Verhuisbedrijf Nijmegen

Gaat u verhuizen van of naar Nijmegen? Leuk! Maar ook spannend. Want een verhuizing kost erg veel werk. Door een professioneel verhuisbedrijf uit Nijmegen in te schakelen weet u zeker dat uw verhuizing probleemloos zal verlopen. Zo kunt u zich richten op de leuke zaken! A.N. Verhuizers neemt u graag alle zorgen uit handen!

Ervaren verhuizers uit Nijmegen

We zijn al sinds onze oprichting gericht op de regio Arnhem – Nijmegen en hebben hier in de afgelopen jaren dan ook al zeer veel verhuizingen mogen uitvoeren. Gaat u binnenkort verhuizen naar Nijmegen? Vraag dan vandaag nog een gratis informatiemap aan, waarin wij u meerdere tips, tricks en een handige checklist geven. Bij A.N. Verhuizers helpen we u graag bij uw verhuizing van of naar Nijmegen!

Een seniorenverhuizing in Nijmegen

Wanneer uzelf, uw ouders of iemand anders in uw kenniskring al wat op leeftijd is dan is een verhuizing vaak extra lastig. Zeker als het huis wordt verlaten om kleiner te gaan wonen, misschien wel in een servicewoning of zelfs een verzorgingstehuis. Een senioren verhuizing vraagt daarom om extra aandacht. Bij A.N. Verhuizers begrijpen we dat en hebben we aandacht voor u en uw spullen. We gaan zorgvuldig te werk en nemen u alle zorgen uit handen. Interesse? Neem dan eens contact met ons op.

Gaat u of iemand die u kent verhuizen van, binnen of naar Nijmegen? Schakel dan een verhuisbedrijf in met ervaring in de regio en met aandacht voor u en uw spullen. Wij nemen u alle zorgen uit handen en verzorgen de complete verhuizing. U hoeft zich dan nergens zorgen om te maken.


Neem contact op

Complete verhuizing

Indien gewenst kunnen onze ervaren verhuizers ook al uw spullen inpakken en al uw lampen, schilderijen en andere zaken demonteren en inpakken. Ook het demonteren van grotere meubelstukken zoals bedden, kasten en dergelijke doen we graag voor u. Uiteraard wordt alles in uw nieuwe huis weer netjes opgehangen, in elkaar gezet en geplaatst. Zijn er spullen die in het nieuwe huis geen plekje meer kunnen krijgen? Dan kunt u deze indien gewenst bij ons laten opslaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Zakelijk verhuizen met een verhuisbedrijf

De verhuizing van uw bedrijf wilt u natuurlijk goed geregeld hebben. A.N. Verhuizers is hét verhuisbedrijf in Nijmegen voor uw zakelijke verhuizing. Wij komen bij u langs om samen met u te inventariseren wat er verhuisd moet worden qua inventaris en eventuele voorraden. Wij zorgen ervoor dat er op de dag van de verhuizing voldoende verhuiswagens en verhuizers aanwezig zijn om de verhuizing als gepland uit te voeren. U kunt snel weer aan de slag in uw nieuwe pand. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de bedrijfsverhuizing in Nijmegen plaats kan vinden op de door u gewenste datum? Vraag dan snel een offerte bij ons aan.

In 3 stappen een verhuisofferte op maat

1

Vraag een offerte aan

U dient allereerst via de website een offerte aanvraag in voor uw verhuizing (vrijblijvend). Wij nemen daarna contact met u op voor wat meer informatie.

2

Samen bespreken we uw wensen

Onze adviseur neemt contact op en bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u vrijblijvend een verhuisplan op.

3

Ontvang een offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Professioneel & voordelig zoals u van ons gewend bent!

Vraag een offerte aan!

Ontdek wat uw verhuizing gaat kosten!

Onze klanten zijn vaak zeer positief verrast door de combinatie van duidelijke communicatie, vriendelijke service en scherpe tarieven. Daarom geven ze ons gemiddeld een 9,4 (140+ reviews).

Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten en hoe een verhuizing bij A.N. Verhuizers er uit ziet? Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt kunnen we u al gemakkelijk veel informatie bieden. Maar om een echt compleet beeld te krijgen van uw verhuizing nemen we altijd het liefst even telefonisch contact met u op. Als u graag wilt verhuizen met ons dan komen we eerst even langs voor een huisbezoek van ongeveer 30 minuten. Eén van onze verhuizers komt dan bij u langs en bespreekt samen met u uw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we ook al samen een verhuisplan op. 24 uur later kunnen we u al een passende offerte toesturen.


Vraag een offerte aan!

Verhuizen naar Nijmegen? Kies voor een prettige verhuizing!

Wanneer u met A.N. Verhuizers wilt verhuizen van, binnen of naar Nijmegen dan willen wij dat dit een prettige ervaring voor u is. Daarom krijgt u van ons een GRATIS verhuispakket: Verhuisdozen, labels voor dozen, inpakmaterialen en meubelstickers. Daarnaast krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Wij vinden het belangrijk dat u verhuist met een gerust hart. Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij daarom nog even telefonisch of per mail contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en of wij u nog ergens mee kunnen helpen. Tussendoor mag u overigens ook altijd contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar. Zo verhuizen wij samen met u, zoals ú dat wilt!


Vraag een offerte aan!

Gerust verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf uit Nijmegen

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, transportkarren, draagsingels en nog veel meer.

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief goede autolock verhuisdozen, dit zijn speciale verhuisdozen waar u geen tape voor hoeft te gebruiken. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u één meter aan hangkleding kwijt. Spullen die niet in een normale verhuisdoos passen (zoals dekbedden) kunt u kwijt in een barrel. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets misgaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!


Vraag een offerte aan!

Verhuisbedrijf Nijmegen met inboedelopslag

Wellicht bent u aan het verbouwen/renoveren of gaat u tijdelijk kleiner wonen. In welk geval u ook op zoek bent naar inboedel opslag, u wilt dat uw inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne inboedel opslag, Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Zoals u misschien al heeft gemerkt staat kwaliteit bij ons voorop in alles wat we doen. Wij zorgen dat ieder facet van uw verhuizing perfect verloopt. Inpakken, vervoer, opslag en montage.


Vraag een offerte aan!

Handige informatie

Wat gaat uw verhuizing kosten?

Bij het maken van een keuze voor een verhuisbedrijf is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor. Daarom komen we graag in contact om een beter beeld te krijgen van uw verhuizing. Wanneer we uw wensen in beeld hebben brengen we binnen 24 uur vrijblijvend een offerte uit!

Vraag een offerte aan!

Vraag een informatiemap aan!

Meer info, verhuistips & een handige checklist

Verhuizen naar Nijmegen

Als u wilt verhuizen naar Nijmegen zult u zich in deze stad zeker niet vervelen. Nijmegen is een bruisende stad en heeft veel te bieden voor jong en oud. U kunt hier urenlang shoppen in de binnenstad of meer te weten te komen over de rijke historie die Nijmegen te bieden heeft.

Nijmegen is een echte studentenstad, ruim 15% van de inwoners is student! Dit komt omdat de Radboud Universiteit hier gevestigd is, ook de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft in Nijmegen meerdere locaties.

De stad heeft verder vele leuke evenement waaronder de jaarlijkse Nijmeegse Vierdaagse. Ook kunt u uw dag doorbrengen in een van de musea waaronder het muZIEum, museum het Valkhof of geniet van het rivieren en heuvellandschap van Nijmegen en omgeving.

Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Nijmegen of verhuist u binnen de gemeente Nijmegen? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Dit kan via de website van de gemeente Nijmegen; www.nijmegen.nl

Wilt u Nijmegen ontdekken? Hieronder hebben wij enkele relevante adressen voor u verzameld. Wij wensen u veel woonplezier in Nijmegen!
Winkelgebied

Lange Hezelstraat
6511 CA Nijmegen

Station Nijmegen

Stationsplein 6
6512 AB Nijmegen

VVV Nijmegen

Keizer Karelplein 32H
6511 NH Nijmegen

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie? Stuur dan een berichtje.

Ik help je graag verder!