Heeft u vragen? Bel: 026-365 3510
Verhuisbedrijf Nijmegen 2019-03-27T19:48:10+02:00

Op zoek naar een verhuisbedrijf? Welkom bij A.N. Verhuizers Nijmegen!

Hét verhuisbedrijf voor de regio ArnhemNijmegenDeventer en Doetinchem.

Op zoek naar een goedkoop maar professioneel verhuisbedrijf? Welkom bij A.N. Verhuizers Nijmegen!

Het is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven: verhuizen. Wij begrijpen dat deze bijzondere gebeurtenis de nodige spanning met zich mee breng. U verhuist namelijk niet elke dag, wij verhuizen wel elke dag. Onze vaste ploeg van verhuizers werken al jaren met elkaar samen en zijn hierdoor goed op elkaar ingespeeld. Ook uw piano of wasmachine is geen probleem!

Goedkoop, maar professioneel verhuizen. Dat is A.N. Verhuizers. Bij ons krijgt u altijd een GRATIS verhuispakket!
Al meer dan 850 tevreden klanten gingen u voor. Klik hier om ook een offerte aan te vragen!

Onze slogan is: Samen Verhuizen. Wij stellen samen met u een plan van aanpak voor de verhuizing. Zo pakken wij uw verhuizing op:

 • Van te voren vindt er een taxatie plaats (d.m.v. een huisbezoek).
 • Onze verhuizer/taxateur bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u een verhuisplan op.
 • Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u een offerte toegestuurd.
 • Na acceptatie van de offerte krijgt u van onze verhuisdozen, inpakpapier en overige inpakmaterialen geleverd.
 • De verhuizing wordt ingepland en uitgevoerd volgens onze afspraken.
 • Uiteraard is er ruimte voor flexibiliteit!

Wij verhuizen samen met u zoals ú dat wilt! Uw verhuizing uit handen geven is een kwestie van vertrouwen. Bij ons geen gekke voorwaarden en dus ook geen verrassingen achteraf. Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent uw verhuizing.

 Verhuizen naar Nijmegen

Als u wilt verhuizen naar Nijmegen zult u zich in deze stad zeker niet vervelen. Nijmegen is een bruisende stad en heeft veel te bieden voor jong en oud. U kunt hier urenlang shoppen in de binnenstad of meer te weten te komen van de rijke historie die Nijmegen te bieden heeft.

Nijmegen is een echte studentenstad, ruim 15% van de inwoners is student! Dit komt omdat de Radboud Universiteit hier gevestigd is, ook de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft in Nijmegen meerdere locaties.

De stad heeft verder vele leuke evenement waaronder de jaarlijkse Nijmeegse Vierdaagse. Ook kunt u uw dag doorbrengen in een van de musea waaronder het muZIEum, museum het Valkhof of geniet van het rivieren en heuvellandschap van Nijmegen en omgeving.

De burgemeester van Nijmegen is Hubert Bruls. Nijmegen telt circa 172.322 inwoners. Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Nijmegen of verhuist u binnen de gemeente Nijmegen? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Dit kan via de website van de gemeente Nijmegen; www.nijmegen.nl

Wilt u Nijmegen ontdekken? Hieronder hebben wij enkele relevante adressen voor u verzameld. Wij wensen u veel woonplezier in Nijmegen!

Winkelgebied

Lange Hezelstraat

6511 CA Nijmegen

Station Nijmegen

Stationsplein 6

6512 AB Nijmegen

VVV Kantoor

Keizer Karelplein 32H

6511 NH Nijmegen

Verhuisbedrijf Nijmegen

 • Snel en persoonlijk contact

 • Goedkoper dan Erkende verhuizers

 • Professioneel met uitstekende recensies

 • Handyman service

 • GRATIS verhuisdozen

Offerte aanvragen

Inmiddels hebben wij meer dan 800 klanten mogen verhuizen naar hun nieuwe start. Deze klanten beoordelen onze service met een gemiddelde score van 9,1. Bent u de volgende?

Offerte aanvragen

Tijd voor koffie!

Wellicht hebt u al ervaring met verhuizen met een verhuisbedrijf, maar… wij verhuizen net even anders! Veel verhuisbedrijven beginnen direct met het inladen van de verhuiswagen. Wij beginnen graag de dag met een kopje koffie. Voor dat wij beginnen aan uw verhuizing, van of naar Nijmegen, nemen wij uw verhuizing nog eens rustig door en vragen aan u wat u belangrijk vindt op deze dag! Op deze manier proberen wij u verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken.

Wij werken met Kiyoh voor onafhankelijke klantbeoordelingen. Via Kiyoh geven klanten ons gemiddeld een 9,4!

U vraagt een offerte aan, wat gebeurt er daarna?

Nadat u een offerte heeft aangevraagd nemen wij telefonisch contact met u op. Zo krijgen wij alvast een beter beeld van uw verhuizing. Wij maken daarna graag samen met u een afspraak voor een taxatie door middel van een huisbezoek.

Dit huisbezoek duurt ongeveer 30 minuten. Onze taxateur (tevens verhuizer) bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u een verhuisplan op. Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd.

Na acceptatie van de offerte krijgt u van onze verhuisdozen, inpakpapier en overige inpakmaterialen GRATIS geleverd. De verhuizing vervolgens wordt ingepland en uitgevoerd volgens uw persoonlijke verhuisplan. Tussendoor kunt u contact met ons opnemen om uw eventuele zorgen en aangepaste wensen met ons te bespreken. Zo verhuizen wij samen met u, zoals ú dat wilt!

Klantenservice staat bij ons centraal

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Bij ons krijgt u een GRATIS verhuispakket als u uw verhuizing door A.N. Verhuizers laat uitvoeren. U betaald (eventueel) haal en brengkosten en borg voor de verhuisdozen, de borg krijgt u weer retour na de verhuizing. In dit pakket zitten verhuisdozen, labels voor dozen, verhuisstickers en inpakpapier. Ook krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij telefonisch contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en wij u nog ergens mee kunnen helpen. Tussendoor kunt u altijd zelf nog contact met ons opnemen via de mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar.

Van of naar Nijmegen verhuizen met verhuisbedrijf Nijmegen

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan:

 • Verhuisdekens
 • Verhuishondjes, steekwagens en transportkarren
 • Draagsingels, etcetera.

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief goede autolock verhuisdozen, dit zijn speciale verhuisdozen waar u geen tape voor hoeft te gebruiken. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u één meter aan hangkleding kwijt. Spullen die niet in een normale verhuisdoos passen, zoals dekbedden, kunt u kwijt in een barrel. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets misgaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Opslag van uw inboedel in Nijmegen

Wellicht bent u aan het verbouwen/renoveren of gaat u tijdelijk kleiner wonen. In welk geval u ook op zoek bent naar inboedel opslag, u wilt dat u inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne inboedel opslag, Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van ongedierte bestrijding, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Gemakkelijk een offerte aanvragen

Hier kunt u gemakkelijk en snel online uw persoonlijke offerte voor uw verhuizing aanvragen. Wij gaan vervolgens met uw gegevens aan de slag.

an vrachtwagen verhuizingNadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit kan telefonisch of per mail zijn.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek inventariseren wij uw inboedel. Wij vertellen u graag over onze werkwijze en welke materialen wij gebruiken. Uiteraard beantwoorden wij graag al uw vragen. Na dit kennismakingsgesprek proberen wij u binnen 24 uur een offerte toe te zenden.

Vervolgens nemen wij contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en de offerte eventueel nog af te stemmen op uw (gewijzigde/aanvullende) verhuiswensen. Uiteraard horen wij dan graag of A.N. Verhuizers het verhuisbedrijf is waarvoor u kiest.