Heeft u vragen? Bel: 026-365 3510
Verhuisbedrijf Apeldoorn 2019-03-28T20:30:39+02:00

Op zoek naar verhuisbedrijf Apeldoorn? Welkom bij A.N. Verhuizers Apeldoorn!

Hét verhuisbedrijf voor de regio ArnhemNijmegenDeventer en Doetinchem.

Heeft u een nieuwe woning gevonden in Apeldoorn en bent u op zoek naar een voordelig maar professioneel verhuisbedrijf? Welkom bij A.N. Verhuizers Apeldoorn!

Het is een van de grote stressvolle gebeurtenissen in ons leven: verhuizen. Wij begrijpen dat deze bijzondere gebeurtenis de nodige spanning met zich mee brengt, u verhuist namelijk niet elke dag. Wij werken dagelijks met betrouwbare verhuizers die hun vak goed verstaan. Zij hebben jarenlange ervaring met verhuizen en houden dus het hoofd koel in elke verhuis situatie.

Goedkoop, maar professioneel verhuizen. Dat is A.N. Verhuizers. Bij ons krijgt u altijd een GRATIS verhuispakket!
Al vele tevreden klanten gingen u voor. Klik hier om ook een offerte aan te vragen!

Wij besteden dagelijks de grootste zorg aan iedere verhuizing en we zijn ervaren in verschillende soorten verhuizingen, hierbij kunt u denken aan:

  • Particuliere verhuizingen, van appartement tot villa
  • Zakelijke verhuizingen waaronder kantoren, maar ook scholen
  • Interne verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen
  • Het vervoeren/verplaatsen van piano’s, keramiekovens en dergelijke

Wij verhuizen samen met u zoals ú dat wilt! Uw verhuizing uit handen geven is een kwestie van vertrouwen. Bij ons geen gekke voorwaarden en dus ook geen verrassingen achteraf. Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent uw verhuizing.

  • Snel en persoonlijk contact

  • Goedkoper dan Erkende verhuizers

  • Professioneel met uitstekende recensies

  • Handyman service

  • GRATIS verhuisdozen

Offerte aanvragen

Onze klanten beoordelen onze service met een gemiddelde score van 9,1. Bent u de volgende?

Offerte aanvragen


U vraagt een offerte aan, wat gebeurt er daarna?

Nadat u een offerte heeft aangevraagd nemen wij telefonisch contact met u op. Zo krijgen wij alvast een beter beeld van uw verhuizing. Wij maken daarna graag samen met u een afspraak voor een taxatie door middel van een huisbezoek.

Dit huisbezoek duurt ongeveer 30 minuten. Onze taxateur (tevens verhuizer) bespreekt samen met u uw wensen en stelt samen met u een verhuisplan op. Op basis van uw wensen en inboedel krijgt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd.

Na acceptatie van de offerte krijgt u van ons verhuisdozen, inpakpapier en overige inpakmaterialen GRATIS geleverd. De verhuizing wordt vervolgens ingepland en uitgevoerd volgens uw persoonlijke verhuisplan. Tussendoor kunt u contact met ons opnemen om uw eventuele zorgen en aangepaste wensen met ons te bespreken. Zo verhuizen wij samen met u, zoals ú dat wilt!

Klantenservice staat bij ons centraal

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Bij ons krijgt u een GRATIS verhuispakket als u uw verhuizing door A.N. Verhuizers laat uitvoeren. U betaald (eventueel) haal en brengkosten en borg voor de verhuisdozen, de borg krijgt u weer retour na de verhuizing. In dit pakket zitten verhuisdozen, labels voor dozen, verhuisstickers en inpakpapier. Ook krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij telefonisch contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en wij u nog ergens mee kunnen helpen. Tussendoor kunt u altijd zelf nog contact met ons opnemen via de mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar.

Zorgvuldig verhuizen van of naar Apeldoorn

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan verhuisdekens, verhuishondjes, steekwagens, transportkarren, draagsingels en nog veel meer.

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief goede autolock verhuisdozen en barrels. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u één meter aan hangkleding kwijt. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets misgaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Opslag van uw inboedel in Apeldoorn

Wellicht bent u aan het verbouwen/renoveren of gaat u tijdelijk kleiner wonen. In welk geval u ook op zoek bent naar inboedel opslag, u wilt dat u inboedel veilig staat opgeslagen. Wij slaan uw meubelen en huisraad op in onze moderne inboedel opslag, Onze inboedelopslag is verwarmd, beveiligd en voorzien van ongedierte bestrijding, zo wordt schade door bijvoorbeeld schimmel aan uw inboedel voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Verhuizen met verhuisbedrijf Apeldoorn

Hoewel Apeldoorn geen stadsrechten heeft is Apeldoorn met haar circa 146.000 inwoners inwoners zeker wel een stad te noemen. Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en zijn groene karakter.

Het centrum van Apeldoorn is een mengeling van oud en nieuw. De gemeente noemt de stad “een typisch 19de-eeuwse monumentenstad”, maar het stadscentrum heeft vooral een moderne uitstraling. Apeldoorn heeft veel leuke attracties waaronder de Apenheul, pretpark Julianatoren en Paleis het Loo.

an vrachtwagen verhuizing

Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Apeldoorn of verhuist u binnen de gemeente Apeldoorn? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Voor meer informatie omtrent uw verhuizing naar Apeldoorn kunt u kijken op de website van de gemeente: www.apeldoorn.nl

Als u meer te weten wilt komen over Apeldoorn, dan kunt u onderstaande adressen eens bezoeken. Wij wensen u veel woonplezier in Apeldoorn!

VVV Kantoor Apeldoorn 

Vosselmanstraat 299

7311 LC Apeldoorn

 Station Apeldoorn 

Stationsplein 8

7311 NZ Apeldoorn

Winkelgebied

Hoofdstraat

7311 Apeldoorn