Hebt u vragen? Bel: 026-365 3510
Verhuisbedrijf Apeldoorn 2018-03-14T11:12:43+00:00

Op zoek naar verhuisbedrijf Apeldoorn? Welkom bij A.N. Verhuizers Apeldoorn!

Hét verhuisbedrijf voor de regio ArnhemNijmegenDeventer en Doetinchem.

Op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf in Apeldoorn? Dan kan A.N. Verhuizers, verhuisbedrijf Apeldoorn u helpen. Dagelijks voeren wij verhuizingen uit van senioren, gezinnen en bedrijven van of naar Apeldoorn. Uw wensen staan centraal tijdens het opstellen van de verhuisplanning. A.N. Verhuizers is een klein verhuisbedrijf, waar wij ons erop richten om verhuizingen aan te bieden die:

 • voordelig;
 • professioneel;
 • en voldoet aan uw wensen

Kosten verhuisbedrijf Apeldoorn

Verhuizen is één van de meest stressvolle gebeurtenissen. Wij voeren daarom bij elke verhuizing vooraf een opname gesprek. U kunt tijdens dit gesprek aangeven wat uw wensen zijn en wat u zelf wilt doen. Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte en een verhuisplanning. U krijgt van ons de nodige verhuismaterialen en verhuisdozen, zodat u uw verhuizing goed kunt voorbereiden. Vlak voor de verhuizing nemen wij nog een keer contact op om te vragen of er vragen of wijzigingen zijn.

Over Apeldoorn

Hoewel Apeldoorn geen stadsrechten heeft is Apeldoorn met haar circa 146.000 inwoners inwoners zeker wel een stad te noemen. Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en zijn groene karakter.

Het centrum van Apeldoorn is een mengeling van oud en nieuw. De gemeente noemt de stad “een typisch 19de-eeuwse monumentenstad”, maar het stadscentrum heeft vooral een moderne uitstraling. Apeldoorn heeft veel leuke attracties waaronder de Apenheul, pretpark Julianatoren en Paleis het Loo.

Wordt u binnenkort ook inwoner van de gemeente Apeldoorn of verhuist u binnen de gemeente Apeldoorn? Dan geeft u dit 4 weken voorafgaand tot 5 dagen na uw verhuizing door aan de gemeente. Voor meer informatie omtrent uw verhuizing naar Apeldoorn kunt u kijken op de website van de gemeente: www.apeldoorn.nl

Verhuisbedrijf Apeldoorn

 • Betaalbaar & professioneel

 • Verzekerd; voor als het toch mis mocht gaan

 • Al ruim 850 tevreden klanten

 • Snelle en persoonlijk contact

 • Handige klusjesmannen

Offerte aanvragen

Inmiddels hebben wij meer dan 800 klanten mogen verhuizen naar hun nieuwe start. Deze klanten beoordelen onze service met een gemiddelde score van 9,1. Bent u de volgende?

Offerte aanvragen

Eerst een kopje koffie!

In plaats van direct te beginnen met het laden van de wagen, beginnen wij graag eerst de dag met een kopje koffie. Zo kunnen wij u nogmaals uitleggen wat het plan is en nog eens uw persoonlijke wensen doornemen. Zo proberen wij u uw zorgen op de verhuisdag uit handen te nemen. Verhuizen is al spannend genoeg, samen proberen we er een leuke dag van te maken!

Wij werken met Kiyoh voor onafhankelijke klantbeoordelingen. Via Kiyoh geven klanten ons gemiddeld een 9,3!

Klantenservice staat bij ons centraal

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Bij ons krijgt u een GRATIS verhuispakket als u uw verhuizing door A.N. Verhuizers laat uitvoeren. U betaald (eventueel) haal en brengkosten en borg voor de verhuisdozen, de borg krijgt u weer retour na de verhuizing. In dit pakket zitten verhuisdozen, labels voor dozen, verhuisstickers en inpakpapier. Ook krijgt u een informatiemap met handige verhuistips en een checklist die u helpt bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Enkele dagen voor de verhuizing nemen wij telefonisch contact met u op om te vragen hoe de voorbereidingen gaan en wij u nog ergens mee kunnen helpen. Tussendoor kunt u altijd zelf nog contact met ons opnemen via de mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar.

Van of naar Apeldoorn verhuizen met de grootste zorg

Wij beschikken over alle professionele verhuismaterialen die nodig zijn om uw verhuizing zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan:

 • Verhuisdekens
 • Verhuishondjes, steekwagens en transportkarren
 • Draagsingels, etcetera.

Ook worden al uw spullen vervoerd in kwalitatief goede autolock verhuisdozen en barrels. Voor uw kleding kunt u gebruik maken van garderobedozen, per doos kunt u één meter aan hangkleding kwijt. Ook voor schilderijen kunnen wij speciale schilderijdozen leveren zodat deze goed beschermd zijn tijdens uw verhuizing.

Uiteraard wikkelen wij een groot deel van uw meubilair in verhuisdekens en sealfolie om de kans op schade te beperken. Mocht er ondanks onze grote zorgvuldigheid toch iets misgaan, dan bent u bij ons uiteraard verzekerd!

Gemakkelijk een offerte aanvragen

Hier kunt u gemakkelijk en snel online uw persoonlijke offerte voor uw verhuizing aanvragen. Dit is handig, want u krijgt direct te zien hoe groot uw te verhuizen inboedel is.
Wij gaan vervolgens met uw gegevens aan de slag.

an vrachtwagen verhuizingHeeft u een kleine inboedel? Dan kunt u in principe uw verhuizing geheel online regelen, u ontvangt dan een offerte op basis van een prijs per uur! Bij grotere inboedels of bijzonderheden maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging om een offerte op maat te maken.

Nadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit kan telefonisch of per mail zijn. Afhankelijk van de grootte van uw verhuizing, sturen wij u na dit contact uw offerte toe of plannen wij een bezichtiging in waarna u een persoonlijke offerte van ons ontvangt.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek inventariseren wij uw inboedel, zo kunnen wij een correcte offerte voor u opstellen. Wij vertellen u graag over onze werkwijze en welke materialen wij gebruiken. Uiteraard beantwoorden wij graag al uw vragen. Arjan Nazari neemt elke bezichtiging voor zijn rekening en ondersteunt u bij uw verhuizing. Zo heeft u altijd één vast aanspreekpunt voor uw verhuizing.

Vervolgens nemen wij contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en de offerte eventueel nog af te stemmen op uw (gewijzigde/aanvullende) verhuiswensen. Uiteraard horen wij dan graag of het A.N. Verhuizers het verhuisbedrijf is waarvoor u kiest.

Werkgebied verhuisbedrijf Apeldoorn

In principe verhuizen wij in heel Gelderland. Onze verhuizers met blauwe polo’s zijn inmiddels een bekend gezicht geworden. Klik hieronder op uw (toekomstige) woonplaats voor meer informatie. Staat uw plaats er niet bij en gaat u ergens anders naar toe verhuizen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij graag naar wat wij voor u kunnen betekenen!