10 dingen waar je eigenlijk niet aan denkt als je gaat verhuizen

08-11-2019

Van ons, voor u: 10 dingen waar u eigenlijk niet aan denkt als u gaat verhuizen, maar die u wel veel tijd en stress kunnen besparen.

 1. Opmeten van meubelstukken
  Op de dag van de verhuizing erachter komen dat de bank toch net niet door de deur past, is niet handig. Weet wat wel en niet door de deur kan door het op te meten. Een te groot meubelstuk voor de deur of het trapgat? Vraag ons om een verhuislift mee te nemen!
 2. De wasmachine
  Iets dat vaak wordt vergeten en de verhuizers extra werk bezorgt (en kosten!): het uitzetten, leegmaken en afpompen van de wasmachine en het vastzetten van de trommel.
 3. Het inpakken van planten
  Waarschijnlijk het meest vergeten item tijdens een verhuizing. Kleine planten kunnen gewoon in een doos, grotere planten kunnen los in de verhuiswagen.
 4. Belangrijke papieren en medicatie in de handbagage
  Ook bijvoorbeeld een borstkolf wordt vaak vergeten.
 5. Op tijd je adres wijzigen
  Hoewel u die rekeningen misschien niet gaat missen, is het toch handig om op tijd uw adres te wijzigen om vervelende situaties te voorkomen.
 6. Gebruik maken van eventuele vergoedingen
  In sommige gevallen heeft u recht op een verhuiskostenvergoeding bijvoorbeeld als u woning wordt gesloopt of gerenoveerd. Vraag het na bij de gemeente!
 7. Lege dozen achter de hand houden
  Zelfs als het huis bijna leeg is komt u nog wel dingen tegen die toch nog in een verhuisdoos moeten. Zorg dat u een paar lege dozen over hebt om deze laatste spullen in te vervoeren.
 8. Zorgen voor parkeerruimte
  Het is praktisch als er op de dag van de verhuizing goede parkeerruimte is voor uw woning, zo kunnen wij makkelijk in- en uitladen. Doet u dit liever niet zelf? Geen probleem, wij vragen het graag aan de buren. Regel ook van te voren een ontheffing of vergunning als u deze nodig heeft.
 9. Durf hulp aan te spreken
  Hoe vriendelijk het ook aangeboden is dat familie en/of vrienden komen helpen, soms loopt het niet helemaal zoals u verwacht had. Durf hulp aan te spreken! Wij snappen dat dit soms lastig kan zijn, in dat geval kunt u de situatie bespreken met de voorman en hij zorgt er op een vriendelijke manier voor dat de verhuizing in goede banen wordt geleid.
 10. Maak een plattegrond van uw huis
  Onderdeel van de verhuis-voorpret: denk alvast goed na waar u meubels wilt hebben en maak een plattegrond. Dit scheelt tijd op de dag van de verhuizing zelf.

Terug naar overzicht

Waarom A.N. Verhuizers?

 • Scherpe vaste prijzen
 • Offerte binnen 24 uur na taxatie
 • Persoonlijk & professioneel
 • Handig (gratis) verhuispakket!
 • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen

Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!