Een ontspannen seniorenverhuizing

Als u, of een familielid gaat verhuizen naar een seniorenwoning of verpleeghuis dan is dat misschien een heftige gebeurtenis. In alle rust verzorgt A.N. Verhuizers de verhuizing. Zonder gehaast en gejakker worden de spullen ingepakt en ingeladen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, alles wordt voor u geregeld. Wij kunnen als u wilt in de nieuwe woning ook uw spullen weer uitpakken en lampen en dergelijke voor u ophangen.

Seniorenverhuizingen geven wij extra aandacht om de overgang naar een nieuwe woning zo aangenaam mogelijk te maken. Of het nu voor uzelf of voor uw (schoon)ouders of bekenden is.

Volledige verhuisservice

Om u volledig te kunnen ontzorgen helpen we u niet alleen bij het vervoer van uw inboedel. Wij denken en leven met u mee door heel het proces heen. We helpen u met het inpakken, vervoeren, opslaan, uitpakken en monteren. Kortom: vriendelijke, ervaren verhuizers die u alle zorg uit handen nemen.

Senioren verhuizingen in Gelderland en omstreken

Heeft u onze vrachtwagen misschien al eens zien rondrijden? Wij zijn hét verhuisbedrijf van Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Ede en omstreken. Wij helpen u graag middels onze senioren verhuisservice in deze regio.

Een greep uit onze verhuisdiensten