Heeft u vragen? Bel: 026-365 3510
Verhuisbedrijf Deventer 2019-03-26T20:04:02+02:00

Op zoek naar verhuisbedrijf Deventer? Welkom bij A.N. Verhuizers!

Hét verhuisbedrijf voor de regio ArnhemNijmegen, Apeldoorn en Doetinchem.

Heeft u een woning gevonden in de omgeving van Deventer en bent u op zoek naar een voordelig maar professioneel verhuisbedrijf? Welkom bij A.N. Verhuizers Deventer!

Het is een van de grote stressvolle gebeurtenissen in ons leven: verhuizen. Wij begrijpen dat deze bijzondere gebeurtenis de nodige spanning met zich mee brengt, u verhuist namelijk niet elke dag. Wij werken dagelijks met betrouwbare verhuizers die hun vak goed verstaan. Zij hebben jarenlange ervaring met verhuizen en houden dus het hoofd koel in elke verhuis situatie.

Goedkoop, maar professioneel verhuizen. Dat is A.N. Verhuizers. Bij ons krijgt u altijd een GRATIS verhuispakket!
Al meer dan 850 tevreden klanten gingen u voor. Klik hier om ook een offerte aan te vragen!

Wij besteden dagelijks de grootste zorg aan iedere verhuizing en we zijn ervaren in verschillende soorten verhuizingen, hierbij kunt u denken aan:

  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Interne verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen
  • Het vervoeren/verplaatsen van piano’s, keramiekovens en dergelijke

Wij verhuizen samen met u zoals ú dat wilt! Uw verhuizing uit handen geven is een kwestie van vertrouwen. Bij ons geen gekke voorwaarden en dus ook geen verrassingen achteraf. Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent uw verhuizing.

 ——-

 Verhuizen met verhuisbedrijf Deventer

De burgemeester van Deventer heet Andries Heidema en is sinds 2007 aangesteld. Deventer telt circa 99.497 inwoners. Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Deventer of verhuist u binnen de gemeente Deventer? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Voor meer informatie omtrent uw verhuizing naar Deventer kunt u kijken op de website van de gemeente: www.deventer.nl

Hieronder hebben wij enkele relevante adressen voor u verzameld, zo leert u Deventer beter kennen. Wij wensen u veel woonplezier in Deventer!

 VVV Kantoor Deventer 

Brink 89

7411 BX Deventer

 Station Deventer 

Stationsplein 7

7411 HB Deventer

 Winkelgebied 

Brink

7411 Deventer

Verhuisbedrijf Deventer
  • Snel en persoonlijk contact

  • Goedkoper dan Erkende verhuizers

  • Professioneel met uitstekende recensies

  • Handyman service

  • GRATIS verhuisdozen

Offerte aanvragen

Inmiddels hebben wij meer dan 800 klanten mogen verhuizen naar hun nieuwe start. Deze klanten beoordelen onze service met een gemiddelde score van 9,1. Bent u de volgende?

Offerte aanvragen

Een kop koffie, alstublieft!

Misschien wat anders dan u gewend bent van een verhuisbedrijf, maar wij beginnen de dag graag met een kopje koffie! Zo nemen we van te voren het verhuisplan met u door en vragen we nogmaals wat uw wensen zijn voor deze dag. Pas daarna beginnen we met het laden van de verhuiswagen. Op deze manier hopen we enige spanning die u heeft voor de verhuizing van, naar of binnen Deventer te verminderen, zo kunnen we er samen een bijzondere verhuizing van maken!

Wij werken met Kiyoh voor onafhankelijke klantbeoordelingen. Via Kiyoh geven klanten ons gemiddeld een 9,4!

Klantenservice staat bij ons centraal

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Bij ons krijgt u een GRATIS verhuispakket als u uw verhuizing door A.N. Verhuizers laat uitvoeren. U betaald (eventueel) haal en brengkosten en borg voor de verhuisdozen, de borg krijgt u weer retour na de verhuizing. In dit pakket zitten verhuisdozen, labels voor dozen, verhuisstickers en inpakpapier. Ook krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij telefonisch contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en wij u nog ergens mee kunnen helpen. Tussendoor kunt u altijd zelf nog contact met ons opnemen via de mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar.

Professioneel en zorgvuldig van of naar Deventer verhuizen

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, draagsingels, etcetera.

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief goede autolock verhuisdozen, dit zijn speciale verhuisdozen waar u geen tape voor hoeft te gebruiken. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u één meter aan hangkleding kwijt. Voor spullen die niet in een normale verhuisdoos passen, zoals dekbedden kunt u kwijt in een barrel. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets mis gaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Opslag van uw inboedel in Deventer

Wellicht bent u aan het verbouwen/renoveren of gaat u tijdelijk kleiner wonen. In welk geval u ook op zoek bent naar inboedel opslag, u wilt dat u inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne inboedel opslag, Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van ongedierte bestrijding, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Gemakkelijk een offerte aanvragen

Hier kunt u gemakkelijk en snel online uw persoonlijke offerte voor uw verhuizing aanvragen. Wij gaan vervolgens met uw gegevens aan de slag.

an vrachtwagen verhuizingNadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit kan telefonisch of per mail zijn. Afhankelijk van de grootte van uw verhuizing, sturen wij u na dit contact uw offerte toe of plannen wij een bezichtiging in waarna u een persoonlijke offerte van ons ontvangt.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek inventariseren wij uw inboedel, zo kunnen wij een correcte offerte voor u opstellen. Wij vertellen u graag over onze werkwijze en welke materialen wij gebruiken. Uiteraard beantwoorden wij graag al uw vragen.

Vervolgens nemen wij contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en de offerte eventueel nog af te stemmen op uw (gewijzigde/aanvullende) verhuiswensen. Uiteraard horen wij dan graag of het A.N. Verhuizers het verhuisbedrijf is waarvoor u kiest.

Ons werkgebied

Wij zijn in principe werkzaam in heel Gelderland. Onze ‘blauwe’ verhuizers zijn inmiddels een bekend gezicht geworden. Klik hieronder op uw (toekomstige) woonplaats voor meer informatie. Staat uw (toekomstige) woonplaats er niet bij en gaat u ergens anders naar toe verhuizen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden!