuizing mag uitvoeren.

Werkgebied verhuisbedrijf Arnhem

In principe verhuizen wij in heel Gelderland. Onze verhuizers met blauwe polo’s zijn inmiddels een bekend gezicht geworden. Klik hieronder in de blauwe balk op uw (toekomstige) woonplaats voor meer informatie. Staat uw plaats er niet bij en gaat u ergens anders naar toe verhuizen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij graag naar wat wij voor u kunnen betekenen!