Bedrijf verhuizen

Is uw bedrijf gegroeid en wordt het tijd om te verhuizen naar een nieuwe locatie? Het verhuizen van huis naar huis is al een flinke opgave. Bij het verhuizen van een volledig bedrijf, komt nog veel meer kijken. U wilt op de meest efficiënte manier van de huidige locatie, naar een nieuwe locatie. Zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf dat hierin is gespecialiseerd? Dan helpen wij u graag.

Wat komt er zoal kijken bij een bedrijfsverhuizing?

Een zakelijke verhuizing is niet te vergelijken met een particuliere verhuizing. Er komt zoveel meer bij kijken en vergt dan ook een grondige voorbereiding. Natuurlijk brengt dit ook de nodige kosten met zich mee. Voor het verhuizen van uw bedrijf moet u het proces van uw onderneming tijdelijk stilleggen of aanpassen. Uiteraard is het van belang dat deze tijdelijke onderbreking zo kort mogelijk duurt.

Een goede planning is dan ook essentieel. Wat kom er allemaal kijken bij een bedrijf verhuizen? Waar moet u aan denken en hoe kunt u dit het beste aanpakken? Gaat u zelf aan de slag of besteedt u dit liever uit aan een professioneel verhuisbedrijf?

Verhuis uw bedrijf volgens een planning

Het allerbelangrijkste van een bedrijfsverhuizing is de planning. Zorg ervoor dat u een strakke planning hebt en vooral dat hier ook aan wordt gehouden tijdens de verhuizing. Uw klanten dienen ingelicht te worden van de verhuizing, maar denk bijvoorbeeld ook aan leveranciers. Laat uw leveranciers op tijd weten dat er een verhuizing aan zit te komen. Daarmee voorkomt u verwarring.

Moet uw personeel tijdelijk naar huis? Zorg er dan voor dat dit niet onnodig lang duurt en dat ze hun werk zo goed mogelijk vanuit huis kunnen voortzetten.

Als de verhuizing eenmaal volbracht is, is het belangrijk dat het bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel is. Zo kunnen de klanten weer snel terecht en kan het personeel weer aan de slag.

Zorg voor een draaiboek

Een draaiboek is bij een bedrijfsverhuizing een onderdeel van de planning. Zet alles op een rij en werk de planning uit. Houd de planning en de tijd die u hiervoor uittrekt wel realistisch.

Plan uw kostbare tijd goed in. Tijd kost geld. Dit geldt voor alle bedrijven. Als ondernemer of manager is het fijn als eventuele medewerkers zo lang mogelijk door kunnen werken en op de nieuwe locatie ook zo snel mogelijk weer hun werkzaamheden kunnen hervatten.

Afhankelijk van het type bedrijf wat u heeft, kan het verstandig zijn om de verhuizing deels in het weekend uit te voeren. Zo verliest u geen kostbare tijd. Mocht u in het weekend ook open zijn, dan kunt u de verhuizing het beste inplannen aan de hand van de drukte per dag.

Tijdelijke opslag en verhuismateriaal voor uw bedrijfsverhuizing

De planning is belangrijk, maar uiteindelijk moet de verhuizing natuurlijk ook goed en grondig uitgevoerd worden. Als we uitgaan van een gemiddelde kantoorverhuizing, dan zijn er behoorlijk wat stoelen, tafels, bureaus en andere kantoorbenodigdheden die vervoerd moeten worden. Zorg ervoor dat het vervoer goed geregeld is, maar denk ook aan materiaal zoals steekwagens, verhuisdozen en beschermliften.

Kunt u het meubilair niet direct bij de nieuwe locatie kwijt? Maak dan gebruik van een tijdelijke opslagdienst. Bij AN Verhuizers bieden wij een tijdelijke opslag voor uw meubilair aan. We kunnen u dus niet alleen helpen met het verhuizen van uw bedrijf, maar bieden ook een tijdelijke opslag voor uw kantoormeubilair.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bereken nu de kosten van uw verhuizing

verhuis offerte aanvragen Ja, ik wil een gratis offerte
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen beoordelingen 9,3
260+ beoordelingen

Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen
Wij hebben alle verhuismaterialen voor je verhuizing beschikbaar.
Dag, ik ben Arjan Nazari

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Een greep uit onze verhuisdiensten

Ervaren verhuisbedrijf bij u in de buurt

Uw zorgeloze verhuizing

Inmiddels hebben wij vele tevreden klanten mogen verhuizen naar hun nieuwe start. Deze klanten beoordelen onze service met een gemiddelde score van 9,5. Bent u de volgende? Klik hier om ook een offerte aan te vragen!

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!