Particuliere verhuizingen

Een particuliere verhuizing is één van de specialiteiten van A.N. Verhuizers. Wij werken in een grote regio rond onze vestigingsplaats Elst. Wij voeren particuliere verhuizingen uit in onder andere Nijmegen, Tiel, Deventer en Apeldoorn. Als u verhuisplannen heeft kunt u contact met ons opnemen om uw verhuizing te plannen. Als u dat tijdig doet zetten wij de datum in onze agenda en weet u zeker dat u op ons kunt rekenen.

Van doe-het-zelf verhuizing tot volledig verzorgd verhuizen

Elke verhuizing is maatwerk en geen verhuizing is hetzelfde. Wij kunnen u helpen bij al uw wensen omtrent u verhuizing. Onze slogan is niet voor niets, samen verhuizen zoals ú dat wilt.

Wij kunnen u helpen van A tot Z en alles daar tussenin. U kunt hierbij denken aan:

  • Het inpakken, (de-)monteren en verhuizen van complete huishoudens
  • Het vervoeren van enkele objecten zoals een piano of keramiekoven
  • Het vervoeren van alleen grote stukken (meubilair)
  • Het uitvoeren van een senioren verhuizing of zorgverhuizing

Waarom verhuizen met A.N. Verhuizers?

U heeft een nieuwe woning gevonden en bent op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf. Bij A.N. Verhuizers begrijpen wij tegen welke problemen u aanloopt en kunnen we u precies vertellen waar u allemaal aan moet denken. We denken met u mee, zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt, bellen nog even om te kijken hoe de voorbereidingen gaan en of we ergens bij kunnen helpen. Dat alles tegen scherpe tarieven. We staan dan ook bekend om onze goede prijs-kwaliteit verhouding en onze klanten geven ons hierdoor een beoordeling van een 9,4 (110+ beoordelingen)!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw particuliere verhuizing

Particuliere verhuizingen kunnen qua dienstverlening erg verschillen. De hoogte van de offerte hangt dan ook af van wat u van ons wilt. Gaat het om een complete verhuizing of wilt u alleen de grote meubels laten verhuizen? Wilt u gebruik maken van onze ‘inpak service’ of doet u dat liever zelf? Op basis van uw wensen brengen wij graag een offerte uit voor uw particuliere verhuizing. U kunt deze aanvragen door hier te klikken en uw gegevens in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u ook contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 026 – 365 35 10.

Wij hebben alle verhuismaterialen voor je verhuizing beschikbaar.
Dag, ik ben Arjan Nazari

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Een greep uit onze verhuisdiensten