Interne bedrijfsverhuizing

U wilt uw bedrijf intern verhuizen? Of u nu de inrichten van een kantoor wilt verhuizen of grote machines wilt verplaatsen, een bedrijfsverhuizing vraagt om precisie en planning. AN Verhuizers kan u hierbij helpen.

Zit u in een te kleine ruimte voor uw medewerkers, of wilt u naar een andere verdieping verplaatsen? Dan moet er organisatorisch veel gebeuren. Natuurlijk kunt u dit grotendeels zelf doen, maar door het zelf te doen, kunt u uw eigen werkzaamheden niet voortzetten.

Een professioneel verhuisbedrijf neemt u daardoor veel werk uit handen. AN Verhuizers heeft de juiste kennis en ervaring om uw bedrijfsverhuizing soepel te laten verlopen. Een verhuisbedrijf weet precies hoe u uw kantoor moet inpakken en vervoeren, zodat alles in goede staat aankomt op de nieuwe verdieping. Ook beschikken wij als verhuisbedrijf over speciale apparatuur om grote machines veilig te vervoeren. En kunnen wij helpen en begeleiden met het heraansluiten van uw ICT netwerk.

Een verhuisbedrijf kan u ook helpen met het inrichten van uw nieuwe pand. Ze kunnen uw meubels en machines op de juiste plek zetten, zodat uw bedrijf direct na de verhuizing kan doorlopen.

Uw interne verhuizing deels uitbesteden

Doet u de meeste werkzaamheden liever zelf, maar heeft u slechts hulp nodig bij een specifiek onderdeel? Ook dat kan. Wij denken graag met u mee.

Tijdelijke opslag voor uw kantoormeubilair

Is het de bedoeling dat uw inrichting tijdelijk wordt verplaatst, zodat uw kantoor wordt verbouwd? Maak dan gebruik van onze praktische tijdelijke opslag. Wij hebben ruimte beschikbaar voor opslag van kantoormeubilair en helpen uw met het verhuizen, zodra uw kantoorverbouwing gereed is.

Weten wat een interne bedrijfsverhuizing kost?

De prijs van een bedrijfsverhuizing is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de klus. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken.

Bereken nu de kosten van uw verhuizing

verhuis offerte aanvragen Ja, ik wil een gratis offerte
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen beoordelingen 9,3
260+ beoordelingen

Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen

Een greep uit onze verhuisdiensten

Ervaren verhuisbedrijf bij u in de buurt

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!