Particuliere verhuizingen

Een particuliere verhuizing is één van de specialiteiten van A.N. Verhuizers. Wij werken in een grote regio rond onze vestigingsplaats Elst. Wij voeren particuliere verhuizingen in onder andere Nijmegen, Tiel, Deventer en Apeldoorn en uiteraard ook in plaatsen de regio. Als u verhuisplannen heeft kunt u contact met ons opnemen om uw verhuizing te plannen. Als u dat tijdig doet zetten wij de datum in onze agenda en weet u zeker dat u op ons kunt rekenen.

Verhuizen zonder zorgen of problemen

Ziet u erg op tegen de verhuizing? Maakt u zich zorgen of alles wel goed zal gaan? A.N. Verhuizers kan u veel zorgen uit handen nemen. Wij verzorgen namelijk all-inclusive particuliere verhuizingen. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw spullen in een verhuiswagen worden geladen, vervoerd naar uw nieuwe huis en daar weer binnen worden gezet. Wij kunnen veel meer voor u doen. U kunt gebruik maken van inpakservice en wij kunnen u helpen met het demonteren van grote meubelstukken zoals kasten en bedden. In uw nieuwe huis zetten wij uw bed of kast natuurlijk ook weer netjes voor u in elkaar.

Waarom verhuizen met A.N. Verhuizers?

U heeft een nieuwe woning kunnen vinden en bent op zoek naar een verhuizer. Bij A.N. Verhuizers begrijpen we tegen welke problemen u aanloopt en kunnen we u precies vertellen waar u allemaal aan moet denken. We denken met u mee, zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt, bellen nog even om te kijken hoe de voorbereidingen gaan en of we ergens bij kunnen helpen. Dat alles tegen scherpe tarieven. We staan dan ook bekend om onze goede prijs-kwaliteit verhouding en onze klanten geven ons hierdoor een beoordeling van een 9,4 (110+ beoordelingen)!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw particuliere verhuizing

Particuliere verhuizingen kunnen qua dienstverlening erg verschillen. De hoogte van de offerte hangt dan ook af van wat u van ons wilt. Gaat het om een complete verhuizing of wilt u alleen de grote meubels laten verhuizen? Wilt u gebruik maken van inpakservice of doet u dat liever zelf? Aan de hand van uw wensen brengen wij graag een offerte uit voor uw particuliere verhuizing. U kunt deze aanvragen door op de knop op de website te klikken en uw gegevens in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u ook contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 026 – 365 35 10.

Wij hebben alle verhuismaterialen voor je verhuizing beschikbaar.
Direct contact

Een greep uit onze verhuisdiensten