Verhuisbedrijf Zutphen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Zutphen? Kies dan voor A.N. Verhuizers: een professioneel & voordelig verhuisbedrijf actief in Zutphen en omstreken. Onze klanten geven ons een positieve review voor onze service! Welkom bij A.N. Verhuizers!

Gaat u binnenkort van, binnen of naar Zutphen verhuizen? Spannend! Verhuizen is één van de grote en vaak ook stressvolle gebeurtenissen in ons leven. U verhuist namelijk niet dagelijks en wilt uiteraard dat alles goed gaat. Wanneer u niet vaak verhuist dan brengt een verhuizing de nodige spanning met zich mee. Al uw waardevolle spullen moet u vervoeren en u wilt niks beschadigen. Een grote taak met veel risico. Wij helpen u graag bij uw verhuizing en zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in. Ons doel: uw verhuizing zonder problemen en stress laten verlopen.

Verhuizen naar Zutphen (en omstreken) met A.N. Verhuizers

Wij kennen de regio goed en hebben al enorm veel verhuizingen uitgevoerd in Zutphen. Wij werken erg veel in de Stedendriehoek (ApeldoornDeventer en Zutphen) en alle daar omheen liggende steden/dorpen zoals Dieren, Vorden, Beekbergen, Epe, Vaassen en Hoenderloo. Misschien heeft u via via al van ons gehoord of heeft u onze vrachtwagen zien rijden. Ons team bestaat uit professionele, vriendelijke verhuizers met jarenlange ervaring. Wij weten precies hoe een verhuizing hoort te verlopen en houden ons hoofd koel in elke verhuis situatie. We hebben een duidelijk plan en zorgen er op ieder moment voor dat u hiervan op de hoogte bent. Kortom, uw verhuizing van, binnen of naar Zutphen voeren wij uit zoals ú dat wilt. Uw verhuizing uit handen geven is overigens een kwestie van vertrouwen. Bij ons geen gekke voorwaarden en dus ook geen verrassingen achteraf. Samen verhuizen zonder stress of zorgen.

Wij besteden dagelijks de grootste zorg aan iedere verhuizing en we zijn ervaren in verschillende soorten verhuizingen, hierbij kunt u denken aan:

  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Interne verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen
  • Het vervoeren/verplaatsen van piano’s, keramiekovens en dergelijke

Neem gerust eens contact op

Wilt u verhuizen van, binnen of naar Zutphen? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent uw verhuizing. Als u ons belt krijgt u een vriendelijke professional aan de lijn die u meteen alle informatie kan geven die u nodig heeft. Geheel vrijblijvend. Binnen een paar minuten heeft u al antwoord op uw vragen.

Verhuisadvies & offerte op maat

1

Vraag een offerte aan

U dient allereerst via de website een offerte aanvraag in voor uw verhuizing (vrijblijvend). Wij nemen daarna contact met u op voor wat meer informatie.

2

Samen bespreken we uw wensen

Onze adviseur komt kort langs en bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u vrijblijvend een verhuisplan op.

3

Ontvang een offerte op maat

Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Professioneel & voordelig zoals u van ons gewend bent!

Vraag een offerte aan!

Ontdek wat uw verhuizing gaat kosten!

Onze klanten zijn vaak zeer positief verrast door de combinatie van duidelijke communicatie, vriendelijke service en scherpe tarieven. Daarom geven ze ons gemiddeld een 9,4 (110+ reviews).

Wilt u weten wat uw verhuizing gaat kosten en hoe een verhuizing bij A.N. Verhuizers er uit ziet? Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt kunnen we u al gemakkelijk veel informatie bieden. Maar om een echt compleet beeld te krijgen van uw verhuizing nemen we altijd het liefst even telefonisch contact met u op. Als u graag wilt verhuizen met ons dan komen we eerst even langs voor een huisbezoek van ongeveer 30 minuten. Eén van onze verhuizers komt dan bij u langs en bespreekt samen met u uw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we ook al samen een verhuisplan op. 24 uur later kunnen we u al een passende offerte toesturen.


Vraag een offerte aan!

Van of naar Zutphen verhuizen met de grootste zorg

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing van, binnen of naar Zutphen zorgvuldig uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, draagsingels, etc.

We hebben alle soorten verhuisdozen beschikbaar zodat uw spullen niet beschadigen. Daarnaast wikkelen wij uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Nog een voordeel van verhuizen met A.N. Verhuizers is dat wij door onze ervaring en spullen erg snel kunnen werken. Dit bespaart u veel tijd, zodat u meer tijd heeft voor de leuke dingen en minder vrije dagen hoeft op te nemen.

Een verhuisbedrijf in Zutphen met eigen opslagruimte

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Zutphen met eigen inboedelopslag? Dan wilt u te allen tijde dat uw inboedel staat opgeslagen in een veilige opslagruimte. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze eigen moderne opslagruimte. Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van brand- en ongedierte preventie, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Als verhuisbedrijf vinden we het belangrijk om u alle zorg uit handen te nemen en daarom bieden we u ook opslagruimte aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt.


Vraag een offerte aan!

Handige informatie

Wat gaat uw verhuizing kosten?

Bij het maken van een keuze voor een verhuisbedrijf is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor. Daarom komen we graag in contact om een beter beeld te krijgen van uw verhuizing. Wanneer we uw wensen in beeld hebben brengen we binnen 24 uur vrijblijvend een offerte uit!

Vraag een offerte aan!

Vraag een informatiemap aan!

Meer info, verhuistips & een handige checklist

Verhuizen naar Zupthen

Zutphen ligt in de provincie Gelderland. De stad kreeg aan het einde van de 12e eeuw en werd toen ook een Hanzestad. De stad staat ook wel bekend als ‘toren stad’ vanwege zijn oude torens. Er is weinig tot geen moderne hoogbouw in Zutphen.

Zutphen telt circa 47.314 inwoners. De burgemeester van Zutphen is Annemieke Vermeulen (sinds 2016). Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Zutphen of verhuist u binnen de gemeente Zutphen? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Voor meer informatie omtrent uw verhuizing naar Zutphen kunt u kijken op de website van de gemeente: www.zutphen.nl.