Meubels laten vervoeren? Kies voor een verhuisbedrijf

11-02-2024

Uw meubels laten vervoeren door een verhuisbedrijf scheelt een hoop spanning, stress en bovenal, ook kan op beschadigingen. Gaat u verhuizen of heeft u meubels die van A naar B moeten? Dan is dit vaak een flinke klus en niet één waar iedereen direct om staat te springen. Een bank van de begane grond gaat vaak nog wel, maar wanneer je deze 3 hoog zonder lift naar boven moet tillen, dan wordt het een ander verhaal. Gelukkig zijn wij er om u hierbij te helpen.

Want het naar beneden tillen van uw meubels is een, maar het vervoeren ervan is vaak de volgende uitdaging. Het huren van een aanhanger of bus is vaak flink aan de prijs om over de rest nog maar te zwijgen. Uw meubels laten vervoeren door een verhuisbedrijf is dus helemaal zo gek nog niet. Hoe dit precies werkt, leggen we u stap voor stap uit.

Vervoeren van meubels is meer dan alleen van A naar B

Je meubels laten vervoeren is veel meer dan alleen verplaatsen van A naar B. Bij het verhuizen komen namelijk nog zoveel meer zaken kijken. Zowel wij, als ook de klant zit er namelijk niet op te wachten dat de meubels tijdens het transport beschadigd raken. Daarom zijn onze verhuizers erop getraind om de lastigste bochten te kunnen nemen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw meubels beschadigd raken.

Zo wordt de situatie eerst bekeken, zodat er een plan kan worden gemaakt hoe de meubels in eerste instantie het beste uit de woning kunnen worden getild. Dit kan zijn door middel van een verhuislift wanneer het om een flat, appartement of bovenwoning gaat, maar ook banden behoren tot de mogelijkheden om de meubels goed te kunnen tillen.

Je meubels laten vervoeren is vaak een stuk voordeliger

De meeste mensen staan hier niet altijd bij stil, maar uw meubels laten vervoeren door een verhuisbedrijf is vaak een stuk voordeliger dan wanneer u dit zelf doet. Allereerst moet u nadenken over het huren van een aanhanger of bus, maar ook over eventueel een verhuislift of andere hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat uw meubels veilig van de ene naar de andere plek kunnen worden vervoerd.

Vervolgens dient u familie, vrienden of kennissen op te trommelen om u te helpen, aangezien het alleen tillen van een bank, stoel of tafel natuurlijk niet bepaald praktisch is. Door uw meubels te laten vervoeren hoeft u hier niet over na te denken en wordt alles van A tot en met Z voor u geregeld, precies zoals u dat graag wilt.

Volledig ontzorgd

Een verhuizing brengt vaak al de nodige stress met zich mee en dat weten wij als verhuisbedrijf natuurlijk maar al te goed. Zowel een particuliere verhuizing als een zakelijke verhuizing is daarom niet iets wat u zo even doet. Een goede voorbereiding is daarbij ontzettend belangrijk. Vooral als het gaat om het verhuizen van de complete inboedel, is het wel prettig dat u precies weet wat u mag verwachten. Door te kiezen voor een verhuisbedrijf wordt u volledig ontzorgd.

Zo zal er eerst samen met u worden gekeken wat er allemaal gedaan moet worden, zodat er op basis daarvan een plan kan worden gemaakt. Omdat vaak de meubels een heikel punt zijn, kunnen wij ook alleen uw meubels vervoeren. Zo kunt u zelf in alle rust de rest van uw spullen inpakken in verhuisdozen. Handig is wel dat u zorgt voor voldoende verhuisdozen, zodat u alles netjes geordend kunt inpakken.

Maatwerkoplossing voor ieder type transport

Iedere verhuizing is anders. Zo zal een seniorenverhuizing een stuk sneller gerealiseerd zijn, dan wanneer u een interne bedrijfsverhuizing wilt laten uitvoeren, waarbij de volledige inboedel moet worden vervangen voor iets nieuws of alles van de ene kant van het pand naar de andere kant moet worden geplaatst.

Belangrijk is daarom om te kiezen voor een flexibel verhuisbedrijf dat met u meedenkt in het geval van het vervoeren van uw meubels. Stel dat u een prachtige bank heeft gekocht bij een meubelzaak, maar zij om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om deze op korte termijn bij u af te leveren, dan kan een verhuisbedrijf uitkomst bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw meubels laten vervoeren vanaf de meubelzaak naar uw woning.

Meubel vervoer met tijdelijke opslag

Het kan voorkomen dat u een nieuwe woning heeft gekocht en hier pas over enkele weken of zelfs maanden in kunt. Hoe fijn is het dan dat u niet alleen kiest voor een verhuisbedrijf dat u kan helpen om meubels te laten vervoeren, maar deze ook tijdelijk voor u kan opslaan? Zo hoeft u niet eerst een tijdelijke opslag te huren, om vervolgens uw meubels vanaf daar te laten vervoeren naar uw nieuwe woning. Dit is één van de vele tips om je inboedel op te slaan, mocht u niet direct de mogelijkheid hebben om uw meubels van A naar B te laten vervoeren.

Hulp nodig bij het vervoeren van uw meubels?

Wilt u uw meubels laten vervoeren, maar wilt u hier graag zelf bij helpen? Dat kan! Omdat wij graag met u meedenken, bieden wij u de mogelijkheid om bijvoorbeeld 1 verhuizer in te huren die met een transportbus bij u komt. Zo kunt u vervolgens samen uw meubels inladen en deze laten vervoeren. Dit scheelt u niet alleen een hoop tijd, maar uiteindelijk ook geld. Dit doen wij niet alleen bij het vervoeren van uw meubels, maar ook bij een complete verhuizing. Zo heeft u de mogelijkheid om samen met ons uw verhuizing te regelen, waarbij wij niet alleen fysiek helpen, maar u en eventueel uw vrienden, familie of kennissen die helpen, ook te voorzien van handige tips.

 

Terug naar overzicht

Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen

Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!