Verhuizen tijdens de zwangerschap

08-11-2019

Soms kan het niet anders en moet u wel verhuizen tijdens uw zwangerschap. Of dit nou vroeg of laat in de zwangerschap is, laten we voorop stellen dat uw eigen gezondheid en die van de baby het allerbelangrijkste is.

Probeer zelf zo ontspannen mogelijk te blijven en schakel voldoende hulp in; dit kan professionele hulp of vrijwillige hulp zijn. Hoe vervelend het soms is om te accepteren, u hoeft niet alles zelf te doen. Luister goed naar uw lichaam!

Indien u later in de zwangerschap verhuist en u heeft nog maar weinig tijd over, maak dan een prioriteitenlijst. U kunt hierbij denken aan welke kamers het belangrijkste zijn, bijvoorbeeld de slaapkamer en woonkamer. Zorg dat deze eerst gestoffeerd en gemeubileerd zijn.

Ziet u het absoluut niet zitten om te verhuizen tijdens de zwangerschap en heeft u de mogelijkheid, dan is het ook een optie om te verhuizen ná de bevalling. Uw kindje kan wellicht een dagje naar de oppas zodat u rustig kan inpakken en verhuizen.

Geen energie om zelf in te pakken en te verhuizen? A.N. Verhuizers heeft jarenlange ervaring met inpakken en verhuizen, wij ondersteunen u graag. Dan kunt u lekker van uw zwangerschap of kleintje genieten.

Terug naar overzicht

Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen

Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!