Verschillende dozen voor uw verhuizing

13-10-2019

Tijdens uw verhuizing worden er niet alleen maar ‘normale’ verhuisdozen gebruikt, wij gebruiken bijvoorbeeld ook barrels en garderobe dozen. In dit artikel leggen wij graag het verschil uit tussen de verschillende verhuisdozen en geven wij u handige gebruikerstips.

Auto-lock verhuisdozen

De doos die wij het meest gebruiken zijn de auto-lock verhuisdozen. U kunt deze doos gebruiken voor het inpakken van al uw spullen. Bij deze handige doos heeft u geen tape nodig om de doos dicht te maken.

Barrels

Deze doos is een stukje groter dan onze auto-lock verhuisdoos. In een barrel kunt u spullen stoppen die niet in een normale verhuisdoos passen. U kunt hierbij denken aan dekbedden, vazen, beelden, feest decoraties zoals kerstspullen en tuin gereedschap.

Garderobe dozen

Een van de meest handige verhuisdozen is de garderobe doos, het scheelt u tijdens uw verhuizing veel tijd. U hoeft uw hangkleding niet op te vouwen, maar u kunt deze direct over hangen in de garderobe doos. Per garderobe doos kunt u één meter hangkleding kwijt.

Schilderij dozen

Voor uw schilderijen, fotolijsten en spiegels kunt u gebruik maken van een speciale schilderij doos. De afmetingen(bxhxd) van onze schilderijdozen zijn circa: 100 x 76 centimeter x 16 centimeter.

Onderdelendoos

Wij als verhuisbedrijf gebruiken de onderdelendoos voor, u raadt het al… onderdelen. Voor u is de onderdelendoos ook heel handig, u krijgt deze doos van ons vóór uw verhuizing. Alle dingen die u op de dag van de verhuizing bij de hand wilt hebben kunt u in deze doos bewaren. U kunt hierbij denken aan medicatie, belangrijke documenten of sleutels.

Terug naar overzicht

Waarom A.N. Verhuizers?

  • Scherpe vaste prijzen
  • Offerte binnen 24 uur na taxatie
  • Persoonlijk & professioneel
  • Handig (gratis) verhuispakket!
  • Flexibel, alles is mogelijk
Offerte aanvragen

Alles in huis voor een zorgeloze verhuizing

Arjan Nazari

Eigenaar @ A.N. Verhuizers

Hoi, ik ben Arjan!

Samen met mijn team help ik u graag om uw verhuizing van A-Z soepel te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u graag wat meer informatie? Stuur dan gerust een berichtje via Whatsapp.

Ik probeer dan zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!