Heeft u vragen? Bel: 026-365 3510
Offerte aanvragen 2019-06-07T14:16:05+02:00

Offerte aanvragen

Op deze pagina kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en zo vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Hulp nodig?

Bel naar 026-365 3510 of mail naar info at anverhuizers.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Op 25 mei 2018 treedt de EU-algemene verordening gegevensbescherming in werking, die de verwerking van persoonsgegevens voor u transparanter maakt. De belangrijkste punten uit onze privacyverklaring hebben wij hier onder voor u samen gevat. De gehele privacyverklaring kunt u op deze pagina vinden.
Wij verwerken de door u versterkte persoonlijke gegevens om u een passende offerte te kunnen toesturen en (eventueel) daaropvolgend uw verhuizing uit te kunnen voeren. Bij het verzenden van het offerteformulier ontvangt u een kopie van het ingevulde, zo weet u precies welke gegevens wij hebben ontvangen. Wij slaan uw persoonlijke gegevens niet langer op dan nodig is en verwijderen deze nadat uw verhuizing en de afhandeling daarvan is voltooid.
Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit onnodig delen met derden of gebruiken voor reclamedoeleinden. Om uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken of als u nog vragen heeft omtrent onze privacyverklaring, kunt u ten alle tijde bellen naar 026-365 3510 of mailen naar info at anverhuizers.nl
  • Snel en persoonlijk contact

  • Goedkoper dan Erkende verhuizers

  • Professioneel met uitstekende recensies

  • Handige klusjesmannen

  • Gratis verhuisdozen